Prijava

         Počitniško-turistično društvo Crveni vrh mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje s politiko zasebnosti in piškotkov Preberite več o tem.

Se strinjam

To spletno stran (“Stran”) upravlja Počitniško - Turistično društvo Crveni vrh, registrirano v Ljubljani.

Prosimo, da to politiko pred uporabo Strani skrbno preberete, saj pojasnjuje, kako bomo uporabljali osebne podatke in piškotke. Uporaba te Strani pomeni, da ste bili predhodno jasno in izčrpno obveščeni o upravljavcu podatkov in piškotkov kot tudi o namenu obdelave podatkov in da se s to politiko strinjate. 


1. Vrste obdelanih podatkov / povezave do drugih spletnih strani

Mi skrbimo za vašo zasebnost. Preko te Strani ne zbiramo in ne obdeluje nobenih osebnih podatkov, razen podatkov zbranih s pomočjo piškotkov kot je pojasnjeno v nadaljevanju te politike.

Ta Stran lahko vsebuje tudi povezave do drugih spletnih strani ali do spletnih strani socialnih medijev. Ob kliku na takšno povezavo do katere od drugih spletnih stran, se morate zavedati, da imajo te spletne strani lastne politike glede varovanja zasebnosti podatkov. Pred uporabo teh strani prosim preverite njihovo politiko varstva zasebnosti. Naša Stran ne sprejema nobene odgovornosti za spletne strani tretjih oseb.

2. Zbiranje in uporaba informacij

Za optimizacijo te Strani v smislu sistemske učinkovitosti, uporabnosti in zagotavljanja koristnih informacij spletni sistem  samodejno zbira in shranjuje informacije. Te vključujejo vaš naslov internetnega protokola (IP), vrsto brskalnika in jezikovno nastavitev, operacijski sistem, ponudnika internetnih storitev (ISP), in datum/čas obiska.

Beleženje osnovnih dostopnih informacij uporabnikov Strani je pomembno tudi zaradi varnosti delovanja, vsebine in  uporabnikov.

Če bomo podatke, ki niso osebni podatki, uporabili skupaj z osebnimi podatki, se bodo taki podatki obravnavali kot osebni podatki vse dokler bodo ostali združeni.

3. Uporaba piškotkov

Ta Stran, e-poštna sporočila, spletne storitve, oglaševanje in interaktivne aplikacije lahko za optimizacijo naših storitev uporabljajo »piškotke«

Kaj je »piškotek«?

 »Piškotek« je majhna datoteka, običajno iz črk in številk, ki jo z našega spletnega strežnika pošljemo v datoteko piškotkov brskalnika na trdem disku vašega računalnika. Ta na primer naši spletni strani omogoča prepoznati uporabnikove naprave, ko se vzpostavi povezava med spletnim strežnikom in spletnim brskalnikom. Glavni namen piškotka je, da našemu spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku Strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe.

Kakšne piškotke uporablja ta Stran?

Stran lahko uporablja dve vrsti piškotkov:
Začasni piškotki: to so začasni piškotki, ki so shranjeni v datoteki piškotkov vašega brskalnika do konca vašega obiska brskalnika. Ti piškotki so obvezni za pravilno delovanje določenih aplikacij oziroma funkcionalnosti na tej Strani.
Trajni piškotki: trajne piškotke lahko uporabljamo za izboljšanje uporabniških izkušenj (npr. zagotavljanje optimizirane navigacije). Ti piškotki ostanejo v datoteki piškotkov vašega brskalnika daljše obdobje. To časovno obdobje je odvisno od izbire, ki jo opravite v nastavitvah vašega internetnega brskalnika. Trajni piškotki omogočajo, da se informacije prenesejo na spletni strežnik vsakič, ko nekdo obišče spletno stran. Trajni piškotki so prav tako poznani kot sledilni piškotki.

Za namen pokroviteljev in za optimizacijo naše komunikacije lahko Stran kot partnerje uporablja tretje osebe. Tretje osebe lahko uporabljajo piškotke za merjenje in prilagoditev vsebine.

Če imate kakšna vprašanja, pripombe in zahteve v zvezi s to politiko zasebnosti, nam pišite na .

 

Logo

 

podcrtano

Statistika obiskaRes je, kar pravijo poznavalci statistik obiska spletnih strani, da je objava kakovostne in uporabne vsebine praviloma nagrajena z dobrim obiskom, še posebej, če tovrstnih vsebin še ni objavil kdo drug. In še vrsta drugih elementov vpliva na popularnost posameznih zapisov na spletni strani, na primer, če je bila stran med prvimi med podobnimi zapisi in seveda, ali je vsebina zanimiva za širok krog ljudi. Spletna stran crvenivrh.com je v prvi vrsti namenjena članom Počitniško - turističnega društva Crveni vrh in vsebine, ki so namenjene samo članom, so pogosto tudi dostopne samo njim. Znaten del objav pa je namenjen širši javnosti, saj želimo s svojim delovanjem prispevati k boljši obveščenosti vseh, ki jih zanima dogajanje na severo - zahodu Istre, večinoma na področju Mesta Umag. In predvsem pri posameznih prispevkih namenjeni širši javnosti, ki se ne zdijo nič posebnega, se tu in tam zgodi, da številke o branosti močno štrlijo iz povprečja, kar nam je všeč, saj je to dokaz, da smo se lotili prave teme in smo mnogim po tej poti ponudili odgovor, ki ga niso uspeli najti drugje. 

In kot smo zapisali že lani, postajajo v celoti statistike strani vse bolj predvidljive. 5% je višji obisk strani v zadnjem letu v primerjavi z letom pred tem. Letno povprečje je 214 obiskovalcev na dan, oziroma 78.176 v vsem letu. 3/4 do nas pride preko spletnega iskalnika, 1/8 obiskovalcev pa ima naslov naše strani v svojih brskalnikih med priljubljenimi.

Ob rednih posodobitvah in testiranjih omembe vrednih uporabniških sprememb na spletni strani v zadnjem času ni bilo. Grafična podoba se postopoma prilagaja vse večjemu deležu obiskovalcev, ki si stran ogledajo na svojih telefonih in tablicah. Spomladi smo na strežnik spletne strani namestili SSL certifikat, kar povečuje varnost komunikacije, saj zlonamerne osebe ali programi ne morejo več prestreči podatkov, ki se pretakajo med spletno stranjo in uporabnikom, ker so podatki zakodirani.

Če imate mnenja, kritike, predloge ali ideje o tem, kaj bi bilo dobro spremeniti na naši spletni strani, vas prosimo za nekaj besed o tem na 

Sicer pa.., hvala za obisk in pridite še kaj!