Prijava

         Počitniško-turistično društvo Crveni vrh mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje s politiko zasebnosti in piškotkov Preberite več o tem.

Se strinjam

To spletno stran (“Stran”) upravlja Počitniško - Turistično društvo Crveni vrh, registrirano v Ljubljani.

Prosimo, da to politiko pred uporabo Strani skrbno preberete, saj pojasnjuje, kako bomo uporabljali osebne podatke in piškotke. Uporaba te Strani pomeni, da ste bili predhodno jasno in izčrpno obveščeni o upravljavcu podatkov in piškotkov kot tudi o namenu obdelave podatkov in da se s to politiko strinjate. 


1. Vrste obdelanih podatkov / povezave do drugih spletnih strani

Mi skrbimo za vašo zasebnost. Preko te Strani ne zbiramo in ne obdeluje nobenih osebnih podatkov, razen podatkov zbranih s pomočjo piškotkov kot je pojasnjeno v nadaljevanju te politike.

Ta Stran lahko vsebuje tudi povezave do drugih spletnih strani ali do spletnih strani socialnih medijev. Ob kliku na takšno povezavo do katere od drugih spletnih stran, se morate zavedati, da imajo te spletne strani lastne politike glede varovanja zasebnosti podatkov. Pred uporabo teh strani prosim preverite njihovo politiko varstva zasebnosti. Naša Stran ne sprejema nobene odgovornosti za spletne strani tretjih oseb.

2. Zbiranje in uporaba informacij

Za optimizacijo te Strani v smislu sistemske učinkovitosti, uporabnosti in zagotavljanja koristnih informacij spletni sistem  samodejno zbira in shranjuje informacije. Te vključujejo vaš naslov internetnega protokola (IP), vrsto brskalnika in jezikovno nastavitev, operacijski sistem, ponudnika internetnih storitev (ISP), in datum/čas obiska.

Beleženje osnovnih dostopnih informacij uporabnikov Strani je pomembno tudi zaradi varnosti delovanja, vsebine in  uporabnikov.

Če bomo podatke, ki niso osebni podatki, uporabili skupaj z osebnimi podatki, se bodo taki podatki obravnavali kot osebni podatki vse dokler bodo ostali združeni.

3. Uporaba piškotkov

Ta Stran, e-poštna sporočila, spletne storitve, oglaševanje in interaktivne aplikacije lahko za optimizacijo naših storitev uporabljajo »piškotke«

Kaj je »piškotek«?

 »Piškotek« je majhna datoteka, običajno iz črk in številk, ki jo z našega spletnega strežnika pošljemo v datoteko piškotkov brskalnika na trdem disku vašega računalnika. Ta na primer naši spletni strani omogoča prepoznati uporabnikove naprave, ko se vzpostavi povezava med spletnim strežnikom in spletnim brskalnikom. Glavni namen piškotka je, da našemu spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku Strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe.

Kakšne piškotke uporablja ta Stran?

Stran lahko uporablja dve vrsti piškotkov:
Začasni piškotki: to so začasni piškotki, ki so shranjeni v datoteki piškotkov vašega brskalnika do konca vašega obiska brskalnika. Ti piškotki so obvezni za pravilno delovanje določenih aplikacij oziroma funkcionalnosti na tej Strani.
Trajni piškotki: trajne piškotke lahko uporabljamo za izboljšanje uporabniških izkušenj (npr. zagotavljanje optimizirane navigacije). Ti piškotki ostanejo v datoteki piškotkov vašega brskalnika daljše obdobje. To časovno obdobje je odvisno od izbire, ki jo opravite v nastavitvah vašega internetnega brskalnika. Trajni piškotki omogočajo, da se informacije prenesejo na spletni strežnik vsakič, ko nekdo obišče spletno stran. Trajni piškotki so prav tako poznani kot sledilni piškotki.

Za namen pokroviteljev in za optimizacijo naše komunikacije lahko Stran kot partnerje uporablja tretje osebe. Tretje osebe lahko uporabljajo piškotke za merjenje in prilagoditev vsebine.

Če imate kakšna vprašanja, pripombe in zahteve v zvezi s to politiko zasebnosti, nam pišite na .

 

Logo

 

podcrtano

kup dokumentovVeseli nas, da ste skoraj vsi lastniki sprejeli ponujeno priložnost za najbolj preprosto in najcenejšo ureditev priklopa svojih objektov na kanalizacijo tudi v primerih, ko je zatečeno stanje tehnično bolj zapleteno. Gospod Milomir Milanović, pravni zastopnik podjetja 6. maj odvodnja d.o.o. se je zelo potrudil, da je vsem lastnikom predstavil tako problematiko, kot tudi predlagano strokovno rešitev v vsakem primeru posebej. Razumljivo je, da ste bili nekateri lastniki nekoliko nezaupljivi, saj gre za pomembne dokumente in dober gospodar se temeljito pozanima o vseh posledicah svojih odločitev, preden jih dokončno sprejeme in podpiše.

Društvo je ves čas v stiku tako z investitorjem, kot tudi s člani. Upravni odbor se strinja z večino lastnikov, da je čim prejšnja izgradnja kanalizacije nujno potrebna, zato bo društvo še naprej pomagalo pri izvedbi vseh postopkov vse do zaključka del na novem kanalizacijskem omrežju.

 

V resnici postopek podpisa soglasij še ni čisto zaključen, čeprav je za večino še nepodpisanih soglasij že vse dogovorjeno in so dokumenti pripravljeni, le lastniki jih morajo še overiti pri notarju (pri določenih notarjih je tudi to brezplačno - vprašajte gospoda Milanovića).

Seveda pa se pri toliko objektih vedno najde nekaj primerov, ki zaradi takšnih ali drugačnih razlogov še niso rešeni. In čeprav smo o tem že pisali, se pogovarjali in prav zato gospoda Milanovića tudi gostili na letošnjem občnem zboru društva, naj poudarimo še enkrat, da bo moral 6 mesecev po dokončanju izgradnje kanalizacije imeti vsak lastnik objekta urejeno svojo fekalno kanalizacijo na enega od z zakonom predpisanih načinov, od katerih je ta, ki ga predlaga investitor, po mnenju društva najcenejši (brezplačen) in tudi dolgoročno najboljši (sistem bo vzdrževal upravitelj kanalizacije). Ureditev kanalizacije 'po domače', ne bo več mogoča! Zato svetujemo še tistim posameznikom, ki tega do sedaj še niso storili, da dajo svoje soglasje za izvedbo. Seveda lahko pred tem dobijo odgovore na vsa vprašanja od gospoda Milanovića po telefonu +385 91 511 8424 tudi tudi ob sobotah in nedeljah, elektronski pošti , ali pa se z njim celo dogovorite za sestanek na Crvenem vrhu. 

 

V imenu lastnikov celotnega naselja in društva, ki se od vsega začetka zavzema za izgradnjo kanalizacije se zahvaljujemo vsakemu lastniku, ki se je odzval vabilu za podpis soglasja, si vzel čas za pregled predlagane rešitve in sprejel dogovor, ki bo koristil njemu osebno in celotnemu naselju. Hvala!