Prijava

         Počitniško-turistično društvo Crveni vrh mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje s politiko zasebnosti in piškotkov Preberite več o tem.

Se strinjam

To spletno stran (“Stran”) upravlja Počitniško - Turistično društvo Crveni vrh, registrirano v Ljubljani.

Prosimo, da to politiko pred uporabo Strani skrbno preberete, saj pojasnjuje, kako bomo uporabljali osebne podatke in piškotke. Uporaba te Strani pomeni, da ste bili predhodno jasno in izčrpno obveščeni o upravljavcu podatkov in piškotkov kot tudi o namenu obdelave podatkov in da se s to politiko strinjate. 


1. Vrste obdelanih podatkov / povezave do drugih spletnih strani

Mi skrbimo za vašo zasebnost. Preko te Strani ne zbiramo in ne obdeluje nobenih osebnih podatkov, razen podatkov zbranih s pomočjo piškotkov kot je pojasnjeno v nadaljevanju te politike.

Ta Stran lahko vsebuje tudi povezave do drugih spletnih strani ali do spletnih strani socialnih medijev. Ob kliku na takšno povezavo do katere od drugih spletnih stran, se morate zavedati, da imajo te spletne strani lastne politike glede varovanja zasebnosti podatkov. Pred uporabo teh strani prosim preverite njihovo politiko varstva zasebnosti. Naša Stran ne sprejema nobene odgovornosti za spletne strani tretjih oseb.

2. Zbiranje in uporaba informacij

Za optimizacijo te Strani v smislu sistemske učinkovitosti, uporabnosti in zagotavljanja koristnih informacij spletni sistem  samodejno zbira in shranjuje informacije. Te vključujejo vaš naslov internetnega protokola (IP), vrsto brskalnika in jezikovno nastavitev, operacijski sistem, ponudnika internetnih storitev (ISP), in datum/čas obiska.

Beleženje osnovnih dostopnih informacij uporabnikov Strani je pomembno tudi zaradi varnosti delovanja, vsebine in  uporabnikov.

Če bomo podatke, ki niso osebni podatki, uporabili skupaj z osebnimi podatki, se bodo taki podatki obravnavali kot osebni podatki vse dokler bodo ostali združeni.

3. Uporaba piškotkov

Ta Stran, e-poštna sporočila, spletne storitve, oglaševanje in interaktivne aplikacije lahko za optimizacijo naših storitev uporabljajo »piškotke«

Kaj je »piškotek«?

 »Piškotek« je majhna datoteka, običajno iz črk in številk, ki jo z našega spletnega strežnika pošljemo v datoteko piškotkov brskalnika na trdem disku vašega računalnika. Ta na primer naši spletni strani omogoča prepoznati uporabnikove naprave, ko se vzpostavi povezava med spletnim strežnikom in spletnim brskalnikom. Glavni namen piškotka je, da našemu spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku Strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe.

Kakšne piškotke uporablja ta Stran?

Stran lahko uporablja dve vrsti piškotkov:
Začasni piškotki: to so začasni piškotki, ki so shranjeni v datoteki piškotkov vašega brskalnika do konca vašega obiska brskalnika. Ti piškotki so obvezni za pravilno delovanje določenih aplikacij oziroma funkcionalnosti na tej Strani.
Trajni piškotki: trajne piškotke lahko uporabljamo za izboljšanje uporabniških izkušenj (npr. zagotavljanje optimizirane navigacije). Ti piškotki ostanejo v datoteki piškotkov vašega brskalnika daljše obdobje. To časovno obdobje je odvisno od izbire, ki jo opravite v nastavitvah vašega internetnega brskalnika. Trajni piškotki omogočajo, da se informacije prenesejo na spletni strežnik vsakič, ko nekdo obišče spletno stran. Trajni piškotki so prav tako poznani kot sledilni piškotki.

Za namen pokroviteljev in za optimizacijo naše komunikacije lahko Stran kot partnerje uporablja tretje osebe. Tretje osebe lahko uporabljajo piškotke za merjenje in prilagoditev vsebine.

Če imate kakšna vprašanja, pripombe in zahteve v zvezi s to politiko zasebnosti, nam pišite na .

 

Logo

 

podcrtano

stroji na obaliPotem ko smo že letos spomladi najavili začetek aktivnosti na obalnem sprehajališču od Špine do Crvenega vrha, so v teh dneh načrte začeli uresničevati tudi z gradbeni stroji. Po načrtih bo projekt zaključen v naslednjih sedmih do osmih letih.

Prejšnji teden so se začela dela na odseku Špina-Sveti Pelegrin v okviru "Umaške morske promenade", ki bo vsem Umažanom in številnim turistom ponudila novo in dostopno lepšo dimenzijo mesta, ki so jo vsi nestrpno pričakovali.

Vrednost te faze projekta znaša 2,5 milijona kun, zajemala bo gradnjo promenade od parkirišča v naselju Špina pa vse do cerkve v Svetem Pelegrinu. Pot, ki je dolga skoraj en kilometer, bo vključevala pešpot in kolesarsko stezo ter tri počivališča z mizo, klopmi in stojalom za službena kolesa ter informacijsko tablo.

Ob promenadi bodo zgradili 270 metrov dolgo podporno steno, vzdolž celotne poti pa bodo zasajena drevesa, ki bodo zagotavljala senco ob morju. Projekt vključuje tudi izgradnjo popolnoma nove javne razsvetljave, ki omogoča varno gibanje v večernih in nočnih urah.

Izvajalec je Grafist d.o.o. Koper, nadzor pa bo izvajala Učka Konzalting d.o.o., Pazin.

Umaška morska promenada, katere gradnja bo potekala v več fazah in se bo raztezala od umaškega parka do Crvenega vrha, bo na koncu vsem omogočila, da pod enakimi pogoji uporabljajo najlepše predele umaške obale. Poleg same promenade, ki bo v svoji dolžini potekala vzdolž obale, bodo na nekaterih odsekih predvideni dodatni odseki.

Na odseku od naselja Špina do pomola nekdanje cementarne je v prihodnosti predvidena gradnja plaže v dolžini treh kilometrov z vsemi pripadajočimi objekti. Gre torej za kapitalski projekt vlaganja v novo mestno plažo, ki je na voljo vsem in bo popolnoma spremenil sedanjo podobo celotne cone od Špine do Umaga. Namreč z gradnjo plaže, gradnjo nove promenade do središča Umaga bo ta del obale namenjen preživljanju prostega časa in bivanju tako občanom kot številnim turistom.

Na celotnem odseku predvidene 'Umaške morske promenade' je cilj zgraditi promenado, urediti plaže in okolje z vsemi pripadajočimi objekti za rekreacijo, prosti čas, šport in prosti čas Umažanke in Umažana, pa tudi turistov. Z realizacijo celotnega projekta bo mesto Umag dobilo največjo promenado na Jadranu, kar bo zagotovo dodaten motiv za prihod turistov v Umag. Vsi prebivalci Umaga bodo po 50 letih končno dobili možnost uporabe in bodo imeli prost dostop do celotne obale in pomorskega območja, je dejal župan Vili Bassanese.

Vir: Glas Istre

Iskanje