Prijava

         Počitniško-turistično društvo Crveni vrh mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje s politiko zasebnosti in piškotkov Preberite več o tem.

Se strinjam

To spletno stran (“Stran”) upravlja Počitniško - Turistično društvo Crveni vrh, registrirano v Ljubljani.

Prosimo, da to politiko pred uporabo Strani skrbno preberete, saj pojasnjuje, kako bomo uporabljali osebne podatke in piškotke. Uporaba te Strani pomeni, da ste bili predhodno jasno in izčrpno obveščeni o upravljavcu podatkov in piškotkov kot tudi o namenu obdelave podatkov in da se s to politiko strinjate. 


1. Vrste obdelanih podatkov / povezave do drugih spletnih strani

Mi skrbimo za vašo zasebnost. Preko te Strani ne zbiramo in ne obdeluje nobenih osebnih podatkov, razen podatkov zbranih s pomočjo piškotkov kot je pojasnjeno v nadaljevanju te politike.

Ta Stran lahko vsebuje tudi povezave do drugih spletnih strani ali do spletnih strani socialnih medijev. Ob kliku na takšno povezavo do katere od drugih spletnih stran, se morate zavedati, da imajo te spletne strani lastne politike glede varovanja zasebnosti podatkov. Pred uporabo teh strani prosim preverite njihovo politiko varstva zasebnosti. Naša Stran ne sprejema nobene odgovornosti za spletne strani tretjih oseb.

2. Zbiranje in uporaba informacij

Za optimizacijo te Strani v smislu sistemske učinkovitosti, uporabnosti in zagotavljanja koristnih informacij spletni sistem  samodejno zbira in shranjuje informacije. Te vključujejo vaš naslov internetnega protokola (IP), vrsto brskalnika in jezikovno nastavitev, operacijski sistem, ponudnika internetnih storitev (ISP), in datum/čas obiska.

Beleženje osnovnih dostopnih informacij uporabnikov Strani je pomembno tudi zaradi varnosti delovanja, vsebine in  uporabnikov.

Če bomo podatke, ki niso osebni podatki, uporabili skupaj z osebnimi podatki, se bodo taki podatki obravnavali kot osebni podatki vse dokler bodo ostali združeni.

3. Uporaba piškotkov

Ta Stran, e-poštna sporočila, spletne storitve, oglaševanje in interaktivne aplikacije lahko za optimizacijo naših storitev uporabljajo »piškotke«

Kaj je »piškotek«?

 »Piškotek« je majhna datoteka, običajno iz črk in številk, ki jo z našega spletnega strežnika pošljemo v datoteko piškotkov brskalnika na trdem disku vašega računalnika. Ta na primer naši spletni strani omogoča prepoznati uporabnikove naprave, ko se vzpostavi povezava med spletnim strežnikom in spletnim brskalnikom. Glavni namen piškotka je, da našemu spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku Strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe.

Kakšne piškotke uporablja ta Stran?

Stran lahko uporablja dve vrsti piškotkov:
Začasni piškotki: to so začasni piškotki, ki so shranjeni v datoteki piškotkov vašega brskalnika do konca vašega obiska brskalnika. Ti piškotki so obvezni za pravilno delovanje določenih aplikacij oziroma funkcionalnosti na tej Strani.
Trajni piškotki: trajne piškotke lahko uporabljamo za izboljšanje uporabniških izkušenj (npr. zagotavljanje optimizirane navigacije). Ti piškotki ostanejo v datoteki piškotkov vašega brskalnika daljše obdobje. To časovno obdobje je odvisno od izbire, ki jo opravite v nastavitvah vašega internetnega brskalnika. Trajni piškotki omogočajo, da se informacije prenesejo na spletni strežnik vsakič, ko nekdo obišče spletno stran. Trajni piškotki so prav tako poznani kot sledilni piškotki.

Za namen pokroviteljev in za optimizacijo naše komunikacije lahko Stran kot partnerje uporablja tretje osebe. Tretje osebe lahko uporabljajo piškotke za merjenje in prilagoditev vsebine.

Če imate kakšna vprašanja, pripombe in zahteve v zvezi s to politiko zasebnosti, nam pišite na .

 

Logo

 

podcrtano

prazni gostinski objektiČe je bilo epidemiološko stanje to jesen v Sloveniji praktično po vseh kazalcih bistveno slabše, kot na Hrvaškem in smo pri nas v zadnjem mesecu z zelo ostrimi in večinoma nepopularnimi vladnimi ukrepi kljub različnim mnenjem uspeli vsaj preprečiti rast števila novih dnevnih okužb, pa so na Hrvaškem v zadnjih tednih še vedno beležili dokaj hitro slabšanje stanja. Zato je bila hrvaška vlada prisiljena zaostriti ukrepe, ki bodo veljali od sobote, 28. novembra 2020. Tudi po uveljavitvi teh ukrepov bodo še vedno bistveno milejši, kot so v Sloveniji in glede na to, da lahko v najboljšem primeru njihove učinke pričakujemo ne prej kot v dveh tednih, lahko s precejšnjo gotovostjo predvidimo, da 'veseli december' v obliki prazničnega druženja na prostem, nakupovanja in veselega pričakovanja novega, predvsem pa bolj zdravega leta na način, kot smo to počeli do sedaj, odpade. Na žalost enako velja tudi za Istro, kjer je stanje še vedno manj slabo, kot v večini ostalih delov Hrvaške, a kljub temu zelo slabo.

Omejitve pri prehodu državnih meja se ne spreminjajo, bolj natančno pa si jih lahko preberete na tej povezavi

Od jutri torej novi ukrepi na Hrvaškem. Zaprto bo skoraj vse, razen trgovin in verskih objektov. Ukrepi za preprečevanje širjenja okužb pa bodo naslednji:

 • Prepovedani so vsi dogodki in srečanja z več kot 25 ljudmi
 • Na zasebnih srečanjih je lahko prisotnih največ 10 ljudi
 • Obvezno nošenje mask v vseh zaprtih prostorih
 • Poročni obredi so ustavljeni
 • Na pogrebih je lahko prisotnih največ 25 ljudi
 • Obvezna dezinfekcija površin v stavbah
 • Obvezno prezračevanje v stavbah
 • V javnem prevozu zasedenost ne sme presegati 40 odstotkov vseh sedežev, maske so obvezne
 • Trgovine in nakupovalni centri - poudariti je treba maksimalno število kupcev, higieno, prezračevanje, dezinfekcijska mesta
 • Delovni čas do 22. ure za pekarne in trgovine, ki prodajajo kruh
 • Sejmi so prekinjeni (vključno z veselim decembrom)
 • Restavracije in kavarne so zaprte, razen v hotelih in kampih
 • Priprava in dostava hrane sta dovoljeni, kot da krone ni
 • Športna tekmovanja in treningi so prekinjeni, razen za športnike 1., 2. in 3. kategorije
 • Telovadnice in fitnes centri so začasno zaprti
 • Zbori in uprizoritve kompleksnih odrskih del (oper in muzikalov) so prepovedani
 • Plesne šole so zaprte
 • Omejeno število ljudi lahko vstopi v kino, gledališče in koncert
 • Šole tujih jezikov in šole vožnje bodo imeli teoretični del poučevanja izključno na spletu
 • Priporočilo, da se množična praznovanja predvajajo po radiu in televiziji
 • Pri svetih mašah je lahko prisotnih največ 25 ljudi
 • Prepoved prihoda na delo vsem, ki imajo simptome
 • Priporočeno delo od doma in delo v izmenah