Prijava

         Počitniško-turistično društvo Crveni vrh mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje s politiko zasebnosti in piškotkov Preberite več o tem.

Se strinjam

To spletno stran (“Stran”) upravlja Počitniško - Turistično društvo Crveni vrh, registrirano v Ljubljani.

Prosimo, da to politiko pred uporabo Strani skrbno preberete, saj pojasnjuje, kako bomo uporabljali osebne podatke in piškotke. Uporaba te Strani pomeni, da ste bili predhodno jasno in izčrpno obveščeni o upravljavcu podatkov in piškotkov kot tudi o namenu obdelave podatkov in da se s to politiko strinjate. 


1. Vrste obdelanih podatkov / povezave do drugih spletnih strani

Mi skrbimo za vašo zasebnost. Preko te Strani ne zbiramo in ne obdeluje nobenih osebnih podatkov, razen podatkov zbranih s pomočjo piškotkov kot je pojasnjeno v nadaljevanju te politike.

Ta Stran lahko vsebuje tudi povezave do drugih spletnih strani ali do spletnih strani socialnih medijev. Ob kliku na takšno povezavo do katere od drugih spletnih stran, se morate zavedati, da imajo te spletne strani lastne politike glede varovanja zasebnosti podatkov. Pred uporabo teh strani prosim preverite njihovo politiko varstva zasebnosti. Naša Stran ne sprejema nobene odgovornosti za spletne strani tretjih oseb.

2. Zbiranje in uporaba informacij

Za optimizacijo te Strani v smislu sistemske učinkovitosti, uporabnosti in zagotavljanja koristnih informacij spletni sistem  samodejno zbira in shranjuje informacije. Te vključujejo vaš naslov internetnega protokola (IP), vrsto brskalnika in jezikovno nastavitev, operacijski sistem, ponudnika internetnih storitev (ISP), in datum/čas obiska.

Beleženje osnovnih dostopnih informacij uporabnikov Strani je pomembno tudi zaradi varnosti delovanja, vsebine in  uporabnikov.

Če bomo podatke, ki niso osebni podatki, uporabili skupaj z osebnimi podatki, se bodo taki podatki obravnavali kot osebni podatki vse dokler bodo ostali združeni.

3. Uporaba piškotkov

Ta Stran, e-poštna sporočila, spletne storitve, oglaševanje in interaktivne aplikacije lahko za optimizacijo naših storitev uporabljajo »piškotke«

Kaj je »piškotek«?

 »Piškotek« je majhna datoteka, običajno iz črk in številk, ki jo z našega spletnega strežnika pošljemo v datoteko piškotkov brskalnika na trdem disku vašega računalnika. Ta na primer naši spletni strani omogoča prepoznati uporabnikove naprave, ko se vzpostavi povezava med spletnim strežnikom in spletnim brskalnikom. Glavni namen piškotka je, da našemu spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku Strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe.

Kakšne piškotke uporablja ta Stran?

Stran lahko uporablja dve vrsti piškotkov:
Začasni piškotki: to so začasni piškotki, ki so shranjeni v datoteki piškotkov vašega brskalnika do konca vašega obiska brskalnika. Ti piškotki so obvezni za pravilno delovanje določenih aplikacij oziroma funkcionalnosti na tej Strani.
Trajni piškotki: trajne piškotke lahko uporabljamo za izboljšanje uporabniških izkušenj (npr. zagotavljanje optimizirane navigacije). Ti piškotki ostanejo v datoteki piškotkov vašega brskalnika daljše obdobje. To časovno obdobje je odvisno od izbire, ki jo opravite v nastavitvah vašega internetnega brskalnika. Trajni piškotki omogočajo, da se informacije prenesejo na spletni strežnik vsakič, ko nekdo obišče spletno stran. Trajni piškotki so prav tako poznani kot sledilni piškotki.

Za namen pokroviteljev in za optimizacijo naše komunikacije lahko Stran kot partnerje uporablja tretje osebe. Tretje osebe lahko uporabljajo piškotke za merjenje in prilagoditev vsebine.

Če imate kakšna vprašanja, pripombe in zahteve v zvezi s to politiko zasebnosti, nam pišite na .

 

Logo

 

podcrtano

Umag 3dTežko je zanikati dejstvo, da je Mesto Umag v preteklem desetletju napravilo ogromen korak naprej na poti modernizacije infrastrukture in gradnje objektov predvsem za domačine. A kot kaže, se bodo aktivnosti tudi v naslednjem desetletju nadaljevale z nezmanjšanim tempom. Ob tem so pripravili tudi sodobno spletno predstavitev načrtov in na široko odprli vrata vsem, ki želijo sodelovati s svojimi predlogi in pripombami.

Mesto Umag želi svoje delo in prizadevanja čim bolj približati svojim sodržavljanom na dostopen način. V zadnjih nekaj mesecih so vložili vse svoje moči in energijo v razvoj visokotehnoloških izdelkov, ki bi omogočili, da bi bili vsi projekti v mestu čim bolj dostopni občanom, hkrati pa bi jim dal možnost, da dajejo ideje, predloge in mnenja o vsakem projektu, vključenem v razvojni načrt Umaga 2021. -2030.

To tehnološko novost mesta Umag sta na tiskovni konferenci v sredo, 28. aprila 2021, predstavila župan mesta Umag Vili Bassanese in direktor podjetja Alt Digital d.o.o. Sebastian Santrač, v živo na uradni Facebook strani mesta Umag, da bo predstavitev te platforme bolj dostopna.

Z novo sodobno 3D platformo je želja pristojnih mesta Umag kot lokalnih oblasti predvsem ta, da na vizualno preprost način podrobno predstavi načrt vseh prihodnjih projektov in tako občanom omogoči vpogled preko spleta. Glavni cilj te platforme je komuniciranje z občani, ki bodo v vsak projekt vključeni s svojimi pogledi, mislimi in predlogi. Vsak prejeti predlog bo prek sistema platforme poslan mestnim strokovnim službam in vključen v analizo in obdelavo.

"Mnenje naših cenjenih sodržavljanov je izjemno pomembno, zato smo zasnovali in razvili to 3D platformo, ki nam bo omogočila, da bomo jasno slišali njihova mnenja, predloge in ideje, da bomo Umag s skupnimi močmi naredili še bolj razvit, lep in kvaliteten prostor za vse nas, «je dejal župan Bassanese in dodal:» Skrb za otroke in upokojence ter občutek varnosti in skupnosti so vrednote, ki jih gradimo vsak dan in smo v njih ponosni. Umag je v zgodovinsko največji fazi razvoja in rasti." Bassanese je ob tej priložnosti pozval svoje sodržavljane, naj se v prihodnjih desetih letih aktivno vključijo v določanje osnovnih projektov in naložb, da bodo to novo 3D platformo uporabili z namenom ustvariti še boljši in sodobnejši Umag.

3D platforma je na voljo na uradni spletni strani mesta Umag (https://umag-2021-2030.volimumag.hr/), pa tudi na uradni Facebook strani mesta Umag (https://www.facebook.com/Grad.Umag.HR), uporabniki pa lahko kadar koli dobijo vpogled v sedanje in prihodnje projekte, ki se bodo sproti posodabljali z vsakim novim projektom. Na ta način imajo vsi, ki jih to zanima, neposreden vpogled v načrte ter možnost sodelovanja s svojimi predlogi pri nadgradnji in spreminjanju prihodnjih projektov.