Prijava

         Počitniško-turistično društvo Crveni vrh mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje s politiko zasebnosti in piškotkov Preberite več o tem.

Se strinjam

To spletno stran (“Stran”) upravlja Počitniško - Turistično društvo Crveni vrh, registrirano v Ljubljani.

Prosimo, da to politiko pred uporabo Strani skrbno preberete, saj pojasnjuje, kako bomo uporabljali osebne podatke in piškotke. Uporaba te Strani pomeni, da ste bili predhodno jasno in izčrpno obveščeni o upravljavcu podatkov in piškotkov kot tudi o namenu obdelave podatkov in da se s to politiko strinjate. 


1. Vrste obdelanih podatkov / povezave do drugih spletnih strani

Mi skrbimo za vašo zasebnost. Preko te Strani ne zbiramo in ne obdeluje nobenih osebnih podatkov, razen podatkov zbranih s pomočjo piškotkov kot je pojasnjeno v nadaljevanju te politike.

Ta Stran lahko vsebuje tudi povezave do drugih spletnih strani ali do spletnih strani socialnih medijev. Ob kliku na takšno povezavo do katere od drugih spletnih stran, se morate zavedati, da imajo te spletne strani lastne politike glede varovanja zasebnosti podatkov. Pred uporabo teh strani prosim preverite njihovo politiko varstva zasebnosti. Naša Stran ne sprejema nobene odgovornosti za spletne strani tretjih oseb.

2. Zbiranje in uporaba informacij

Za optimizacijo te Strani v smislu sistemske učinkovitosti, uporabnosti in zagotavljanja koristnih informacij spletni sistem  samodejno zbira in shranjuje informacije. Te vključujejo vaš naslov internetnega protokola (IP), vrsto brskalnika in jezikovno nastavitev, operacijski sistem, ponudnika internetnih storitev (ISP), in datum/čas obiska.

Beleženje osnovnih dostopnih informacij uporabnikov Strani je pomembno tudi zaradi varnosti delovanja, vsebine in  uporabnikov.

Če bomo podatke, ki niso osebni podatki, uporabili skupaj z osebnimi podatki, se bodo taki podatki obravnavali kot osebni podatki vse dokler bodo ostali združeni.

3. Uporaba piškotkov

Ta Stran, e-poštna sporočila, spletne storitve, oglaševanje in interaktivne aplikacije lahko za optimizacijo naših storitev uporabljajo »piškotke«

Kaj je »piškotek«?

 »Piškotek« je majhna datoteka, običajno iz črk in številk, ki jo z našega spletnega strežnika pošljemo v datoteko piškotkov brskalnika na trdem disku vašega računalnika. Ta na primer naši spletni strani omogoča prepoznati uporabnikove naprave, ko se vzpostavi povezava med spletnim strežnikom in spletnim brskalnikom. Glavni namen piškotka je, da našemu spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku Strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe.

Kakšne piškotke uporablja ta Stran?

Stran lahko uporablja dve vrsti piškotkov:
Začasni piškotki: to so začasni piškotki, ki so shranjeni v datoteki piškotkov vašega brskalnika do konca vašega obiska brskalnika. Ti piškotki so obvezni za pravilno delovanje določenih aplikacij oziroma funkcionalnosti na tej Strani.
Trajni piškotki: trajne piškotke lahko uporabljamo za izboljšanje uporabniških izkušenj (npr. zagotavljanje optimizirane navigacije). Ti piškotki ostanejo v datoteki piškotkov vašega brskalnika daljše obdobje. To časovno obdobje je odvisno od izbire, ki jo opravite v nastavitvah vašega internetnega brskalnika. Trajni piškotki omogočajo, da se informacije prenesejo na spletni strežnik vsakič, ko nekdo obišče spletno stran. Trajni piškotki so prav tako poznani kot sledilni piškotki.

Za namen pokroviteljev in za optimizacijo naše komunikacije lahko Stran kot partnerje uporablja tretje osebe. Tretje osebe lahko uporabljajo piškotke za merjenje in prilagoditev vsebine.

Če imate kakšna vprašanja, pripombe in zahteve v zvezi s to politiko zasebnosti, nam pišite na .

 

Logo

 

podcrtano

Člani Počitniško - turističnega društva Crveni vrh s plačilom članarine za tekoče leto pridobijo med drugim tudi pravico dostopa do posebnih vsebin na spletni strani društva. Do teh, za javnost zaprtih vsebin, dostopajo z dodeljenim uporabniškim imenom in geslom, hkrati pa se strinjajo s pravili in pogoji uporabe:

 1. uporabniško ime in geslo sta namenjena prijavi članov na spletni strani za dostop do posebnih vsebin

 2. dostopni podatki so poleg dostopa namenjeni tudi identifikaciji člana na spletni strani
 3. član ne sme dajati svojih dostopnih podatkov drugim ljudem - namenjeni so samo za dostop posameznega člana. Negativne posledice dajanja dostopnih podatkov so lahko naslednje:
  1. član se občasno ne bo mogel več prijaviti - sistem pusti samo enemu obiskovalcu naenkrat, da se prijavi z enakimi dostopnimi podatki
  2. kdorkoli se prijavi z vašimi podatki, ga sistem zazna tako, kot da ste se prijavili vi in v okviru bodočih načrtovanih storitev strani lahko pride do zlorabe in do vpogleda v vaše osebne podatke s strani osebe, ki ima vaše dostopne podatke. Vse posledice tovrstne zlorabe nosi član, ki je dostopne podatke posredoval drugi osebi.
  3. če sistem zazna, da iste dostopne podatke uporablja večje število ljudi, lahko blokira uporabnika in dostop s temi podatki ne bo več možen.
  4. morebitne stroške odkrivanja vzroka blokade, deblokiranja in ostalih posledic posredovanja dostopnih podatkov nosi član, ki je posredoval svoje osebne dostopne podatke drugim osebam in povzročil blokado
  5. član je lahko kazensko soodgovoren za zlorabo kuponov za sklepanje pogodb ali poslov, do katerih imajo pravico samo člani društva
 4. z razvojem spletnih storitev bo isto uporabniško ime in geslo namenjeno tudi za dostop do drugih spletnih storitev
 5. če sumite, da je kdo prišel do vaših dostopnih podatkov, lahko vedno zahtevate blokado dostopa za vaše dostopne podatke. Za blokado pošljite e-pošto na svoje osnovne podatke (ime in priimek člana, stalno bivališče in podatke o vplačilu članarine za tekoče leto - kopijo plačila ali vsaj datum plačila).
 6. pravila uporabe članskih uporabniških imen se lahko brez predhodne objave spremenijo ali dopolnijo.