Prijava

      Crvenivrh com glava m 2017mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje s politiko zasebnosti in piškotkov Preberite več o tem.

Se strinjam

To spletno stran (“Stran”) upravlja Počitniško - Turistično društvo Crveni vrh, registrirano v Ljubljani.

Prosimo, da to politiko pred uporabo Strani skrbno preberete, saj pojasnjuje, kako bomo uporabljali osebne podatke in piškotke. Uporaba te Strani pomeni, da ste bili predhodno jasno in izčrpno obveščeni o upravljavcu podatkov in piškotkov kot tudi o namenu obdelave podatkov in da se s to politiko strinjate. 


1. Vrste obdelanih podatkov / povezave do drugih spletnih strani

Mi skrbimo za vašo zasebnost. Preko te Strani ne zbiramo in ne obdeluje nobenih osebnih podatkov, razen podatkov zbranih s pomočjo piškotkov kot je pojasnjeno v nadaljevanju te politike.

Ta Stran lahko vsebuje tudi povezave do drugih spletnih strani ali do spletnih strani socialnih medijev. Ob kliku na takšno povezavo do katere od drugih spletnih stran, se morate zavedati, da imajo te spletne strani lastne politike glede varovanja zasebnosti podatkov. Pred uporabo teh strani prosim preverite njihovo politiko varstva zasebnosti. Naša Stran ne sprejema nobene odgovornosti za spletne strani tretjih oseb.

2. Zbiranje in uporaba informacij

Za optimizacijo te Strani v smislu sistemske učinkovitosti, uporabnosti in zagotavljanja koristnih informacij spletni sistem  samodejno zbira in shranjuje informacije. Te vključujejo vaš naslov internetnega protokola (IP), vrsto brskalnika in jezikovno nastavitev, operacijski sistem, ponudnika internetnih storitev (ISP), in datum/čas obiska.

Beleženje osnovnih dostopnih informacij uporabnikov Strani je pomembno tudi zaradi varnosti delovanja, vsebine in  uporabnikov.

Če bomo podatke, ki niso osebni podatki, uporabili skupaj z osebnimi podatki, se bodo taki podatki obravnavali kot osebni podatki vse dokler bodo ostali združeni.

3. Uporaba piškotkov

Ta Stran, e-poštna sporočila, spletne storitve, oglaševanje in interaktivne aplikacije lahko za optimizacijo naših storitev uporabljajo »piškotke«

Kaj je »piškotek«?

 »Piškotek« je majhna datoteka, običajno iz črk in številk, ki jo z našega spletnega strežnika pošljemo v datoteko piškotkov brskalnika na trdem disku vašega računalnika. Ta na primer naši spletni strani omogoča prepoznati uporabnikove naprave, ko se vzpostavi povezava med spletnim strežnikom in spletnim brskalnikom. Glavni namen piškotka je, da našemu spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku Strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe.

Kakšne piškotke uporablja ta Stran?

Stran lahko uporablja dve vrsti piškotkov:
Začasni piškotki: to so začasni piškotki, ki so shranjeni v datoteki piškotkov vašega brskalnika do konca vašega obiska brskalnika. Ti piškotki so obvezni za pravilno delovanje določenih aplikacij oziroma funkcionalnosti na tej Strani.
Trajni piškotki: trajne piškotke lahko uporabljamo za izboljšanje uporabniških izkušenj (npr. zagotavljanje optimizirane navigacije). Ti piškotki ostanejo v datoteki piškotkov vašega brskalnika daljše obdobje. To časovno obdobje je odvisno od izbire, ki jo opravite v nastavitvah vašega internetnega brskalnika. Trajni piškotki omogočajo, da se informacije prenesejo na spletni strežnik vsakič, ko nekdo obišče spletno stran. Trajni piškotki so prav tako poznani kot sledilni piškotki.

Za namen pokroviteljev in za optimizacijo naše komunikacije lahko Stran kot partnerje uporablja tretje osebe. Tretje osebe lahko uporabljajo piškotke za merjenje in prilagoditev vsebine.

Če imate kakšna vprašanja, pripombe in zahteve v zvezi s to politiko zasebnosti, nam pišite na .

 

Ponujamo vam pogled na Piranski zaliv. Pa ne samo kadar obiščete Crveni vrh osebno, ampak kadarkoli in od koderkoli, le da imate internetno povezavo. 

NOVO! Od začetka maja 2017 lahko vsi, ki bi do spletne kamere radi dostopali neposredno in ne preko podstrani, na kateri ste zdaj, kliknite (ali vpišite v vaš brskalnik) crvenivrh.com/zivo ali crvenivrh.com/live in preusmerjeni boste neposredno na naš Youtube kanal, ki ga potem, ko se vam začne predvajati živa slika lahko s kominacijo tipk Ctrl+D (pritisnite tipko Ctrl levo spodaj na vaši tipkovnici in še črko D) tudi shranite v vašem brskalniku in vam v bodoče ne bo treba do slike naše kamere več naokoli preko spletne strani, ampak s preprostim klikom na priljubljeno povezavo. Vsi ostali lahko seveda še vedno vidite kamero na enak način, kot do sedaj.

Navodilo: živo sliko s kamere lahko gledate na desni, kot je prikazana. Imate pa tudi dodatne možnosti:

  • premaknite kazalec miške na desno stran slike spodaj na znak Nastavitve (Nastavitve01) in ga kliknite za nastavitev kakovosti slike vse do do najvišje 1080p HD (Full HD)
  • premaknite kazalec miške na desno stran slike spodaj na znak Celoten zaslon ( Znak fs ) in ga kliknite za ogled žive slike povečane čez celoten zaslon.
  • premaknite kazalec miške na časovno rdečo črto spodaj in si s klikom na različne dele črte oglejte posnetek kamere do 4 ure nazaj.

Povezave do drugih zanimivih kamer na tem področju:

HRVAŠKA SLOVENIJA

Crveni vrh - Golf club
Savudrija - luka
Umag - Trgovačka ulica
Umag - Trg slobode
Katoro - Club & Beach bar Saint & Sinner
Novigrad - Veliki trg
Novigrad - Mandrač

 

Piran - punta
Piran - Tartinijev trg
Portorož - marina
Portorož iz hotela Metropol
Portorož - plaža
Seča - pogled na soline
Letališče Portorož
Izola - plaža Simonov zaliv

 

MEJNI PREHODI

Dragonja - Kaštel, na hrvaški strani 

Ostale spletne kamere Hrvaškega Avto Kluba (HAK) na tej povezavi.