Obisk www.crvenivrh.com 2017-18

Statistika obiskaRes je, kar pravijo poznavalci statistik obiska spletnih strani, da je objava kakovostne in uporabne vsebine praviloma nagrajena z dobrim obiskom, še posebej, če tovrstnih vsebin še ni objavil kdo drug. In še vrsta drugih elementov vpliva na popularnost posameznih zapisov na spletni s na primer, če je bila stran med prvimi med podobnimi zapisi in seveda, ali je vsebina zanimiva za širok krog ljudi. Spletna stran crvenivrh.com je v prvi vrsti namenjena članom Počitniško - turističnega društva Crveni vrh in vsebine, ki so namenjene samo članom, so pogosto tudi dostopne samo njim. Znaten del objav pa je namenjen širši javnosti, saj želimo s svojim delovanjem prispevati k boljši obveščenosti vseh, ki jih zanima dogajanje na severo - zahodu Istre, večinoma na področju Mesta Umag. In predvsem pri posameznih prispevkih namenjeni širši javnosti, ki se ne zdijo nič posebnega, se tu in tam zgodi, da številke o branosti močno štrlijo iz povprečja, kar nam je všeč, saj je to dokaz, da smo se lotili prave teme in smo mnogim po tej poti ponudili odgovor, ki ga niso uspeli najti drugje. 

In kot smo zapisali že lani, postajajo v celoti statistike strani vse bolj predvidljive. 5% je višji obisk strani v zadnjem letu v primerjavi z letom pred tem. Letno povprečje je 214 obiskovalcev na dan, oziroma 78.176 v vsem letu. 3/4 do nas pride preko spletnega iskalnika, 1/8 obiskovalcev pa ima naslov naše strani v svojih brskalnikih med priljubljenimi.

Ob rednih posodobitvah in testiranjih omembe vrednih uporabniških sprememb na spletni strani v zadnjem času ni bilo. Grafična podoba se postopoma prilagaja vse večjemu deležu obiskovalcev, ki si stran ogledajo na svojih telefonih in tablicah. Spomladi smo na strežnik spletne strani namestili SSL certifikat, kar povečuje varnost komunikacije, saj zlonamerne osebe ali programi ne morejo več prestreči podatkov, ki se pretakajo med spletno stranjo in uporabnikom, ker so podatki zakodirani.

Če imate mnenja, kritike, predloge ali ideje o tem, kaj bi bilo dobro spremeniti na naši spletni strani, vas prosimo za nekaj besed o tem na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Sicer pa.., hvala za obisk in pridite še kaj!