Prijava

      Crvenivrh com glava m 2017mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje s politiko zasebnosti in piškotkov Preberite več o tem.

Se strinjam

To spletno stran (“Stran”) upravlja Počitniško - Turistično društvo Crveni vrh, registrirano v Ljubljani.

Prosimo, da to politiko pred uporabo Strani skrbno preberete, saj pojasnjuje, kako bomo uporabljali osebne podatke in piškotke. Uporaba te Strani pomeni, da ste bili predhodno jasno in izčrpno obveščeni o upravljavcu podatkov in piškotkov kot tudi o namenu obdelave podatkov in da se s to politiko strinjate. 


1. Vrste obdelanih podatkov / povezave do drugih spletnih strani

Mi skrbimo za vašo zasebnost. Preko te Strani ne zbiramo in ne obdeluje nobenih osebnih podatkov, razen podatkov zbranih s pomočjo piškotkov kot je pojasnjeno v nadaljevanju te politike.

Ta Stran lahko vsebuje tudi povezave do drugih spletnih strani ali do spletnih strani socialnih medijev. Ob kliku na takšno povezavo do katere od drugih spletnih stran, se morate zavedati, da imajo te spletne strani lastne politike glede varovanja zasebnosti podatkov. Pred uporabo teh strani prosim preverite njihovo politiko varstva zasebnosti. Naša Stran ne sprejema nobene odgovornosti za spletne strani tretjih oseb.

2. Zbiranje in uporaba informacij

Za optimizacijo te Strani v smislu sistemske učinkovitosti, uporabnosti in zagotavljanja koristnih informacij spletni sistem  samodejno zbira in shranjuje informacije. Te vključujejo vaš naslov internetnega protokola (IP), vrsto brskalnika in jezikovno nastavitev, operacijski sistem, ponudnika internetnih storitev (ISP), in datum/čas obiska.

Beleženje osnovnih dostopnih informacij uporabnikov Strani je pomembno tudi zaradi varnosti delovanja, vsebine in  uporabnikov.

Če bomo podatke, ki niso osebni podatki, uporabili skupaj z osebnimi podatki, se bodo taki podatki obravnavali kot osebni podatki vse dokler bodo ostali združeni.

3. Uporaba piškotkov

Ta Stran, e-poštna sporočila, spletne storitve, oglaševanje in interaktivne aplikacije lahko za optimizacijo naših storitev uporabljajo »piškotke«

Kaj je »piškotek«?

 »Piškotek« je majhna datoteka, običajno iz črk in številk, ki jo z našega spletnega strežnika pošljemo v datoteko piškotkov brskalnika na trdem disku vašega računalnika. Ta na primer naši spletni strani omogoča prepoznati uporabnikove naprave, ko se vzpostavi povezava med spletnim strežnikom in spletnim brskalnikom. Glavni namen piškotka je, da našemu spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku Strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe.

Kakšne piškotke uporablja ta Stran?

Stran lahko uporablja dve vrsti piškotkov:
Začasni piškotki: to so začasni piškotki, ki so shranjeni v datoteki piškotkov vašega brskalnika do konca vašega obiska brskalnika. Ti piškotki so obvezni za pravilno delovanje določenih aplikacij oziroma funkcionalnosti na tej Strani.
Trajni piškotki: trajne piškotke lahko uporabljamo za izboljšanje uporabniških izkušenj (npr. zagotavljanje optimizirane navigacije). Ti piškotki ostanejo v datoteki piškotkov vašega brskalnika daljše obdobje. To časovno obdobje je odvisno od izbire, ki jo opravite v nastavitvah vašega internetnega brskalnika. Trajni piškotki omogočajo, da se informacije prenesejo na spletni strežnik vsakič, ko nekdo obišče spletno stran. Trajni piškotki so prav tako poznani kot sledilni piškotki.

Za namen pokroviteljev in za optimizacijo naše komunikacije lahko Stran kot partnerje uporablja tretje osebe. Tretje osebe lahko uporabljajo piškotke za merjenje in prilagoditev vsebine.

Če imate kakšna vprašanja, pripombe in zahteve v zvezi s to politiko zasebnosti, nam pišite na .

 

sea star 2018Lanskoletni premierni Sea Star festival, nova hrvaška zvezda v regionalni družini EXIT, je že na samem začetku presegel vsa pričakovanja in v Stella Maris v Umagu privabil več kot 50 000 ljudi.

Da bo letošnje festivalsko poletje še bolj vroče, je potrdila tudi nedavna rekordna hitrost, s katero se je takoj po objavi novih datumov Sea Star festivala, ki bo potekal od 24. do 27. maja, razprodal prvih 5 000 vstopnic po darilni ceni. Ko k temu dodate še nekaj tisoč obiskovalcev, ki iz vsega sveta pridejo na prireditev v sklopu zimske akcije Exita „1 vstopnica = 5 festivalov“, bo polna festivalska zmogljivost dosežena še hitreje kot lani!

Velika imena svetovne in regionalne scene
Prvi val bo prinesel ne morske, temveč prave glasbene zvezde in eno od najboljših koncertnih skupin današnjega časa Hurts, ki jo je občinstvo v močni konkurenci skupin, kot sta U2 in Coldplay, izbralo kot skupino z najboljšim nastopom na gigantskem Glastonburyju! Pridružil se ji bo divji hitmaker Robin Schulz, ki trese največje festivalske odre po vsej Evropi in že zdaj velja za naslednika famoznega Davida Guette zaradi enake sposobnosti, da naredi vrhunski party in vsakih nekaj mesecev ustvari novo uspešnico!

Da bi število uspešnic lahko šteli v desetinah, pa sta tu še vroči londonski trio Disciples ter francoski dvojec z nalezljivimi uspešnicami Ofenbach!

Za še intenzivnejšo žurko vas bodo poleg plesnih ritmov spravili v pogon tudi hip-hop ritmi strahovite postavitve na čelu z zagrebškimi velikani Tram 11, ki se jim bodo pridružili še oče rapa Edo Maajka, edina prava hip-hop „mama“ Sajsi MC ter priljubljeni dalmatinski Dječaci in neustavljiv splitski zmagovalec Krešo Bengalka.

sea star 2018

Iskanje