Kako pa kaj naša spletna stran?

web stats2021Hvala, dobro! Kot se spodobi za izrazito nekomercialne strani, je obisk zelo enakomeren, brez izrazitih odstopanj, ki že vsa leta počasi narašča, nekako sorazmerno s povečanjem števila uporabnikov spletnih vsebin. Na žalost je predvsem del objav o prireditvah in dogodkih, ki jih je v preteklih letih z vese obiskovalo veliko ljudi, od lani zelo zmanjšan. Deloma zato, ker jih je bistveno manj, deloma pa ker vsaj zaenkrat še ne želimo promovirati manj varnega druženja.

Številke. Za obdobje od 4. avgusta lani do danes velja, da je je bilo na www.crvenivrh.com 22% več obiskov, kot leto pred tem, v povprečju 226 na dan. Poleg aktualnih novic, ki so praviloma zanimive in obiskane krajši čas, pa so tudi podstrani, ki stalno beležijo nadpovprečen obisk. Od teh so v zadnjem času največji porast dosegle postrani z našo spletno kamero, na drugem mestu večletni evergreen s hrvaškimi imeni za koledarske mesece, tretje mesto med  stranmi z največjim porastom obiska pa je članek o razlagi, kaj je to OIB.

Poleg rednih tehničnih vzdrževalnih del in objavljanja aktualnih vsebin večjih sprememb na spletni strani zaenkrat ne načrtujemo, če pa imate predlog, kaj bi lahko še dodali, ali spremenili, pa vam bomo hvaležni, če nam svoje mnenje zaupate na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Hvala za obisk!