Prijava

         Počitniško-turistično društvo Crveni vrh mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje s politiko zasebnosti in piškotkov Preberite več o tem.

Se strinjam

To spletno stran (“Stran”) upravlja Počitniško - Turistično društvo Crveni vrh, registrirano v Ljubljani.

Prosimo, da to politiko pred uporabo Strani skrbno preberete, saj pojasnjuje, kako bomo uporabljali osebne podatke in piškotke. Uporaba te Strani pomeni, da ste bili predhodno jasno in izčrpno obveščeni o upravljavcu podatkov in piškotkov kot tudi o namenu obdelave podatkov in da se s to politiko strinjate. 


1. Vrste obdelanih podatkov / povezave do drugih spletnih strani

Mi skrbimo za vašo zasebnost. Preko te Strani ne zbiramo in ne obdeluje nobenih osebnih podatkov, razen podatkov zbranih s pomočjo piškotkov kot je pojasnjeno v nadaljevanju te politike.

Ta Stran lahko vsebuje tudi povezave do drugih spletnih strani ali do spletnih strani socialnih medijev. Ob kliku na takšno povezavo do katere od drugih spletnih stran, se morate zavedati, da imajo te spletne strani lastne politike glede varovanja zasebnosti podatkov. Pred uporabo teh strani prosim preverite njihovo politiko varstva zasebnosti. Naša Stran ne sprejema nobene odgovornosti za spletne strani tretjih oseb.

2. Zbiranje in uporaba informacij

Za optimizacijo te Strani v smislu sistemske učinkovitosti, uporabnosti in zagotavljanja koristnih informacij spletni sistem  samodejno zbira in shranjuje informacije. Te vključujejo vaš naslov internetnega protokola (IP), vrsto brskalnika in jezikovno nastavitev, operacijski sistem, ponudnika internetnih storitev (ISP), in datum/čas obiska.

Beleženje osnovnih dostopnih informacij uporabnikov Strani je pomembno tudi zaradi varnosti delovanja, vsebine in  uporabnikov.

Če bomo podatke, ki niso osebni podatki, uporabili skupaj z osebnimi podatki, se bodo taki podatki obravnavali kot osebni podatki vse dokler bodo ostali združeni.

3. Uporaba piškotkov

Ta Stran, e-poštna sporočila, spletne storitve, oglaševanje in interaktivne aplikacije lahko za optimizacijo naših storitev uporabljajo »piškotke«

Kaj je »piškotek«?

 »Piškotek« je majhna datoteka, običajno iz črk in številk, ki jo z našega spletnega strežnika pošljemo v datoteko piškotkov brskalnika na trdem disku vašega računalnika. Ta na primer naši spletni strani omogoča prepoznati uporabnikove naprave, ko se vzpostavi povezava med spletnim strežnikom in spletnim brskalnikom. Glavni namen piškotka je, da našemu spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku Strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe.

Kakšne piškotke uporablja ta Stran?

Stran lahko uporablja dve vrsti piškotkov:
Začasni piškotki: to so začasni piškotki, ki so shranjeni v datoteki piškotkov vašega brskalnika do konca vašega obiska brskalnika. Ti piškotki so obvezni za pravilno delovanje določenih aplikacij oziroma funkcionalnosti na tej Strani.
Trajni piškotki: trajne piškotke lahko uporabljamo za izboljšanje uporabniških izkušenj (npr. zagotavljanje optimizirane navigacije). Ti piškotki ostanejo v datoteki piškotkov vašega brskalnika daljše obdobje. To časovno obdobje je odvisno od izbire, ki jo opravite v nastavitvah vašega internetnega brskalnika. Trajni piškotki omogočajo, da se informacije prenesejo na spletni strežnik vsakič, ko nekdo obišče spletno stran. Trajni piškotki so prav tako poznani kot sledilni piškotki.

Za namen pokroviteljev in za optimizacijo naše komunikacije lahko Stran kot partnerje uporablja tretje osebe. Tretje osebe lahko uporabljajo piškotke za merjenje in prilagoditev vsebine.

Če imate kakšna vprašanja, pripombe in zahteve v zvezi s to politiko zasebnosti, nam pišite na .

 

Logo

 

podcrtano

Lungomare SpinaMesto Umag se je pred kratkim lotilo uresničevanja dolgo pričakovanega projekta Umaške, oziroma morske promenade, ki bo pokrivala celoten del obale, od parka Umag vse do Crvenega vrha. Tako bodo vsi občani in turisti končno lahko pod enakimi pogoji nemoteno uporabljali obalo.

»Znano je, da so bile po celotni obali Umaga nezakonito postavljene ovire in na ta način je do danes uzurpiran javni prostor, ki bi moral biti dostopen vsem. Ljudje se pritožujejo, da zaradi takšnih nezakonitih ovir ne morejo dostopati do plaž ali celo samo mimo njih. Na žalost nismo imeli možnosti, da hitro rešimo vsa uzurpirana območja zaradi počasnih postopkov in zakonskih omejitev, odločili smo se za projekt, imenovan Umaška morska promenada. Po pridobitvi gradbenega dovoljenja za del ene od faz smo šele začeli pripravljalna dela na selitvi s parkirišča v naselju Špina do naše cerkve v Sv. Pelegrin. Pripravljalna dela so v teku, javna naročila pa so v pripravi«, pravijo pristojni na Mestu Umag.

Na ta način bo najučinkoviteje vsem pod enakimi pogoji omogočil uporabo najlepših delov svoje obale. Prosimo, upoštevajte, da bo projekt gradnje obmorskega sprehajališča v Umagu potekal po fazah predvidoma nekaj let zaradi obsežnosti in finančne zahtevnosti projekta. Ob sprehajališču, ki bo potekal ob plaži, bodo na posameznih odsekih pospravljeni dodatni objekti in ureditev za spremljajoče dejavnosti.

Na omenjenem odseku od Špine do pomola (nekdanji Cement) bo zasajen tudi drevored, urejena bo plaža in okolje z vsemi objekti za rekreacijo, šport in prosti čas. Po izgradnji tega odseka bomo končno dobili zeleno srce mesta ob morju, urejeno plažo in brezplačen dostop za vse občane in obiskovalce.

Vir: Umag.hr

Iskanje