Prijava

         Počitniško-turistično društvo Crveni vrh mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje s politiko zasebnosti in piškotkov Preberite več o tem.

Se strinjam

To spletno stran (“Stran”) upravlja Počitniško - Turistično društvo Crveni vrh, registrirano v Ljubljani.

Prosimo, da to politiko pred uporabo Strani skrbno preberete, saj pojasnjuje, kako bomo uporabljali osebne podatke in piškotke. Uporaba te Strani pomeni, da ste bili predhodno jasno in izčrpno obveščeni o upravljavcu podatkov in piškotkov kot tudi o namenu obdelave podatkov in da se s to politiko strinjate. 


1. Vrste obdelanih podatkov / povezave do drugih spletnih strani

Mi skrbimo za vašo zasebnost. Preko te Strani ne zbiramo in ne obdeluje nobenih osebnih podatkov, razen podatkov zbranih s pomočjo piškotkov kot je pojasnjeno v nadaljevanju te politike.

Ta Stran lahko vsebuje tudi povezave do drugih spletnih strani ali do spletnih strani socialnih medijev. Ob kliku na takšno povezavo do katere od drugih spletnih stran, se morate zavedati, da imajo te spletne strani lastne politike glede varovanja zasebnosti podatkov. Pred uporabo teh strani prosim preverite njihovo politiko varstva zasebnosti. Naša Stran ne sprejema nobene odgovornosti za spletne strani tretjih oseb.

2. Zbiranje in uporaba informacij

Za optimizacijo te Strani v smislu sistemske učinkovitosti, uporabnosti in zagotavljanja koristnih informacij spletni sistem  samodejno zbira in shranjuje informacije. Te vključujejo vaš naslov internetnega protokola (IP), vrsto brskalnika in jezikovno nastavitev, operacijski sistem, ponudnika internetnih storitev (ISP), in datum/čas obiska.

Beleženje osnovnih dostopnih informacij uporabnikov Strani je pomembno tudi zaradi varnosti delovanja, vsebine in  uporabnikov.

Če bomo podatke, ki niso osebni podatki, uporabili skupaj z osebnimi podatki, se bodo taki podatki obravnavali kot osebni podatki vse dokler bodo ostali združeni.

3. Uporaba piškotkov

Ta Stran, e-poštna sporočila, spletne storitve, oglaševanje in interaktivne aplikacije lahko za optimizacijo naših storitev uporabljajo »piškotke«

Kaj je »piškotek«?

 »Piškotek« je majhna datoteka, običajno iz črk in številk, ki jo z našega spletnega strežnika pošljemo v datoteko piškotkov brskalnika na trdem disku vašega računalnika. Ta na primer naši spletni strani omogoča prepoznati uporabnikove naprave, ko se vzpostavi povezava med spletnim strežnikom in spletnim brskalnikom. Glavni namen piškotka je, da našemu spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku Strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe.

Kakšne piškotke uporablja ta Stran?

Stran lahko uporablja dve vrsti piškotkov:
Začasni piškotki: to so začasni piškotki, ki so shranjeni v datoteki piškotkov vašega brskalnika do konca vašega obiska brskalnika. Ti piškotki so obvezni za pravilno delovanje določenih aplikacij oziroma funkcionalnosti na tej Strani.
Trajni piškotki: trajne piškotke lahko uporabljamo za izboljšanje uporabniških izkušenj (npr. zagotavljanje optimizirane navigacije). Ti piškotki ostanejo v datoteki piškotkov vašega brskalnika daljše obdobje. To časovno obdobje je odvisno od izbire, ki jo opravite v nastavitvah vašega internetnega brskalnika. Trajni piškotki omogočajo, da se informacije prenesejo na spletni strežnik vsakič, ko nekdo obišče spletno stran. Trajni piškotki so prav tako poznani kot sledilni piškotki.

Za namen pokroviteljev in za optimizacijo naše komunikacije lahko Stran kot partnerje uporablja tretje osebe. Tretje osebe lahko uporabljajo piškotke za merjenje in prilagoditev vsebine.

