Prijava

         Počitniško-turistično društvo Crveni vrh mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje s politiko zasebnosti in piškotkov Preberite več o tem.

Se strinjam

To spletno stran (“Stran”) upravlja Počitniško - Turistično društvo Crveni vrh, registrirano v Ljubljani.

Prosimo, da to politiko pred uporabo Strani skrbno preberete, saj pojasnjuje, kako bomo uporabljali osebne podatke in piškotke. Uporaba te Strani pomeni, da ste bili predhodno jasno in izčrpno obveščeni o upravljavcu podatkov in piškotkov kot tudi o namenu obdelave podatkov in da se s to politiko strinjate. 


1. Vrste obdelanih podatkov / povezave do drugih spletnih strani

Mi skrbimo za vašo zasebnost. Preko te Strani ne zbiramo in ne obdeluje nobenih osebnih podatkov, razen podatkov zbranih s pomočjo piškotkov kot je pojasnjeno v nadaljevanju te politike.

Ta Stran lahko vsebuje tudi povezave do drugih spletnih strani ali do spletnih strani socialnih medijev. Ob kliku na takšno povezavo do katere od drugih spletnih stran, se morate zavedati, da imajo te spletne strani lastne politike glede varovanja zasebnosti podatkov. Pred uporabo teh strani prosim preverite njihovo politiko varstva zasebnosti. Naša Stran ne sprejema nobene odgovornosti za spletne strani tretjih oseb.

2. Zbiranje in uporaba informacij

Za optimizacijo te Strani v smislu sistemske učinkovitosti, uporabnosti in zagotavljanja koristnih informacij spletni sistem  samodejno zbira in shranjuje informacije. Te vključujejo vaš naslov internetnega protokola (IP), vrsto brskalnika in jezikovno nastavitev, operacijski sistem, ponudnika internetnih storitev (ISP), in datum/čas obiska.

Beleženje osnovnih dostopnih informacij uporabnikov Strani je pomembno tudi zaradi varnosti delovanja, vsebine in  uporabnikov.

Če bomo podatke, ki niso osebni podatki, uporabili skupaj z osebnimi podatki, se bodo taki podatki obravnavali kot osebni podatki vse dokler bodo ostali združeni.

3. Uporaba piškotkov

Ta Stran, e-poštna sporočila, spletne storitve, oglaševanje in interaktivne aplikacije lahko za optimizacijo naših storitev uporabljajo »piškotke«

Kaj je »piškotek«?

 »Piškotek« je majhna datoteka, običajno iz črk in številk, ki jo z našega spletnega strežnika pošljemo v datoteko piškotkov brskalnika na trdem disku vašega računalnika. Ta na primer naši spletni strani omogoča prepoznati uporabnikove naprave, ko se vzpostavi povezava med spletnim strežnikom in spletnim brskalnikom. Glavni namen piškotka je, da našemu spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku Strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe.

Kakšne piškotke uporablja ta Stran?

Stran lahko uporablja dve vrsti piškotkov:
Začasni piškotki: to so začasni piškotki, ki so shranjeni v datoteki piškotkov vašega brskalnika do konca vašega obiska brskalnika. Ti piškotki so obvezni za pravilno delovanje določenih aplikacij oziroma funkcionalnosti na tej Strani.
Trajni piškotki: trajne piškotke lahko uporabljamo za izboljšanje uporabniških izkušenj (npr. zagotavljanje optimizirane navigacije). Ti piškotki ostanejo v datoteki piškotkov vašega brskalnika daljše obdobje. To časovno obdobje je odvisno od izbire, ki jo opravite v nastavitvah vašega internetnega brskalnika. Trajni piškotki omogočajo, da se informacije prenesejo na spletni strežnik vsakič, ko nekdo obišče spletno stran. Trajni piškotki so prav tako poznani kot sledilni piškotki.

