GOLDI - Društvo za zaštitu životinja Umag

E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

toplo in jim bodo poskusili čim prej najti nov dom.

Nekateri, ki tudi izven sezone tu prebijejo več časa, pa tudi obiskovalci radi nahranijo te male živalce, drugi pa niso tako navdušeni nad njihovo prisotnostjo.  Veseli nas, da so se našli ljudje, ki so se tega dela lotili strokoven in živalim prijazen način. Del stroškov za sterilizacijo živali je zagotovilo Mesto Umag, vse ostalo so prispevali prostovoljci.

Društvo se najprej zahvaljuje posameznikom, ki želijo ostati anonimni, da so dali pobudo za vsaj začasno ureditev mačjih težav in seveda vsem ostalim, ki po svojih močeh skrbite za pomoči potrebne živali. Seveda pa bi verjetno vse skupaj ostalo samo pri željah in dobrem namenu, če ne bi strokovno priskočila na pomoč gospa Biljana Zankola iz Društva za zaščito živali Oaza. Hvala.

 

Obiščite društvo Oaza na Facebooku, ali na spletni strani društva Oaza, kjer predstavljajo svoje aktivnosti in kjer živali brez doma iščejo prijazne posvojitelje. 

 

Kdor želi pomagati morda z nakupom hrane za brezdomne živali na Crvenem vrhu, ali na kak drug način, nas lahko pokliče na društvo ali nam pošlje e-pošto in se bomo dogovorili. Seveda pa se s svojimi vprašanji in morda tudi s pomočjo, ki ste jo pripravljeni ponuditi, lahko preko zgornjih povezav obrnete neposredno na društvo Oaza.

 

Za konec še par slik dogajanja:

Pomoč:
Klik na male sličice ponudi povečan prikaz.
Nadzor
 prikazovanja:  
- klik na levo stran slike ALI puščica levo na tipkovnici
 --> prejšnja slika
- klik na desno stran slike ALI puščica desno na tipkovnici --> naslednja slika
- klik na znak X desno spodaj ALI 
tipka ESC na tipkovnici --> prekinitev projekcije