Croatia Open Umag

croatia open umag 2019Ob jubilejni 30. izvedbi turnirja bo Umag spet središče za vse ljubitelje belega športa, pa tudi za vse tiste, ki jih zanimajo pomembni družabni dogodki. Nastop na turnirju sta že potrdila Borna Ćorić in Fabio Fognini, v pripravi sta dva ekshibicijska dvoboja, za zabavni del programa pa bodo poskrbeli Tony Cetinski in znani DJ-i. Najokusnejše istrske specialitete in vina bodo še en razlog več za prihod obiskovalcev, ki bodo poleg vrhunskega tenisa lahko doživeli tudi trenutke pravega gastronomskega užitka na številnih točkah.

Program letošnjega turnirja ATP se bo pričel s prvim ekshibicijskim spektaklom 13. julija, in sicer na simboličen način, saj bo znova združil dva velikana tenisa, Gorana Ivaniševića in Gorana Prpića. Ta dva igralca sta davnega leta 1990 igrala v finalu umaškega turnirja in s tem začela čarobno teniško zgodbo v Stella Marisu. Zato bo ta dvoboj najboljši možen uvod v letošnji jubilejni ATP.

Drugi ekshibicijski dvoboj bosta v sredo, 17. julija, igrala Goran Ivanišević in Patrick Rafter. To bo edinstvena priložnost, da si v živo ogledate reprizo finala Wimbledona iz leta 2001. Gre za dvoboj, ki je globoko vpet v spomine vseh ljubiteljev tenisa po celem svetu, posebej pa hrvaških navijačev.

Turnir bo na igriščih v Stella Marisu in okolici potekal od 12. do 21 julija.

Vabljeni!