Samo en klik smo stran..

samo en klic smo stranTo sporočilo v obliki prispevka je namenjeno vsem tistim, ki živijo v prepričanju, da bomo že nekako ugotovili, da je dotični član ali nečlan, spremenil svoje naslovne podatke, prodal nepremičnino, šenkal vse skupaj svojim naslednikom ali pa morda sploh ni več z nami..

Poslan dopis 6. maju d.o.o.

Image 20240320 074530 8534039672602200153rsPočitniško - turistično društvo Crveni vrh je podjetju 6. maj d.o.o. in Upravnem oddelku za javne površine Mesta Umag poslalo dopis, v katerem smo izvajalce opozorili na nekatere probleme v zvezi z gradnjo.

Po sledeh članka o davkih

po sledeh člankaV Slovenskih medijih je bila objavljena informacija, da moramo lastniki nepremičnin v Istri do konca marca prijaviti svoje premoženje oblastem. V Umagu, na oddelku za finance, smo za naše člane izvedeli več.

Davek na nepremičnine

davekHrvaška se je odločila, da ugrizne v kislo jabolko davka na nepremičnine. Določena je zgornja meja davka na kvadratni meter, ki ga bo večina občin upoštevala. Na žalost tudi Umag.

Zapora dostopa

ZaporaOd ponedeljka, 22.1.2024 bo občasno zaprta cesta od bivšega Delfina (Riva 160) proti vzhodu, oziroma Lauri, javljajo izvajalci del na Rivi iz podjetja Grafist d.o.o.

Obvestilo lastnikom parcel na Rivi

kanalizacija pokrovObjavljamo obvestilo za lastnike parcel na Rivi, pri katerih bodo izvajalci izvajali dela na samih parcelah.

Obvestilo je dostopno samo članom Počitniško - turističnega društva Crvarni vrh.

Svetovni dan oživljanja

Ozivljanje16. oktobra je dan oživljanja, zato je te dni v medijih veliko pozornosti namenjeno obveščanju javnosti o tem, kaj storiti, če nekdo v naši bližini potrebuje nujno pomoč.

Ne morete priklicati čuvaja?

cuvaj dragoČe ste od začetka septembra poskušali poklicati našega čuvaja na njegovo slovensko telefonsko številko, ste bili neuspešni. Zaradi, recimo tehničnih težav, ta povezava trenutno ne deluje. Smo pa tudi zaradi tega dejstva uvedli nov način komunikacije s čuvajem za člane: