Prijava

         Počitniško-turistično društvo Crveni vrh mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje s politiko zasebnosti in piškotkov Preberite več o tem.

Se strinjam

To spletno stran (“Stran”) upravlja Počitniško - Turistično društvo Crveni vrh, registrirano v Ljubljani.

Prosimo, da to politiko pred uporabo Strani skrbno preberete, saj pojasnjuje, kako bomo uporabljali osebne podatke in piškotke. Uporaba te Strani pomeni, da ste bili predhodno jasno in izčrpno obveščeni o upravljavcu podatkov in piškotkov kot tudi o namenu obdelave podatkov in da se s to politiko strinjate. 


1. Vrste obdelanih podatkov / povezave do drugih spletnih strani

Mi skrbimo za vašo zasebnost. Preko te Strani ne zbiramo in ne obdeluje nobenih osebnih podatkov, razen podatkov zbranih s pomočjo piškotkov kot je pojasnjeno v nadaljevanju te politike.

Ta Stran lahko vsebuje tudi povezave do drugih spletnih strani ali do spletnih strani socialnih medijev. Ob kliku na takšno povezavo do katere od drugih spletnih stran, se morate zavedati, da imajo te spletne strani lastne politike glede varovanja zasebnosti podatkov. Pred uporabo teh strani prosim preverite njihovo politiko varstva zasebnosti. Naša Stran ne sprejema nobene odgovornosti za spletne strani tretjih oseb.

2. Zbiranje in uporaba informacij

Za optimizacijo te Strani v smislu sistemske učinkovitosti, uporabnosti in zagotavljanja koristnih informacij spletni sistem  samodejno zbira in shranjuje informacije. Te vključujejo vaš naslov internetnega protokola (IP), vrsto brskalnika in jezikovno nastavitev, operacijski sistem, ponudnika internetnih storitev (ISP), in datum/čas obiska.

Beleženje osnovnih dostopnih informacij uporabnikov Strani je pomembno tudi zaradi varnosti delovanja, vsebine in  uporabnikov.

Če bomo podatke, ki niso osebni podatki, uporabili skupaj z osebnimi podatki, se bodo taki podatki obravnavali kot osebni podatki vse dokler bodo ostali združeni.

3. Uporaba piškotkov

Ta Stran, e-poštna sporočila, spletne storitve, oglaševanje in interaktivne aplikacije lahko za optimizacijo naših storitev uporabljajo »piškotke«

Kaj je »piškotek«?

 »Piškotek« je majhna datoteka, običajno iz črk in številk, ki jo z našega spletnega strežnika pošljemo v datoteko piškotkov brskalnika na trdem disku vašega računalnika. Ta na primer naši spletni strani omogoča prepoznati uporabnikove naprave, ko se vzpostavi povezava med spletnim strežnikom in spletnim brskalnikom. Glavni namen piškotka je, da našemu spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku Strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe.

Kakšne piškotke uporablja ta Stran?

Stran lahko uporablja dve vrsti piškotkov:
Začasni piškotki: to so začasni piškotki, ki so shranjeni v datoteki piškotkov vašega brskalnika do konca vašega obiska brskalnika. Ti piškotki so obvezni za pravilno delovanje določenih aplikacij oziroma funkcionalnosti na tej Strani.
Trajni piškotki: trajne piškotke lahko uporabljamo za izboljšanje uporabniških izkušenj (npr. zagotavljanje optimizirane navigacije). Ti piškotki ostanejo v datoteki piškotkov vašega brskalnika daljše obdobje. To časovno obdobje je odvisno od izbire, ki jo opravite v nastavitvah vašega internetnega brskalnika. Trajni piškotki omogočajo, da se informacije prenesejo na spletni strežnik vsakič, ko nekdo obišče spletno stran. Trajni piškotki so prav tako poznani kot sledilni piškotki.

Za namen pokroviteljev in za optimizacijo naše komunikacije lahko Stran kot partnerje uporablja tretje osebe. Tretje osebe lahko uporabljajo piškotke za merjenje in prilagoditev vsebine.

Če imate kakšna vprašanja, pripombe in zahteve v zvezi s to politiko zasebnosti, nam pišite na .

 

Logo

 

podcrtano

ruletaSaj vem, da smo vsi, ki nam je še pred poletjem dišala hrvaška obala navijali za to, da vsaj za tiste, ki zaradi lastnine onstran meje in škode, ki se je, ali bi se lahko zgodila zaradi naše odsotnosti, vendarle naredijo previdno in postopno izjemo in smo pripravljeni biti ekstra pridni in samoizolativni. Toda tole se zdi bolj pogubno, kot pogumno. Tudi zaradi gneče, ki se je takoj začela povečevati pri izstopu iz Slovenije na Hrvaško in je že sama po sebi tvegana zaradi neizogibnega 'druženja' čakajočih na meji, pa se zdi, da je še bolj vprašljiva odločitev splošnega odpiranja slovenskih meja za EU državljane, kar trenutno itak pomeni, da je to odpiranje meja za praktično vse, ki si ta hip želijo k nam, ali mimo nas kam drugam, saj letalski promet, ki bi lahko dostavil potnike iz tretjih držav, po uradnem odprtju v resnici še ni pretegnil uspavanih letalskih kril.

Tale virus je očitno tudi za strokovnjake še vedno en velik misterij. Po opravljeni raziskavi o razširjenosti virusa med naključno izbranimi prebivalci Slovenije se je izkazalo, da naj bi bilo okuženih približno 3% ljudi, kar je tam nekje okoli 60 tisoč posameznikov, od katerih ogromna večina ni imela nikakršnih, ali pa vsaj ne omembe vrednih simptomov bolezni, kaj šele, da bi bili zaradi okužbe resneje ogroženi..!? V resnici vemo zelo malo, ampak bolj previdni bodo rekli, da je vsaj dokler ne izvemo kaj več, največja previdnost edina pravilna pot, medtem ko bodo tisti bolj 'pogumni' seveda bolj zagovarjali ukinitev vseh omejitev. Čeprav nas odločevalci še vedno presenečajo z nočnimi prebliski in takšnimi spremembami, da je na koncu čudno, da zjutraj sonce sploh še vzide, si moramo priznati, da nimajo lahkega dela.

Črno - humorna variacija na temo aktualne sprostitve vseh migracij je, da se je kljub gneči na mejnih prehodih potrebno čim prej postaviti v vrsto in počakati tistih nekaj ur, ker tole ne bo trajalo dolgo. Upanje ostaja. Da vse tole ne bo sprožilo kakšen nepredstavljiv cunami, ki bi se ga bilo ob drugačnem obnašanju možno vsaj večinoma izogniti. Če je tole igra na srečo, je Slovenija stavila vse, zato nasvet, naj se vsak trdno prime za preizkušene oprimke, ker ni čisto gotovo, da ne bo še krepko treslo in rukalo, preden se bo tole resnično umirilo.

Iskanje

♥ Največkrat prebrano v zadnjem tednu