Prijava

Crvenivrh com glava m 2017mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje z uporabo piškotkov. Preberite več o tem.

Se strinjam

O piškotkih

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih na vaš računalnik ali mobilno napravo shranijo spletišča, ki jih obiskujete. Naloge piškotkov so različne. Piškotki pomagajo spletišču, da si zapomni vaše nastavitve, npr. jezik, velikost črk in druge nastavitve, ki ste jih na svojem računalniku določili za ogled našega spletišča, tako da vam jih ob vnovičnem obisku ni treba vedno znova nastaviti. Na ta način si spletišča lahko zapomnijo vaše preference, informacijo, da ste v anketi spletišča že glasovali, ali zgolj dejstvo, da ste v spletišče že prijavljeni.

Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletišča (npr. piškotek o prijavi, piškotek o vaši nakupovalni košarici), nekateri so namenjeni izboljšanju uporabniške izkušnje (npr. shranjevanje uporabnikovih preferenc), nekateri pa se uporabljajo tudi za spremljanje obiska na spletišču, kar njegovemu upravitelju pomaga pri stalnem izboljševanju spletne strani in uporabnikove izkušnje z njo.

V nastavitvah vašega spletnega brskalnika lahko preprečite uporabo - izključite piškotke na vseh spletnih mestih, ki jih obiskujete, vendar je možno, da nekatere storitve na spletnih mestih ne bodo več delovale, ali pa bo prihajalo do napak.

eposta hrPlačilne naloge za vaše obveznosti lahko poravnate na hrvaških bankah, poštah in drugih podjetjih, ki sprejemajo vplačila. Danes članom predstavljamo način plačila preko elektronske storitve ePošta.hr, ki je stroškovno zelo ugodna.

Prijavite se, če želite prebrati več

PobudaV letošnji drugi pobudi Mestu Umag predlagamo, da v času, preden začne celovito urejati obalni pas, postavi nekaj ograj za varnejši dostop do obale. Člani si lahko celotno pobudo pogledate v prilogi.

Prijavite se, če želite prebrati več

Grad Umag Crveni vrhDruštvo je imelo 27. aprila 2016 sestanek z vodjo komunalnega oddelka o izvajanju že dogovorjenih opravil in predlogih za nove posege na javnih površinah na Crvenem vrhu. Člani si lahko v nadaljevanju preberete podrobnosti.

Prijavite se, če želite prebrati več

PobudaV letošnji prvi pobudi večinoma opozarjamo na že dogovorjene vsebine, o katerih želimo odgovore in datume. Člani si lahko celotno pobudo pogledate v prilogi, obenem pa ste vabljeni, da v prihodnjih pobudah sodelujete tudi s svojimi...

Prijavite se, če želite prebrati več

Locevanje odpadkovV tem prispevku boste našli odgovore na vprašanja, ki jih je društvo zastavilo podjetju 6. maj, pa tudi obrazec, ki ga je treba izpolnjenega izročiti ob menjavi. Članek je dostopen samo članom društva.

Prijavite se, če želite prebrati več

NacrtovanjeDejavnosti v teku, načrti za prvo polletje, pravi čas za vaša vprašanja in predloge. Dostop do članka imajo samo člani PTD Crveni vrh s poravnanimi obveznostmi.

Prijavite se, če želite prebrati več

Bursic Andolsek nov 2015Povzetek sestanka med vodjo upravnega oddelka za komunalne zadeve Mesta Umag Valdijem Buršićem (na sliki levo) in predsednikom PTD Crveni vrh Tomažem Andolškom (na sliki desno), ki je bil na Crvenem vrhu 20. novembra, si lahko v...

Prijavite se, če želite prebrati več

vodovod pokrovV prilogi članka objavljamo načrt vodovodnega omrežja, zgrajenega pred dobrimi tridesetimi leti, ki nam bo služil kot podlaga za morebitne obnovitve in dopolnitve cevovodov v času gradnje kanalizacije. Članek s prilogami je v celoti...

Prijavite se, če želite prebrati več

internet na obaliZačenja se poceni spletno surfanje na obali pod Crvenim vrhom!
Med Počitniško - turističnim društvom Crveni vrh in podjetjem Tušmobil d.o.o. je sklenjen dogovor o popustu za člane društva in njihove ožje...

Preberi več

navodilo formularTa prispevek vas vodi skozi postopek naročila mobilnega interneta s popustom in je dostopen samo članom Počitniško - turističnega društva s poravnanimi obveznostmi z njihovim osebnim uporabniškim imenom in...

Prijavite se, če želite prebrati več

telemach tusmobilNa pobudo članov glede spletnih povezav na Crvenem vrhu smo tik pred realizacijo ugodnosti, ki bo članom Počitniško turističnega društva Crveni vrh omogočila kar 30% prihranka pri dostopu do svetovnega spleta!

Preberi več