Prijava

         Počitniško-turistično društvo Crveni vrh mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje s politiko zasebnosti in piškotkov Preberite več o tem.

Se strinjam

To spletno stran (“Stran”) upravlja Počitniško - Turistično društvo Crveni vrh, registrirano v Ljubljani.

Prosimo, da to politiko pred uporabo Strani skrbno preberete, saj pojasnjuje, kako bomo uporabljali osebne podatke in piškotke. Uporaba te Strani pomeni, da ste bili predhodno jasno in izčrpno obveščeni o upravljavcu podatkov in piškotkov kot tudi o namenu obdelave podatkov in da se s to politiko strinjate. 


1. Vrste obdelanih podatkov / povezave do drugih spletnih strani

Mi skrbimo za vašo zasebnost. Preko te Strani ne zbiramo in ne obdeluje nobenih osebnih podatkov, razen podatkov zbranih s pomočjo piškotkov kot je pojasnjeno v nadaljevanju te politike.

Ta Stran lahko vsebuje tudi povezave do drugih spletnih strani ali do spletnih strani socialnih medijev. Ob kliku na takšno povezavo do katere od drugih spletnih stran, se morate zavedati, da imajo te spletne strani lastne politike glede varovanja zasebnosti podatkov. Pred uporabo teh strani prosim preverite njihovo politiko varstva zasebnosti. Naša Stran ne sprejema nobene odgovornosti za spletne strani tretjih oseb.

2. Zbiranje in uporaba informacij

Za optimizacijo te Strani v smislu sistemske učinkovitosti, uporabnosti in zagotavljanja koristnih informacij spletni sistem  samodejno zbira in shranjuje informacije. Te vključujejo vaš naslov internetnega protokola (IP), vrsto brskalnika in jezikovno nastavitev, operacijski sistem, ponudnika internetnih storitev (ISP), in datum/čas obiska.

Beleženje osnovnih dostopnih informacij uporabnikov Strani je pomembno tudi zaradi varnosti delovanja, vsebine in  uporabnikov.

Če bomo podatke, ki niso osebni podatki, uporabili skupaj z osebnimi podatki, se bodo taki podatki obravnavali kot osebni podatki vse dokler bodo ostali združeni.

3. Uporaba piškotkov

Ta Stran, e-poštna sporočila, spletne storitve, oglaševanje in interaktivne aplikacije lahko za optimizacijo naših storitev uporabljajo »piškotke«

Kaj je »piškotek«?

 »Piškotek« je majhna datoteka, običajno iz črk in številk, ki jo z našega spletnega strežnika pošljemo v datoteko piškotkov brskalnika na trdem disku vašega računalnika. Ta na primer naši spletni strani omogoča prepoznati uporabnikove naprave, ko se vzpostavi povezava med spletnim strežnikom in spletnim brskalnikom. Glavni namen piškotka je, da našemu spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku Strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe.

Kakšne piškotke uporablja ta Stran?

Stran lahko uporablja dve vrsti piškotkov:
Začasni piškotki: to so začasni piškotki, ki so shranjeni v datoteki piškotkov vašega brskalnika do konca vašega obiska brskalnika. Ti piškotki so obvezni za pravilno delovanje določenih aplikacij oziroma funkcionalnosti na tej Strani.
Trajni piškotki: trajne piškotke lahko uporabljamo za izboljšanje uporabniških izkušenj (npr. zagotavljanje optimizirane navigacije). Ti piškotki ostanejo v datoteki piškotkov vašega brskalnika daljše obdobje. To časovno obdobje je odvisno od izbire, ki jo opravite v nastavitvah vašega internetnega brskalnika. Trajni piškotki omogočajo, da se informacije prenesejo na spletni strežnik vsakič, ko nekdo obišče spletno stran. Trajni piškotki so prav tako poznani kot sledilni piškotki.

Za namen pokroviteljev in za optimizacijo naše komunikacije lahko Stran kot partnerje uporablja tretje osebe. Tretje osebe lahko uporabljajo piškotke za merjenje in prilagoditev vsebine.

