Prijava

         Počitniško-turistično društvo Crveni vrh mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje s politiko zasebnosti in piškotkov Preberite več o tem.

Se strinjam

To spletno stran (“Stran”) upravlja Počitniško - Turistično društvo Crveni vrh, registrirano v Ljubljani.

Prosimo, da to politiko pred uporabo Strani skrbno preberete, saj pojasnjuje, kako bomo uporabljali osebne podatke in piškotke. Uporaba te Strani pomeni, da ste bili predhodno jasno in izčrpno obveščeni o upravljavcu podatkov in piškotkov kot tudi o namenu obdelave podatkov in da se s to politiko strinjate. 


1. Vrste obdelanih podatkov / povezave do drugih spletnih strani

Mi skrbimo za vašo zasebnost. Preko te Strani ne zbiramo in ne obdeluje nobenih osebnih podatkov, razen podatkov zbranih s pomočjo piškotkov kot je pojasnjeno v nadaljevanju te politike.

Ta Stran lahko vsebuje tudi povezave do drugih spletnih strani ali do spletnih strani socialnih medijev. Ob kliku na takšno povezavo do katere od drugih spletnih stran, se morate zavedati, da imajo te spletne strani lastne politike glede varovanja zasebnosti podatkov. Pred uporabo teh strani prosim preverite njihovo politiko varstva zasebnosti. Naša Stran ne sprejema nobene odgovornosti za spletne strani tretjih oseb.

2. Zbiranje in uporaba informacij

Za optimizacijo te Strani v smislu sistemske učinkovitosti, uporabnosti in zagotavljanja koristnih informacij spletni sistem  samodejno zbira in shranjuje informacije. Te vključujejo vaš naslov internetnega protokola (IP), vrsto brskalnika in jezikovno nastavitev, operacijski sistem, ponudnika internetnih storitev (ISP), in datum/čas obiska.

Beleženje osnovnih dostopnih informacij uporabnikov Strani je pomembno tudi zaradi varnosti delovanja, vsebine in  uporabnikov.

Če bomo podatke, ki niso osebni podatki, uporabili skupaj z osebnimi podatki, se bodo taki podatki obravnavali kot osebni podatki vse dokler bodo ostali združeni.

3. Uporaba piškotkov

Ta Stran, e-poštna sporočila, spletne storitve, oglaševanje in interaktivne aplikacije lahko za optimizacijo naših storitev uporabljajo »piškotke«

Kaj je »piškotek«?

 »Piškotek« je majhna datoteka, običajno iz črk in številk, ki jo z našega spletnega strežnika pošljemo v datoteko piškotkov brskalnika na trdem disku vašega računalnika. Ta na primer naši spletni strani omogoča prepoznati uporabnikove naprave, ko se vzpostavi povezava med spletnim strežnikom in spletnim brskalnikom. Glavni namen piškotka je, da našemu spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku Strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe.

Kakšne piškotke uporablja ta Stran?

Stran lahko uporablja dve vrsti piškotkov:
Začasni piškotki: to so začasni piškotki, ki so shranjeni v datoteki piškotkov vašega brskalnika do konca vašega obiska brskalnika. Ti piškotki so obvezni za pravilno delovanje določenih aplikacij oziroma funkcionalnosti na tej Strani.
Trajni piškotki: trajne piškotke lahko uporabljamo za izboljšanje uporabniških izkušenj (npr. zagotavljanje optimizirane navigacije). Ti piškotki ostanejo v datoteki piškotkov vašega brskalnika daljše obdobje. To časovno obdobje je odvisno od izbire, ki jo opravite v nastavitvah vašega internetnega brskalnika. Trajni piškotki omogočajo, da se informacije prenesejo na spletni strežnik vsakič, ko nekdo obišče spletno stran. Trajni piškotki so prav tako poznani kot sledilni piškotki.

Za namen pokroviteljev in za optimizacijo naše komunikacije lahko Stran kot partnerje uporablja tretje osebe. Tretje osebe lahko uporabljajo piškotke za merjenje in prilagoditev vsebine.

Če imate kakšna vprašanja, pripombe in zahteve v zvezi s to politiko zasebnosti, nam pišite na .

 

Logo

 

podcrtano

Parkiranje UmagNa področju Mesta Umag so se spet podražile parkirnine. Zadnjih nekaj let se z roko v roki dražita turistična taksa in parkirnina. Trenutno je cena najugodnejše urne tarife parkiranja enaka ceni dnevne turistične takse za odraslega obiskovalca - 10 kn. Parkirišča so razdeljena po conah od 1 do 4. Cena za uro parkiranja v 1. coni je 20 kn na uro, v 2. in 4. po 10 kn na uro, v 3. pa je možen nakup le dnevne karte za parkiranje, ki znaša okroglih 100 kn. Če je cena v 2. in 4. coni še nekako sprejemljivih 10 kn, pa stanje otežuje dejstvo, da imajo domačini v 4. coni pravico parkirati brezplačno in so posledično turisti odrinjeni na dražja parkirna mesta. 

In kako so določene parkirne cone?

Cona 1: Ulica kroz vrtove - tržnica, Ulica 8. ožujka, Ulica Dantea Alighieri, Trgovačka ulica, Stari grad - Josipa Broza Tita. Cona 2: Mlinska ulica, Ulica Pozioi, Ulica Brolo, Ulica Ernesta Miloša, Ulica Tribje, Ulica Edoarda Pascali (Dom zdravlja), Jadranska ulica, Kolodvorska ulica, Zemljoradnička ulica, Školska ulica (HMP), Šetalište Vladimira Gortana (dijelom), Istarska ulica (Zambratija), Ulica Belveder (Bašanija). Cona 3: Bašanija, Lovrečica, Sveti Pelegrin, Stella Maris, Zambratija, Punta, Katoro i ostala izvangradska parkirališta. Cona 4: Šetalište Vladimira Gortana (jedan dio), Šetalište Vladimira Gortana ili parkiralište Nova obala, Ulica Ernesta Miloša (dio ispred diskonta Stanić), Ulica žrtava fašizma (neasfaltirana, kamena frakcija) i Ulica 154. brigade Hrvatske vojske (kraj Doma za starije i nemoćne Atilio Gamboc).