Kanalizacija vodovod jesen 2022

kanalizacija vodovodTik pred predvidenim začetkom nadaljevanja gradnje kanalizacije in delne obnove in širitve vodovodnega omrežja na Crvenem vrhu smo poklicali pristojne in jih vprašali, kako kaže. Informacije so v nadaljevanju na voljo samo članom društva.

Gradnja kanalizacije - pomlad 2022

kanalizacija pokrovPo lanskem začetku gradnje kanalizacije tudi na Crvenem vrhu in potem zastoju pri nadaljevanju gradnje jeseni 2021, se je pred kratkim spet končno začelo dogajati. Najintenzivnejša dela v tem času potekajo na delu povezave do Kanegre, od katerega je lani ostal nedokončan del od priključka

Zamuda pri nadaljevanju del pri gradnji kanalizacije

kanalizacija pokrovNekateri ste opazili, da se za jesen načrtovana dela pri nadaljevanju gradnje kanalizacije še vedno niso začela. O tem smo povprašali izvajalce del.

Izvedbeni načrt kanalizacija Crveni vrh

izvedbeni nacrt kanalizacijaOd izvajalca gradnje kanalizacije na področju Crvenega vrha, podjetja CGP d.d. Novo mesto smo pridobili izvedbeni načrt. Za člane objavljamo grafične izvlečke, na katerih je viden potek bodoče kanalizacijske mreže in mesta priklopa objektov.

Začenjajo se jesenska dela pri gradnji kanalizacije

kanalizacija pokrovV skladu z načrti se septembra nadaljujejo dela pri gradnji kanalizacije tudi na področju Crvenega vrha. V zvezi s tem smo bili obveščeni o nekaterih podrobnostih.

Kdaj nadaljevanje gradnje kanalizacije?

kanalizacija pokrovPoklicali smo podjetje CGP d.d., glavnega izvajalca pri gradnji kanalizacije na Crvenem vrhu in jim zastavili nekaj vprašanj, med drugim tudi to, kdaj se nadaljuje gradnja.

Gradnja kanalizacije zaenkrat brez večjih zamud

kanalizacija pokrovKot smo bili dogovorjeni s predstavnikom izvajalcev gradnje kanalizacije, smo jih te dni poklicali in jim zastavili nekaj vprašanj o poteku del. Prišlo je sicer do nekaj manjših zamikov, a večina del se izvaja v skladu z načrti. 

Spremenjena časovnica začetka del

kanalizacija pokrovV skoraj sedmih letih, odkar potekajo priprave na gradnjo kanalizacije na Crvenem vrhu, smo se že zdavnaj navadili drsečih terminov načrtovanih opravil, zato nas zadnje spremembe niti niso posebej presenetile.