Prijava

         Počitniško-turistično društvo Crveni vrh mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje s politiko zasebnosti in piškotkov Preberite več o tem.

Se strinjam

To spletno stran (“Stran”) upravlja Počitniško - Turistično društvo Crveni vrh, registrirano v Ljubljani.

Prosimo, da to politiko pred uporabo Strani skrbno preberete, saj pojasnjuje, kako bomo uporabljali osebne podatke in piškotke. Uporaba te Strani pomeni, da ste bili predhodno jasno in izčrpno obveščeni o upravljavcu podatkov in piškotkov kot tudi o namenu obdelave podatkov in da se s to politiko strinjate. 


1. Vrste obdelanih podatkov / povezave do drugih spletnih strani

Mi skrbimo za vašo zasebnost. Preko te Strani ne zbiramo in ne obdeluje nobenih osebnih podatkov, razen podatkov zbranih s pomočjo piškotkov kot je pojasnjeno v nadaljevanju te politike.

Ta Stran lahko vsebuje tudi povezave do drugih spletnih strani ali do spletnih strani socialnih medijev. Ob kliku na takšno povezavo do katere od drugih spletnih stran, se morate zavedati, da imajo te spletne strani lastne politike glede varovanja zasebnosti podatkov. Pred uporabo teh strani prosim preverite njihovo politiko varstva zasebnosti. Naša Stran ne sprejema nobene odgovornosti za spletne strani tretjih oseb.

2. Zbiranje in uporaba informacij

Za optimizacijo te Strani v smislu sistemske učinkovitosti, uporabnosti in zagotavljanja koristnih informacij spletni sistem  samodejno zbira in shranjuje informacije. Te vključujejo vaš naslov internetnega protokola (IP), vrsto brskalnika in jezikovno nastavitev, operacijski sistem, ponudnika internetnih storitev (ISP), in datum/čas obiska.

Beleženje osnovnih dostopnih informacij uporabnikov Strani je pomembno tudi zaradi varnosti delovanja, vsebine in  uporabnikov.

Če bomo podatke, ki niso osebni podatki, uporabili skupaj z osebnimi podatki, se bodo taki podatki obravnavali kot osebni podatki vse dokler bodo ostali združeni.

3. Uporaba piškotkov

Ta Stran, e-poštna sporočila, spletne storitve, oglaševanje in interaktivne aplikacije lahko za optimizacijo naših storitev uporabljajo »piškotke«

Kaj je »piškotek«?

 »Piškotek« je majhna datoteka, običajno iz črk in številk, ki jo z našega spletnega strežnika pošljemo v datoteko piškotkov brskalnika na trdem disku vašega računalnika. Ta na primer naši spletni strani omogoča prepoznati uporabnikove naprave, ko se vzpostavi povezava med spletnim strežnikom in spletnim brskalnikom. Glavni namen piškotka je, da našemu spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku Strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe.

Kakšne piškotke uporablja ta Stran?

Stran lahko uporablja dve vrsti piškotkov:
Začasni piškotki: to so začasni piškotki, ki so shranjeni v datoteki piškotkov vašega brskalnika do konca vašega obiska brskalnika. Ti piškotki so obvezni za pravilno delovanje določenih aplikacij oziroma funkcionalnosti na tej Strani.
Trajni piškotki: trajne piškotke lahko uporabljamo za izboljšanje uporabniških izkušenj (npr. zagotavljanje optimizirane navigacije). Ti piškotki ostanejo v datoteki piškotkov vašega brskalnika daljše obdobje. To časovno obdobje je odvisno od izbire, ki jo opravite v nastavitvah vašega internetnega brskalnika. Trajni piškotki omogočajo, da se informacije prenesejo na spletni strežnik vsakič, ko nekdo obišče spletno stran. Trajni piškotki so prav tako poznani kot sledilni piškotki.

Za namen pokroviteljev in za optimizacijo naše komunikacije lahko Stran kot partnerje uporablja tretje osebe. Tretje osebe lahko uporabljajo piškotke za merjenje in prilagoditev vsebine.

Če imate kakšna vprašanja, pripombe in zahteve v zvezi s to politiko zasebnosti, nam pišite na .

 

Logo

 

podcrtano

calculatorZaradi vprašanj članov na to temo in sprememb na področju zavarovanj za člane društva objavljamo obrazložitev. Člani društva imajo možnost zavarovanja za svojo nepremičnino na Crvenem Vrhu po ugodnejših pogojih preko skupinske...

Prijavite se, če želite prebrati več

vizirZaščitni vizir je alternativa ali dopolnitev pri osebni zaščiti pred prenosom nalezljivih bolezni, ki je tudi s pomočjo našega društva lažje dostopen vsem. Minus je, da ne prepreči vsem delcem iz zraka okoli nas, da pridejo v naša...

Preberite več ...

zavarovanje nepremicnin1..bo tema letošnjega Zbora članov. Po najbolj črnem scenariju bi se lahko zavarovalne premije strmo povečale, a kaže, da bodo za člane društva ostale v veljavi ugodnosti, ki so jih imeli do sedaj.

Prijavite se, če želite prebrati več

Porezana drevesa SZVeliko je že bilo izrečenih takšnih in drugačnih mnenj o previsokih drevesih, lepo pa je videti, ko se nekdo tudi aktivno loti problema in ga ustrezno odpravi. V skoraj štiridesetih letih, odkar stojijo železničarske hiške na Crvenem...

Preberite več ...

Logo CV youtubeVeseli nas, da se je našemu društvu pred kratkim priključil še en član, ki ima na področju Crvenega vrha večje število počitniških enot, to je SŽ-ŽIP d.o.o., ali kot jim rečemo po domače - železničarji, ki jim tudi po tej poti...

Preberite več ...

Dodatni odtoki za meteorno vodoUreditev odvodnjavanja padavinskih voda pod Crvenim vrhom ostaja nek oddaljen cilj, ki ga v resnici nihče od pristojnih še niti resno ne načrtuje, pogovori o tem pa so vedno opremljeni z zbirko dogodkov, ki se bodo morali zgoditi še...

Preberite več ...

taksa v neboVse kar je prelepo, da bi bilo res, večinoma ni res.. ali pa vsaj ne traja prav dolgo. In če smo bili do letos zadovoljni s stroški turistične takse za lastnike in njihove družinske člane, se tudi ta srečna zgodba letos zaključuje.

Prijavite se, če želite prebrati več

pene v morjuZaradi pogostega pojava pen na morski površini ob obali pod Crvenim vrhom in vprašanjih o njihovem izvoru smo se v društvu še enkrat odločili, da predstavimo članek, ki je nastal marca 2015. Ali obstajajo javno dostopni rezultati...

Preberite več ...

vlomilecPo tem, ko smo prebirali članke o vlomih v Zambratiji in Bašaniji, se je pred nekaj dnevi tudi na področju Crvenega vrha zgodil vlom v naseljen počitniški objekt. Storilec naj bi bil Poljski državljan in je že za zapahi. O povzročeni...

Preberite več ...