Prijava

         Počitniško-turistično društvo Crveni vrh mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje s politiko zasebnosti in piškotkov Preberite več o tem.

Se strinjam

To spletno stran (“Stran”) upravlja Počitniško - Turistično društvo Crveni vrh, registrirano v Ljubljani.

Prosimo, da to politiko pred uporabo Strani skrbno preberete, saj pojasnjuje, kako bomo uporabljali osebne podatke in piškotke. Uporaba te Strani pomeni, da ste bili predhodno jasno in izčrpno obveščeni o upravljavcu podatkov in piškotkov kot tudi o namenu obdelave podatkov in da se s to politiko strinjate. 


1. Vrste obdelanih podatkov / povezave do drugih spletnih strani

Mi skrbimo za vašo zasebnost. Preko te Strani ne zbiramo in ne obdeluje nobenih osebnih podatkov, razen podatkov zbranih s pomočjo piškotkov kot je pojasnjeno v nadaljevanju te politike.

Ta Stran lahko vsebuje tudi povezave do drugih spletnih strani ali do spletnih strani socialnih medijev. Ob kliku na takšno povezavo do katere od drugih spletnih stran, se morate zavedati, da imajo te spletne strani lastne politike glede varovanja zasebnosti podatkov. Pred uporabo teh strani prosim preverite njihovo politiko varstva zasebnosti. Naša Stran ne sprejema nobene odgovornosti za spletne strani tretjih oseb.

2. Zbiranje in uporaba informacij

Za optimizacijo te Strani v smislu sistemske učinkovitosti, uporabnosti in zagotavljanja koristnih informacij spletni sistem  samodejno zbira in shranjuje informacije. Te vključujejo vaš naslov internetnega protokola (IP), vrsto brskalnika in jezikovno nastavitev, operacijski sistem, ponudnika internetnih storitev (ISP), in datum/čas obiska.

Beleženje osnovnih dostopnih informacij uporabnikov Strani je pomembno tudi zaradi varnosti delovanja, vsebine in  uporabnikov.

Če bomo podatke, ki niso osebni podatki, uporabili skupaj z osebnimi podatki, se bodo taki podatki obravnavali kot osebni podatki vse dokler bodo ostali združeni.

3. Uporaba piškotkov

Ta Stran, e-poštna sporočila, spletne storitve, oglaševanje in interaktivne aplikacije lahko za optimizacijo naših storitev uporabljajo »piškotke«

Kaj je »piškotek«?

 »Piškotek« je majhna datoteka, običajno iz črk in številk, ki jo z našega spletnega strežnika pošljemo v datoteko piškotkov brskalnika na trdem disku vašega računalnika. Ta na primer naši spletni strani omogoča prepoznati uporabnikove naprave, ko se vzpostavi povezava med spletnim strežnikom in spletnim brskalnikom. Glavni namen piškotka je, da našemu spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku Strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe.

Kakšne piškotke uporablja ta Stran?

Stran lahko uporablja dve vrsti piškotkov:
Začasni piškotki: to so začasni piškotki, ki so shranjeni v datoteki piškotkov vašega brskalnika do konca vašega obiska brskalnika. Ti piškotki so obvezni za pravilno delovanje določenih aplikacij oziroma funkcionalnosti na tej Strani.
Trajni piškotki: trajne piškotke lahko uporabljamo za izboljšanje uporabniških izkušenj (npr. zagotavljanje optimizirane navigacije). Ti piškotki ostanejo v datoteki piškotkov vašega brskalnika daljše obdobje. To časovno obdobje je odvisno od izbire, ki jo opravite v nastavitvah vašega internetnega brskalnika. Trajni piškotki omogočajo, da se informacije prenesejo na spletni strežnik vsakič, ko nekdo obišče spletno stran. Trajni piškotki so prav tako poznani kot sledilni piškotki.

Za namen pokroviteljev in za optimizacijo naše komunikacije lahko Stran kot partnerje uporablja tretje osebe. Tretje osebe lahko uporabljajo piškotke za merjenje in prilagoditev vsebine.

Če imate kakšna vprašanja, pripombe in zahteve v zvezi s to politiko zasebnosti, nam pišite na .

 

Logo

 

podcrtano

Bozicnica za upokojenceMorda Mesto Umag res posveča nekoliko premalo pozornosti turistom, ki posredno izdatno polnijo mestni proračun, moramo pa priznati, da je skrb za prebivalce Umaga vidna na vsakem koraku. Potem, ko so lokalni oblastniki v zadnjih letih veliko sredstev vložili v obnovo infrastrukture, objektov za mlade, od katerih se pravkar pričenja tudi gradnja srednje šole, nedolgo nazaj pa je bil zgrajen tudi sodoben dom za starejše občane, so pred novim letom obdarili tudi svoje upokojence.

In prav starejši so na Hrvaškem pogosto v zelo slabem finančnem položaju, saj so prejemki nekaterih, ki so odvisni samo od pokojnine, zares majhni. Zato so z odločitvijo župana konec preteklega leta vsi upokojenci, ki izpolnjujejo pogoj, da je pokojnina njihov edini dohodek in da mesečno ne presega dva tisočaka kun, prejeli Božičnico, katere vrednost se giblje od 1.000,00 do celo 4.000,00 kun. Za upokojence, katerih mesečna pokojnina znaša 1.000,00 ali manj, znaša mestni božični dodatek 4.000,00 kn. Za upokojence, katerih pokojnina znaša do 1.500,00 kun, bo božičnica znašala 2.500,00 kn, medtem ko za upokojence, katerih pokojnina znaša do 2.000,00 kn mesečno, znaša višina božičnice 1.000,00 kn.

"Naša želja je, da bi v teh prazničnih dneh pomagali našim upokojencem, ki so najbolj potrebni pomoči in jim omogočili prijetne praznične trenutke. Zavedamo se dejstva, da so predvsem državljani tretje generacije zaslužni za razvoj naše majhne, ​​a premožne skupnosti."

"Cenimo in razumemo, kaj skupnost dolguje svojim upokojencem, za vse, kar so za njih naredili nesebično in brez zadržkov," je zaključil župan.

Ne glede na razmišljanja o preračunljivem populizmu župana upamo, da bodo takšne poteze našle čim več posnemovalcev.