Ne morete priklicati čuvaja?

cuvaj dragoČe ste od začetka septembra poskušali poklicati našega čuvaja na njegovo slovensko telefonsko številko, ste bili neuspešni. Zaradi, recimo tehničnih težav, ta povezava trenutno ne deluje. Smo pa tudi zaradi tega dejstva uvedli nov način komunikacije s čuvajem za člane:

Opomnik: plačilo turistične takse za leto 2023

evisitor202215. septembra se uradno zaključiuje letošnja turistična sezona in s tem tudi obveznost za plačilo turistične takse za bivanje v zasebnih počitniških objektih, zato je zdaj pravi čas za preverjanje, ali imate z naslova turistične takse še kaj dolga. 

Prenovljena spletna stran www.crvenivrh.com

web designTrajalo je dolgo. In glede na to, da se vsaj občasno ukvarjam s spletnimi stranmi že dobri dve desetletji in da že samo crvenivrh.com obstaja dobrih enajst let, bi tudi sam pričakoval, da bo šlo tole tako mimogrede, skoraj iz rokava. Niti približno.

Spet lažji dostop do obale

Ribiški zalivV resnici bi težko našli optimista, ki je verjel, da bodo delavci v doglednem času uredili lažji in varnejši dostop do obale v Ribiškem zalivu, ki je bil oviran zaradi začasnega nasutja ob gradnji obalnega črpališča za bodočo kanalizacijo.

Turistična taksa 2023

evisitor2022V tem mesecu se tudi za lastnike počitniških objektov začenja obdobje, ko morajo preko portala eVisitor prijaviti bivanje oseb v svojem objektu in plačati takso. Je kaj sprememb?

Da ne bo težav z dokazovanjem

Fotografiranje stanjaPrejeli smo pobudo našega člana v zvezi z gradnjo kanalizacije, ki jo posredujemo članicam in članom Počitniško - turističnega društva Crveni vrh.

Kje je položnica za komunalno naknado?

poloznice[Dopolnjeno 5.5.2023] 31.3.2023 je bil rok za plačilo komunalne naknade, za katero pa še nismo dobili  položnic. Zato smo vprašali na Mestu Umag, ali naj plačamo dajatev na osnovi odločbe, ki smo jo prejeli, ali naj čakamo na položnice.

Je še kdo na gradbišču?

Osamljen strojČuvaj ima v zadnjem tednu resne težave z beleženjem napredka del pri gradnji kanalizacije. Napredka namreč ni, zato smo danes poklicali nekaj ljudi, ki bi morali precej dobro vedeti, zakaj so šle stvari tako hitro iz slabega na (naj)slabše.