Samo en klik smo stran..

samo en klic smo stranTo sporočilo v obliki prispevka je namenjeno vsem tistim, ki živijo v prepričanju, da bomo že nekako ugotovili, da je dotični član ali nečlan, spremenil svoje naslovne podatke, prodal nepremičnino, šenkal vse skupaj svojim naslednikom ali pa morda sploh ni več z nami..

Ne hitite s priklopom na kanalizacijo!

kanalizacija pokrovV zadnjem času dobivamo od članov vedno bolj pogosta vprašanja o priklopu posameznih objektov na kanalizacijo, zato razjasnimo nekaj zelo pomembnih dejstev.

Poslan dopis 6. maju d.o.o.

Image 20240320 074530 8534039672602200153rsPočitniško - turistično društvo Crveni vrh je podjetju 6. maj d.o.o. in Upravnem oddelku za javne površine Mesta Umag poslalo dopis, v katerem smo izvajalce opozorili na nekatere probleme v zvezi z gradnjo.

Po sledeh članka o davkih

po sledeh člankaV Slovenskih medijih je bila objavljena informacija, da moramo lastniki nepremičnin v Istri do konca marca prijaviti svoje premoženje oblastem. V Umagu, na oddelku za finance, smo za naše člane izvedeli več.

Umrla je Ivanka Kocjančič

Ivanka KocjancicOb koncu januarja nas je v 98. letu starosti zapustila dolgoletna članica društva, Kocjančič Ivanka.

Sodi v skupino prvotnih lastnikov na Crvenem vrhu, ki je s svojimi lastnimi žulji, s po eno "šajtrgo" malte naenkrat, zgradila svoje vikende pred pol stoletja.

Davek na nepremičnine

davekHrvaška se je odločila, da ugrizne v kislo jabolko davka na nepremičnine. Določena je zgornja meja davka na kvadratni meter, ki ga bo večina občin upoštevala. Na žalost tudi Umag.

Zapora dostopa

ZaporaOd ponedeljka, 22.1.2024 bo občasno zaprta cesta od bivšega Delfina (Riva 160) proti vzhodu, oziroma Lauri, javljajo izvajalci del na Rivi iz podjetja Grafist d.o.o.

Umag v Novo leto s Tihim ognjemetom

Silent fireworksOgnjemeti so spektakularen pojav, vendar je ena od spremljevalnih stvari, ki sodijo zraven, precejšnja raven hrupa, ki pogosto prestraši hišne in druge živali. Zaradi številnih prošenj, da bi ognjemet vendarle izpeljali,