Prijava

         Počitniško-turistično društvo Crveni vrh mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje s politiko zasebnosti in piškotkov Preberite več o tem.

Se strinjam

To spletno stran (“Stran”) upravlja Počitniško - Turistično društvo Crveni vrh, registrirano v Ljubljani.

Prosimo, da to politiko pred uporabo Strani skrbno preberete, saj pojasnjuje, kako bomo uporabljali osebne podatke in piškotke. Uporaba te Strani pomeni, da ste bili predhodno jasno in izčrpno obveščeni o upravljavcu podatkov in piškotkov kot tudi o namenu obdelave podatkov in da se s to politiko strinjate. 


1. Vrste obdelanih podatkov / povezave do drugih spletnih strani

Mi skrbimo za vašo zasebnost. Preko te Strani ne zbiramo in ne obdeluje nobenih osebnih podatkov, razen podatkov zbranih s pomočjo piškotkov kot je pojasnjeno v nadaljevanju te politike.

Ta Stran lahko vsebuje tudi povezave do drugih spletnih strani ali do spletnih strani socialnih medijev. Ob kliku na takšno povezavo do katere od drugih spletnih stran, se morate zavedati, da imajo te spletne strani lastne politike glede varovanja zasebnosti podatkov. Pred uporabo teh strani prosim preverite njihovo politiko varstva zasebnosti. Naša Stran ne sprejema nobene odgovornosti za spletne strani tretjih oseb.

2. Zbiranje in uporaba informacij

Za optimizacijo te Strani v smislu sistemske učinkovitosti, uporabnosti in zagotavljanja koristnih informacij spletni sistem  samodejno zbira in shranjuje informacije. Te vključujejo vaš naslov internetnega protokola (IP), vrsto brskalnika in jezikovno nastavitev, operacijski sistem, ponudnika internetnih storitev (ISP), in datum/čas obiska.

Beleženje osnovnih dostopnih informacij uporabnikov Strani je pomembno tudi zaradi varnosti delovanja, vsebine in  uporabnikov.

Če bomo podatke, ki niso osebni podatki, uporabili skupaj z osebnimi podatki, se bodo taki podatki obravnavali kot osebni podatki vse dokler bodo ostali združeni.

3. Uporaba piškotkov

Ta Stran, e-poštna sporočila, spletne storitve, oglaševanje in interaktivne aplikacije lahko za optimizacijo naših storitev uporabljajo »piškotke«

Kaj je »piškotek«?

 »Piškotek« je majhna datoteka, običajno iz črk in številk, ki jo z našega spletnega strežnika pošljemo v datoteko piškotkov brskalnika na trdem disku vašega računalnika. Ta na primer naši spletni strani omogoča prepoznati uporabnikove naprave, ko se vzpostavi povezava med spletnim strežnikom in spletnim brskalnikom. Glavni namen piškotka je, da našemu spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku Strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe.

Kakšne piškotke uporablja ta Stran?

Stran lahko uporablja dve vrsti piškotkov:
Začasni piškotki: to so začasni piškotki, ki so shranjeni v datoteki piškotkov vašega brskalnika do konca vašega obiska brskalnika. Ti piškotki so obvezni za pravilno delovanje določenih aplikacij oziroma funkcionalnosti na tej Strani.
Trajni piškotki: trajne piškotke lahko uporabljamo za izboljšanje uporabniških izkušenj (npr. zagotavljanje optimizirane navigacije). Ti piškotki ostanejo v datoteki piškotkov vašega brskalnika daljše obdobje. To časovno obdobje je odvisno od izbire, ki jo opravite v nastavitvah vašega internetnega brskalnika. Trajni piškotki omogočajo, da se informacije prenesejo na spletni strežnik vsakič, ko nekdo obišče spletno stran. Trajni piškotki so prav tako poznani kot sledilni piškotki.

Za namen pokroviteljev in za optimizacijo naše komunikacije lahko Stran kot partnerje uporablja tretje osebe. Tretje osebe lahko uporabljajo piškotke za merjenje in prilagoditev vsebine.

Če imate kakšna vprašanja, pripombe in zahteve v zvezi s to politiko zasebnosti, nam pišite na .

 

Logo

 

podcrtano

Obnova luke Savudrija»Stara Savudrija je pomembno ribiško pristanišče za domačine. V obnovo obstoječega pomola investiramo več kot 5 milijonov kun. Projekt financira tudi prostore za shranjevanje ribolovne opreme, namestitev 24 omar za napajanje plovil z elektriko in vodo, video nadzor in postavitev "eko otoka" za ločevanje odpadkov«, je v Savudriji dejal podpredsednik vlade in kmetijski minister Tomislav Tolušić.

Obnova pristanišča Savudrija vključuje pripravljalna dela, gradbena dela, dela na vgradnji elektroinštalacij, vgradnjo opreme, eko otoke in pripravo tehnične dokumentacije.

Prva faza dela bo izvedena z namestitvijo omar za napajanje čolna z elektriko in vodo (22 za ribiče). Te omare za napajanje so opremljene z napravami "inteligentne namestitve" za nadzor in spremljanje porabe električne energije in vode s predplačniškimi karticami. Postavljeni bodo stebri javne razsvetljave, video nadzor območja, brezžični dostop do interneta.

V drugi fazi bo izvedena rekonstrukcija privezov "T", ki bo vključevala rušenje monolitne armirano betonske konstrukcije in rušenje v celoti obstoječih obalnih utrdb, gradnjo novih pilotov na obstoječih temeljih in izgradnjo nove plošče na novi višini, ki bo ustrezala potrebam ribičev. Načrtuje se izgradnja "eko otoka" za ločevanje odpadkov za potrebe ribičev in postavitev zabojev za ribiško opremo.

Navedena naložba se večinoma financira s sredstvi EU. Obnova savudrijskega pristanišča bo izboljšala varnost in delovne pogoje ribičev, olajšala iztovarjanje rib, ki zahteva določen manevrski prostor, povečala možnost priveza plovil in drugih dejavnosti. Obnovljena luka bo hkrati tudi bolje služila sodobnim potrebam lokalnega prebivalstva, turizmu in drugim potrebam in željam vseh uporabnikov luke.

Iskanje