Prijava

         Počitniško-turistično društvo Crveni vrh mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje s politiko zasebnosti in piškotkov Preberite več o tem.

Se strinjam

To spletno stran (“Stran”) upravlja Počitniško - Turistično društvo Crveni vrh, registrirano v Ljubljani.

Prosimo, da to politiko pred uporabo Strani skrbno preberete, saj pojasnjuje, kako bomo uporabljali osebne podatke in piškotke. Uporaba te Strani pomeni, da ste bili predhodno jasno in izčrpno obveščeni o upravljavcu podatkov in piškotkov kot tudi o namenu obdelave podatkov in da se s to politiko strinjate. 


1. Vrste obdelanih podatkov / povezave do drugih spletnih strani

Mi skrbimo za vašo zasebnost. Preko te Strani ne zbiramo in ne obdeluje nobenih osebnih podatkov, razen podatkov zbranih s pomočjo piškotkov kot je pojasnjeno v nadaljevanju te politike.

Ta Stran lahko vsebuje tudi povezave do drugih spletnih strani ali do spletnih strani socialnih medijev. Ob kliku na takšno povezavo do katere od drugih spletnih stran, se morate zavedati, da imajo te spletne strani lastne politike glede varovanja zasebnosti podatkov. Pred uporabo teh strani prosim preverite njihovo politiko varstva zasebnosti. Naša Stran ne sprejema nobene odgovornosti za spletne strani tretjih oseb.

2. Zbiranje in uporaba informacij

Za optimizacijo te Strani v smislu sistemske učinkovitosti, uporabnosti in zagotavljanja koristnih informacij spletni sistem  samodejno zbira in shranjuje informacije. Te vključujejo vaš naslov internetnega protokola (IP), vrsto brskalnika in jezikovno nastavitev, operacijski sistem, ponudnika internetnih storitev (ISP), in datum/čas obiska.

Beleženje osnovnih dostopnih informacij uporabnikov Strani je pomembno tudi zaradi varnosti delovanja, vsebine in  uporabnikov.

Če bomo podatke, ki niso osebni podatki, uporabili skupaj z osebnimi podatki, se bodo taki podatki obravnavali kot osebni podatki vse dokler bodo ostali združeni.

3. Uporaba piškotkov

Ta Stran, e-poštna sporočila, spletne storitve, oglaševanje in interaktivne aplikacije lahko za optimizacijo naših storitev uporabljajo »piškotke«

Kaj je »piškotek«?

 »Piškotek« je majhna datoteka, običajno iz črk in številk, ki jo z našega spletnega strežnika pošljemo v datoteko piškotkov brskalnika na trdem disku vašega računalnika. Ta na primer naši spletni strani omogoča prepoznati uporabnikove naprave, ko se vzpostavi povezava med spletnim strežnikom in spletnim brskalnikom. Glavni namen piškotka je, da našemu spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku Strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe.

Kakšne piškotke uporablja ta Stran?

Stran lahko uporablja dve vrsti piškotkov:
Začasni piškotki: to so začasni piškotki, ki so shranjeni v datoteki piškotkov vašega brskalnika do konca vašega obiska brskalnika. Ti piškotki so obvezni za pravilno delovanje določenih aplikacij oziroma funkcionalnosti na tej Strani.
Trajni piškotki: trajne piškotke lahko uporabljamo za izboljšanje uporabniških izkušenj (npr. zagotavljanje optimizirane navigacije). Ti piškotki ostanejo v datoteki piškotkov vašega brskalnika daljše obdobje. To časovno obdobje je odvisno od izbire, ki jo opravite v nastavitvah vašega internetnega brskalnika. Trajni piškotki omogočajo, da se informacije prenesejo na spletni strežnik vsakič, ko nekdo obišče spletno stran. Trajni piškotki so prav tako poznani kot sledilni piškotki.

Za namen pokroviteljev in za optimizacijo naše komunikacije lahko Stran kot partnerje uporablja tretje osebe. Tretje osebe lahko uporabljajo piškotke za merjenje in prilagoditev vsebine.

Če imate kakšna vprašanja, pripombe in zahteve v zvezi s to politiko zasebnosti, nam pišite na .

 

Logo

 

podcrtano

jesen2021Dnevne temperature se še vedno približajo 30 stopinjam, a dnevi se vztrajno krajšajo in spet diši po jeseni. Za mnoge najlepši del leta tudi na morju, kjer so lahko vse do novembra prijazne temperature in ni več gneče. Naselja pod Crvenim vrhom so se že posezonsko izpraznila in tudi trgovina v Lauri bo predvidoma odprta le še do polovice septembra. Takrat pa se po načrtu začne nadaljevanje gradnje kanalizacije, ki bo do prihodnje sezone precej bolj pestro, kot je bilo do sedaj, saj se začenja gradnja v naselju, do sedaj pa je gradnja potekala med naseljema Laura in Kanegra. Predvidoma bo zaradi gradnje bodo posamezni deli naselja občasno nedostopni z osebnimi vozili. Potrudili se bomo, da bomo o tem člane društva pravočasno obvestili.

Od glavnega izvajalca del še vedno pričakujemo vpogled v izvedbeni načrt priklopov posameznih objektov na bodočo kanalizacijo, ki zamuja že nekaj mesecev in ga imamo namen za člane predstaviti tudi preko spletne strani. 

V času izvajanja gradbenih del v naselju lahko pričakujemo, da bo pogosteje prihajalo tudi do poškodb drugih instalacij, kot sta vodovodno on električno omrežje, predvsem na delih, kjer so stvari priklopljene drugače, kot je vrisano v načrtih, zato vam svetujemo, da računate na to možnost in še preden se dela začnejo na vašem področju zaprete glavni vodovodni ventil in računate na to, da lahko pride do pogostejših in trajnejših odklopov elektrike.

Čuvaj spet opravlja redne obhode in nam sporoča, da se zaenkrat v naselju ne dogaja nič takega, zaradi česar bi nas moralo skrbeti. Če bi s čuvajem radi govorili osebno, pa ga ne morete dobiti po telefonu, lahko povratni klic naročite tudi na naš elektronski naslov.

Predvidoma do začetka oktobra se bo na video seji sestal upravni odbor društva, obravnaval aktualne zadeve, še pred tem pa bomo pri pristojnih v Mestu Umag preverili, kakšni so njihovi načrti na področju Crvenega vrha v prihodnjem letu. Članice in člani društva nam lahko na e-naslov  ali po telefonu 051/634-775 sporočite vprašanja in predloge v zvezi z aktualnimi dogajanji, ki jih bomo na vašo željo obravnavali tudi na jesenski seji.