Sea Star festival 2018

sea star 2018Lanskoletni premierni Sea Star festival, nova hrvaška zvezda v regionalni družini EXIT, je že na samem začetku presegel vsa pričakovanja in v Stella Maris v Umagu privabil več kot 50 000 ljudi.

Da bo letošnje festivalsko poletje še bolj vroče, je potrdila tudi nedavna rekordna hitrost, s kate se je takoj po objavi novih datumov Sea Star festivala, ki bo potekal od 24. do 27. maja, razprodal prvih 5 000 vstopnic po darilni ceni. Ko k temu dodate še nekaj tisoč obiskovalcev, ki iz vsega sveta pridejo na prireditev v sklopu zimske akcije Exita „1 vstopnica = 5 festivalov“, bo polna festivalska zmogljivost dosežena še hitreje kot lani!

Velika imena svetovne in regionalne scene
Prvi val bo prinesel ne morske, temveč prave glasbene zvezde in eno od najboljših koncertnih skupin današnjega časa Hurts, ki jo je občinstvo v močni konkurenci skupin, kot sta U2 in Coldplay, izbralo kot skupino z najboljšim nastopom na gigantskem Glastonburyju! Pridružil se ji bo divji hitmaker Robin Schulz, ki trese največje festivalske odre po vsej Evropi in že zdaj velja za naslednika famoznega Davida Guette zaradi enake sposobnosti, da naredi vrhunski party in vsakih nekaj mesecev ustvari novo uspešnico!

Da bi število uspešnic lahko šteli v desetinah, pa sta tu še vroči londonski trio Disciples ter francoski dvojec z nalezljivimi uspešnicami Ofenbach!

Za še intenzivnejšo žurko vas bodo poleg plesnih ritmov spravili v pogon tudi hip-hop ritmi strahovite postavitve na čelu z zagrebškimi velikani Tram 11, ki se jim bodo pridružili še oče rapa Edo Maajka, edina prava hip-hop „mama“ Sajsi MC ter priljubljeni dalmatinski Dječaci in neustavljiv splitski zmagovalec Krešo Bengalka.

sea star 2018