Če imate kakšna vprašanja, pripombe in zahteve v zvezi s to politiko zasebnosti, nam pišite na .

 

Logo

 

podcrtano

kanalizacija vodovodTik pred predvidenim začetkom nadaljevanja gradnje kanalizacije in delne obnove in širitve vodovodnega omrežja na Crvenem vrhu smo poklicali pristojne in jih vprašali, kako kaže. Informacije so v nadaljevanju na voljo samo članom...

Prijavite se, če želite prebrati več

kanalizacija pokrovPo lanskem začetku gradnje kanalizacije tudi na Crvenem vrhu in potem zastoju pri nadaljevanju gradnje jeseni 2021, se je pred kratkim spet končno začelo dogajati. Najintenzivnejša dela v tem času potekajo na delu povezave do...

Prijavite se, če želite prebrati več

kanalizacija pokrovNekateri ste opazili, da se za jesen načrtovana dela pri nadaljevanju gradnje kanalizacije še vedno niso začela. O tem smo povprašali izvajalce del.

Prijavite se, če želite prebrati več

izvedbeni nacrt kanalizacijaOd izvajalca gradnje kanalizacije na področju Crvenega vrha, podjetja CGP d.d. Novo mesto smo pridobili izvedbeni načrt. Za člane objavljamo grafične izvlečke, na katerih je viden potek bodoče kanalizacijske mreže in mesta priklopa...

Prijavite se, če želite prebrati več

kanalizacija pokrovV skladu z načrti se septembra nadaljujejo dela pri gradnji kanalizacije tudi na področju Crvenega vrha. V zvezi s tem smo bili obveščeni o nekaterih podrobnostih.

Prijavite se, če želite prebrati več

kanalizacija pokrovPoklicali smo podjetje CGP d.d., glavnega izvajalca pri gradnji kanalizacije na Crvenem vrhu in jim zastavili nekaj vprašanj, med drugim tudi to, kdaj se nadaljuje gradnja.

Prijavite se, če želite prebrati več

kanalizacija pokrovKot smo bili dogovorjeni s predstavnikom izvajalcev gradnje kanalizacije, smo jih te dni poklicali in jim zastavili nekaj vprašanj o poteku del. Prišlo je sicer do nekaj manjših zamikov, a večina del se izvaja v skladu z...

Prijavite se, če želite prebrati več

kanalizacija pokrovV skoraj sedmih letih, odkar potekajo priprave na gradnjo kanalizacije na Crvenem vrhu, smo se že zdavnaj navadili drsečih terminov načrtovanih opravil, zato nas zadnje spremembe niti niso posebej presenetile.

Prijavite se, če želite prebrati več

kanalizacija pokrovPo tem, ko smo včeraj dobili sveže novice o poteku priprav na gradnjo kanalizacije, nas je malo manj strah, da bi lahko še kovid kriza bistveno zamaknila začetek izvedbe tako težko pričakovanih del.

Prijavite se, če želite prebrati več

kanalizacija pokrovKljub praktično izrednim razmeram zaradi širitve bolezni Covid se priprave na gradnjo kanalizacije nadaljujejo. Včeraj smo spet poklicali predstavnika izvajalca, čuvaj pa je napravil nekaj fotografij stanja na terenu. Več v...

Prijavite se, če želite prebrati več

kanalizacija pokrov[Dopolnjeno 18.9.20] Začenjajo se prve priprave na gradnjo kanalizacije na terenu. Društvo je že vzpostavilo prve stike z izvajalci in upamo, da vas bomo lahko sproti in pravočasno obveščali o vseh pomembnih informacijah v zvezi z...

Prijavite se, če želite prebrati več

kanalizacija pokrovDokaj presenetljivo, medtem ko se ves svet večinoma ukvarja le s pandemijo, da do nas v zadnjem času iz različnih virov prihajajo informacije, da bi se to jesen gradnja na Crvenem vrhu lahko začela. Izkušnje nas učijo, da smo do...

Prijavite se, če želite prebrati več