Če imate kakšna vprašanja, pripombe in zahteve v zvezi s to politiko zasebnosti, nam pišite na .

 

Logo

 

podcrtano

'Počitniško turistično društvo Crveni vrh' je prostovoljno in nepridobitno združenje lastnikov počitniških hiš in parcel na območju Crvenega vrha (Lavra, Riva in Alberi) - 2. člen statuta.
Člani društva lahko postanejo tudi drugi občani če sprejemejo statut društva in v ta namen podajo pisno pristopno izjavo ne glede na državljanstvo. - del 12. člena statuta.

Društvo ima predvsem nalogo, da v sodelovanju z vaščani in komunalnimi organizacijami skrbi za red, mir in urejenost naselij, za redno preskrbo z vodo in električno energijo, za vzdrževanje cest in poti, katerih so financirali člani društva, za gradnjo društvenih objektov ter razvija turistično in rekreacijsko dejavnost.

Med posebne naloge spada pridobivanje članov in uvajanje v aktivno udejstvovanje pri delu društva, skrb za rekreacijo članov, in za sodelovanje s krajevno skupnostjo, občino in drugimi organi občine, s ciljem, da se izboljšajo razmere v naselju glede komunikacij, ureditve obale, komunalne urejenosti in podobno.
Društvo lahko sklene kolektivno zavarovanje svojih članov pri zavarovalnici in organizira razne skupinske akcije, kot so na primer napeljava telefona, montaža alarminh naprav, namestitev strelovodov in podobno. - 10. člen statuta. To je le nekaj drobcev iz statuta Počitniško turističnega društva Crveni vrh.

Glavni razlogi za članstvo v našem društvu:

  • Le na organiziran način lahko sistematično rešujemo skupne probleme naselja in uresničujemo interese sicer zelo pestre strukture lastnikov nepremičnin na tem področju. Član ima pravico, da kadarkoli sporoči predlog, zahteva obravnavo na telesih društva in izvedbo predloga, če je ta večinsko podprt s strani članov in če ima društvo možnosti in pristojnosti za izvedbo.
  • Vsak član ima preko društva, kot pravne osebe, uradnega predstavnika v pogovorih in dogovorih z lokalnimi oblastmi in podjetji, ki na področju naselij opravljajo komunalne in druge storitve. V praksi med letom zbiramo pobude članov, ki jih v skupnih dokumentih naslavljamo na pristojne službe Mesta Umag in ostale službe, zahtevamo odgovore in uresničitev predlogov.
  • Nenazadnje, saj je bil to eden poglavitnih razlogov za ustanovitev društva, je razlog za včlanitev povečanje varnosti nepremičnin in ljudi na tem področju. Bistven del zagotavljanja varnosti so redni obhodi čuvaja, ki sistematično beleži stanje na terenu, javlja organom pregona morebitne sume dejanj, ki lahko ogrožajo varnost in o vsem redno poroča društvu. Društvo sistematično vodi arhiv dokumentov pridobljenih na obhodih čuvaja in o tem vsaj enkrat letno poroča članom na rednem letnem zboru.

Letna članarina znaša 60 Evrov za lastnike posameznih individualnih počitniških enot in vključuje tudi prispevek za čuvaja. Račun za letno članarino pošiljamo našim članom vsako leto v začetku aprila za tekoče leto in ta velja do roka plačila članarine za prihodnje leto, ali največ do 30. junija prihodnje leto. Kdor se v društvo vključi od začetka aprila tekočega leta do konca marca prihodnjega leta, plača celoten račun za tekoče leto.

Glavni način informiranja članov in širše javnosti je spletna stran društva www.crvenivrh.com. Splošne informacije, informacije, ki so pomembne za varnost in zdravje, pa tudi zanimivosti so dostopne vsem obiskovalcem strani, ostale vsebine, ki pa jih društvo s svojimi delom pridobiva po nalogu in na željo svojih članov pa so praviloma dostopne samo članom društva z osebnim uporabniškim imenom in geslom.