Prijava

         Počitniško-turistično društvo Crveni vrh mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje s politiko zasebnosti in piškotkov Preberite več o tem.

Se strinjam

To spletno stran (“Stran”) upravlja Počitniško - Turistično društvo Crveni vrh, registrirano v Ljubljani.

Prosimo, da to politiko pred uporabo Strani skrbno preberete, saj pojasnjuje, kako bomo uporabljali osebne podatke in piškotke. Uporaba te Strani pomeni, da ste bili predhodno jasno in izčrpno obveščeni o upravljavcu podatkov in piškotkov kot tudi o namenu obdelave podatkov in da se s to politiko strinjate. 


1. Vrste obdelanih podatkov / povezave do drugih spletnih strani

Mi skrbimo za vašo zasebnost. Preko te Strani ne zbiramo in ne obdeluje nobenih osebnih podatkov, razen podatkov zbranih s pomočjo piškotkov kot je pojasnjeno v nadaljevanju te politike.

Ta Stran lahko vsebuje tudi povezave do drugih spletnih strani ali do spletnih strani socialnih medijev. Ob kliku na takšno povezavo do katere od drugih spletnih stran, se morate zavedati, da imajo te spletne strani lastne politike glede varovanja zasebnosti podatkov. Pred uporabo teh strani prosim preverite njihovo politiko varstva zasebnosti. Naša Stran ne sprejema nobene odgovornosti za spletne strani tretjih oseb.

2. Zbiranje in uporaba informacij

Za optimizacijo te Strani v smislu sistemske učinkovitosti, uporabnosti in zagotavljanja koristnih informacij spletni sistem  samodejno zbira in shranjuje informacije. Te vključujejo vaš naslov internetnega protokola (IP), vrsto brskalnika in jezikovno nastavitev, operacijski sistem, ponudnika internetnih storitev (ISP), in datum/čas obiska.

Beleženje osnovnih dostopnih informacij uporabnikov Strani je pomembno tudi zaradi varnosti delovanja, vsebine in  uporabnikov.

Če bomo podatke, ki niso osebni podatki, uporabili skupaj z osebnimi podatki, se bodo taki podatki obravnavali kot osebni podatki vse dokler bodo ostali združeni.

3. Uporaba piškotkov

Ta Stran, e-poštna sporočila, spletne storitve, oglaševanje in interaktivne aplikacije lahko za optimizacijo naših storitev uporabljajo »piškotke«

Kaj je »piškotek«?

 »Piškotek« je majhna datoteka, običajno iz črk in številk, ki jo z našega spletnega strežnika pošljemo v datoteko piškotkov brskalnika na trdem disku vašega računalnika. Ta na primer naši spletni strani omogoča prepoznati uporabnikove naprave, ko se vzpostavi povezava med spletnim strežnikom in spletnim brskalnikom. Glavni namen piškotka je, da našemu spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku Strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe.

Kakšne piškotke uporablja ta Stran?

Stran lahko uporablja dve vrsti piškotkov:
Začasni piškotki: to so začasni piškotki, ki so shranjeni v datoteki piškotkov vašega brskalnika do konca vašega obiska brskalnika. Ti piškotki so obvezni za pravilno delovanje določenih aplikacij oziroma funkcionalnosti na tej Strani.
Trajni piškotki: trajne piškotke lahko uporabljamo za izboljšanje uporabniških izkušenj (npr. zagotavljanje optimizirane navigacije). Ti piškotki ostanejo v datoteki piškotkov vašega brskalnika daljše obdobje. To časovno obdobje je odvisno od izbire, ki jo opravite v nastavitvah vašega internetnega brskalnika. Trajni piškotki omogočajo, da se informacije prenesejo na spletni strežnik vsakič, ko nekdo obišče spletno stran. Trajni piškotki so prav tako poznani kot sledilni piškotki.

Za namen pokroviteljev in za optimizacijo naše komunikacije lahko Stran kot partnerje uporablja tretje osebe. Tretje osebe lahko uporabljajo piškotke za merjenje in prilagoditev vsebine.

Če imate kakšna vprašanja, pripombe in zahteve v zvezi s to politiko zasebnosti, nam pišite na .

 

Logo

 

podcrtano

covid exitMedtem, ko praktično vse države v naši okolici v naslednjih dneh in tednih do popolnosti zaostrujejo ukrepe za preprečitev širjenja okužb s korona virusom, pa se pri nas stvari obračajo popolnoma v drugo smer. Po odstopu ministra za zdravje je tudi to področje mimogrede prevzel kar predsednik vlade, kot da gre za pretežno manj pomembno in teko rekoč nezahtevno reč. Tisti, ki so do sedaj na podlagi lastnega strokovnega znanja in izkušenj vladi svetovali, ne vedo več, ali njihova skupina sploh še obstaja, potem ko je minister, ki to ni več, izjavil, da bo prevetril sestavo te ekipe, ki jo je vlada tako ali tako upoštevala le, če so se njeni najvidnejši predstavniki strinjali z njo. Nekaj malega cvenka še imamo v luknjastih žepih in očitno smo se po načelu kamor je šel bik, naj gre pa še štrik odločili, da z zadnjimi novci poskusimo srečo še v igralnici.

Ta trenutek se še nihče ne pritožuje. Veseli december tudi letos z zamudo postaja vreden svojega pridevnika. Dnevne covid statistike vidimo kot izboljšave, čeprav so prav vsi kazalci mnogokrat slabši, kot na dan uvedbe ukrepov, ki se v tej decembrski odjugi vedno hitreje topijo. Seveda ne more nihče v naprej predvideti, kam točno nas lahko pripeljejo takšni ali drugačni ukrepi, oziroma njihovo ukinjanje, toda ali je možno, da samo mi ravnamo prav in vsi ostali narobe, ali pa je tik pred obdobjem, ko lahko zaradi prihajajočih praznikov tako ali tako pričakujemo bolj ohlapno upoštevanje predpisanih ukrepov, njihovo ukinjanje izredno slaba ideja?

Odgovor na to vprašanje bomo dobili v začetku drugega leta, ko bodo po najavi ministrice za šolstvo vsaj otroci prve triade spet v šolskih klopeh, zdravstvo pa bo povedalo, ali bomo tudi zaradi sedanjih sprememb v prihodnjem letu plačali račun z oderuškimi obrestmi, ali pa bo tokrat naša slepa kura enkrat za spremembo našla pregovorno zrno. Jaz nisem optimist, a upam, da se motim!

Iskanje