Za namen pokroviteljev in za optimizacijo naše komunikacije lahko Stran kot partnerje uporablja tretje osebe. Tretje osebe lahko uporabljajo piškotke za merjenje in prilagoditev vsebine.

Če imate kakšna vprašanja, pripombe in zahteve v zvezi s to politiko zasebnosti, nam pišite na .

 

Logo

 

podcrtano

korona naprejŽiva kamera na Crvenem vrhu kaže, da se je naselje zaradi novih ukrepov slovenske vlade že izpraznilo, poletje pa se je zaradi poslabšanih razmer na Hrvaškem končalo nekoliko prezgodaj. V tem času število okužb tako v Sloveniji kot na Hrvaškem še vedno narašča, upamo pa, da se trend čimprej obrne in se vrne vsaj v rumeno območje. Predstavniki slovenske vlade so obljubili, da bodo poostrene ukrepe ukinili v najkrajšem času po normalizaciji razmer.

Da pa boste lahko ves čas na tekočem, smo na naši spletni strani pripravili program, ki bo avtomatsko beležil stanje 14-dnevne incidence novih okužb na Hrvaškem, ki je osnova za ukrepe, ki smo jih deležni. Program na desni strani naslovnice prikazuje tabelo, ki v spodnji vrstici kaže zadnji vpisani podatek o novih dnevnih okužbah z datumom in izračunom incidence, ki je seštevek vseh novih okužb v zadnjih 14 dneh na Hrvaškem preračunano na 100.000 prebivalcev. Nad zadnjim podatkom so za primerjavo še podatki preteklih petih dni. Želimo si, da bi ta vrednost čim prej padla pod 40 in v tem območju tudi ostala. Zato je pod tabelo še podatek, v najmanj koliko dneh se to lahko zgodi, če na Hrvaškem ne bi bilo novih okužb.

Za orientacijo, 117 dnevnih okužb vsak dan v 14 dneh da vrednost incidence tik pod 40, vse kar je čez, je rdeče. Trenutno so te vrednosti hudo presežene.

Sreča v nesreči v vmesnem času je izjema, ki smo je deležni lastniki nepremičnin na Hrvaškem in ožji družinski člani, da lahko zaradi nujnih opravil svoj objekt obiščemo brez vročitve odločbe o karanteni ob povratku, če se vrnemo najkasneje v 48 urah. Ob tem pa je ugodna okoliščina tudi ta, da je obisk Crvenega vrha tudi v tem času glede možne korona okužbe tudi zelo varno, saj bo v tem času naselje bolj ali manj prazno.

Klub temu upamo, da se stanje hitro izboljša in da hladnejši meseci pred nami ne bodo prinesli še dodatnih težav na tem področju.   

Iskanje

14-dnevni seštevek novih okužb s korona virusom Hrvaška na 100.000 prebivalcev

Datum
Nove
okužbe
HR
Incidenca*
Hrvaška
Nove
okužbe
Istra HR
Incidenca**
Istra HR
13.09.20
165
84,03
3
34,13
14.09.20
65
↓ 82,04 ↓
1
↓ 33,17 ↓
15.09.20
151
↑ 82,18 ↑
2
↓ 32,69 ↓
16.09.20
280
↓ 81,42 ↓
0
↓ 27,40 ↓
17.09.20
250
↓ 78,49 ↓
3
↓ 26,44 ↓
18.09.20
234
↓ 76,02 ↓
0
↓ 25,00 ↓
Najkrajši možni čas do prehoda Hrvaške na rumeni seznam je 6 dni, oziroma 24.09.2020, če do takrat ne bi bilo novih okužb.

* Izračun incidence - ocena števila prebivalcev Hrvaške je 4,058 milijona.
** Izračun incidence - ocena števila prebivalcev Hrvaške Istre je 208 tisoč
Hrvaška objavi število novih okužb za prejšnji dan vsak dan po 10. uri.

♥ Največkrat prebrano v zadnjem tednu