Prijava

Crvenivrh com glava m 2017mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje z uporabo piškotkov. Preberite več o tem.

Se strinjam

O piškotkih

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih na vaš računalnik ali mobilno napravo shranijo spletišča, ki jih obiskujete. Naloge piškotkov so različne. Piškotki pomagajo spletišču, da si zapomni vaše nastavitve, npr. jezik, velikost črk in druge nastavitve, ki ste jih na svojem računalniku določili za ogled našega spletišča, tako da vam jih ob vnovičnem obisku ni treba vedno znova nastaviti. Na ta način si spletišča lahko zapomnijo vaše preference, informacijo, da ste v anketi spletišča že glasovali, ali zgolj dejstvo, da ste v spletišče že prijavljeni.

Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletišča (npr. piškotek o prijavi, piškotek o vaši nakupovalni košarici), nekateri so namenjeni izboljšanju uporabniške izkušnje (npr. shranjevanje uporabnikovih preferenc), nekateri pa se uporabljajo tudi za spremljanje obiska na spletišču, kar njegovemu upravitelju pomaga pri stalnem izboljševanju spletne strani in uporabnikove izkušnje z njo.

V nastavitvah vašega spletnega brskalnika lahko preprečite uporabo - izključite piškotke na vseh spletnih mestih, ki jih obiskujete, vendar je možno, da nekatere storitve na spletnih mestih ne bodo več delovale, ali pa bo prihajalo do napak.

crveni vrh poplava 1Hvala članicam in članom, ki ste nam poslali predloge za urejanje meteornih voda. Sestavili smo pobudo, ki si jo člani z veljavnim uporabniškim imenom in geslom lahko ogledate v nadaljevanju tega prispevka.

Prijavite se, če želite prebrati več

stojeca meteorna vodaS komunalnim oddelkom mesta Umag smo se za naše člane dogovorili za prednostno reševanje problema meteornih voda, ki po naselju ob vsakem nalivu delajo škodo na objektih. Prijavite se članskim uporabniškim...

Prijavite se, če želite prebrati več

nov 2014 10Najnovejše predloge za izboljšave stanja na javnih površinah v naseljih Laura in Riva smo na Komunalni oddelek Mesta Umag poslali 18. marca letos. Člani si lahko preberete kompletno pobudo in odgovor nanjo.

Prijavite se, če želite prebrati več

zavarovanje nepremicninŽe dlje je članom našega društva na voljo okoli 30% cenejše zavarovanje njihovih nepremičnin na Crvenem vrhu. Podrobnosti v nadaljevanju članka si lahko preberete le člani, ki se prijavite s svojim...

Prijavite se, če želite prebrati več

Spisek članov je na voljo samo članom s poravnanimi obveznostmi. Za vpogled se prijavite s članskim uporabniškim imenom in geslom. Več si preberite tukaj.

Prijavite se, če želite prebrati več