Prijava

         Počitniško-turistično društvo Crveni vrh mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje s politiko zasebnosti in piškotkov Preberite več o tem.

Se strinjam

To spletno stran (“Stran”) upravlja Počitniško - Turistično društvo Crveni vrh, registrirano v Ljubljani.

Prosimo, da to politiko pred uporabo Strani skrbno preberete, saj pojasnjuje, kako bomo uporabljali osebne podatke in piškotke. Uporaba te Strani pomeni, da ste bili predhodno jasno in izčrpno obveščeni o upravljavcu podatkov in piškotkov kot tudi o namenu obdelave podatkov in da se s to politiko strinjate. 


1. Vrste obdelanih podatkov / povezave do drugih spletnih strani

Mi skrbimo za vašo zasebnost. Preko te Strani ne zbiramo in ne obdeluje nobenih osebnih podatkov, razen podatkov zbranih s pomočjo piškotkov kot je pojasnjeno v nadaljevanju te politike.

Ta Stran lahko vsebuje tudi povezave do drugih spletnih strani ali do spletnih strani socialnih medijev. Ob kliku na takšno povezavo do katere od drugih spletnih stran, se morate zavedati, da imajo te spletne strani lastne politike glede varovanja zasebnosti podatkov. Pred uporabo teh strani prosim preverite njihovo politiko varstva zasebnosti. Naša Stran ne sprejema nobene odgovornosti za spletne strani tretjih oseb.

2. Zbiranje in uporaba informacij

Za optimizacijo te Strani v smislu sistemske učinkovitosti, uporabnosti in zagotavljanja koristnih informacij spletni sistem  samodejno zbira in shranjuje informacije. Te vključujejo vaš naslov internetnega protokola (IP), vrsto brskalnika in jezikovno nastavitev, operacijski sistem, ponudnika internetnih storitev (ISP), in datum/čas obiska.

Beleženje osnovnih dostopnih informacij uporabnikov Strani je pomembno tudi zaradi varnosti delovanja, vsebine in  uporabnikov.

Če bomo podatke, ki niso osebni podatki, uporabili skupaj z osebnimi podatki, se bodo taki podatki obravnavali kot osebni podatki vse dokler bodo ostali združeni.

3. Uporaba piškotkov

Ta Stran, e-poštna sporočila, spletne storitve, oglaševanje in interaktivne aplikacije lahko za optimizacijo naših storitev uporabljajo »piškotke«

Kaj je »piškotek«?

 »Piškotek« je majhna datoteka, običajno iz črk in številk, ki jo z našega spletnega strežnika pošljemo v datoteko piškotkov brskalnika na trdem disku vašega računalnika. Ta na primer naši spletni strani omogoča prepoznati uporabnikove naprave, ko se vzpostavi povezava med spletnim strežnikom in spletnim brskalnikom. Glavni namen piškotka je, da našemu spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku Strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe.

Kakšne piškotke uporablja ta Stran?

Stran lahko uporablja dve vrsti piškotkov:
Začasni piškotki: to so začasni piškotki, ki so shranjeni v datoteki piškotkov vašega brskalnika do konca vašega obiska brskalnika. Ti piškotki so obvezni za pravilno delovanje določenih aplikacij oziroma funkcionalnosti na tej Strani.
Trajni piškotki: trajne piškotke lahko uporabljamo za izboljšanje uporabniških izkušenj (npr. zagotavljanje optimizirane navigacije). Ti piškotki ostanejo v datoteki piškotkov vašega brskalnika daljše obdobje. To časovno obdobje je odvisno od izbire, ki jo opravite v nastavitvah vašega internetnega brskalnika. Trajni piškotki omogočajo, da se informacije prenesejo na spletni strežnik vsakič, ko nekdo obišče spletno stran. Trajni piškotki so prav tako poznani kot sledilni piškotki.

Za namen pokroviteljev in za optimizacijo naše komunikacije lahko Stran kot partnerje uporablja tretje osebe. Tretje osebe lahko uporabljajo piškotke za merjenje in prilagoditev vsebine.

Če imate kakšna vprašanja, pripombe in zahteve v zvezi s to politiko zasebnosti, nam pišite na .

 

Logo

 

podcrtano

pred gradnjo krozisca valicaMesto Umag je v zadnjih letih spremenilo večino cestnih križišč v krožišča v samem mestu, sedaj pa se nadaljuje preobrazba nekaterih bolj problematičnih križišč tudi na obrobju področij, ki spadajo pod mesto. Pravijo, da je varnost državljanov na prvem mestu za Mesto Umag. Glede na to, da je bila prometna varnost na križišču, ki vodi od Valice proti Kanegri, na županijskih cestah ŽC5214 in ŽC5001 na zelo nizki ravni, je bila dolžna okrožna cestna uprava Istre zgraditi krožišče, ki bi znatno povečalo varnost in prometni tok. Ker dolgoletna težava ni bila rešena niti po peticiji številnih občanov z območja, se je mesto Umag odločilo, da bo začelo projekt izgradnje krožišča Valica in sofinanciralo s kar 50% naložbe, da bi končno rešili ta velik prometni problem.
Mesto Umag je namreč že nekaj let čakalo na rešitev preostalega dela sofinanciranja, da bi se projekt končno lahko začel. Na splošno zadovoljstvo mesta Umag, predvsem pa prebivalcev, ki živijo na omenjenem območju, je bil dosežen dogovor in začela se je gradnja dolgo želene prometne rešitve. Naložbo v skupni vrednosti 650 tisoč kun bo 50-odstotno sofinancirala Mesto Umag, skoraj 35% Županijska uprava za ceste Istarske županije, preostalih 15% pa Mesto Buje. To bo začasno krožišče, ki bo izvedeno pred projektom obnove teh okrajnih cest na tem območju in bo vključevalo gradnjo končnega krožišča. Mesto Umag poleg 325 tisoč kun vlaga še dodatnih 50 tisoč kun v postavitev javne razsvetljave na območju bodočega krožišča z namenom nadaljnje večje varnosti v prometu.
Izvajanje tega projekta bo korak naprej pri zagotavljanju prometne varnosti na območju Valice in bo povečalo kakovost prometa in komunikacije na tem območju. Izvajalec naložbe je podjetje Istarske ceste d.o.o., katerega konec je predviden konec junija.