Prijava

         Počitniško-turistično društvo Crveni vrh mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje s politiko zasebnosti in piškotkov Preberite več o tem.

Se strinjam

To spletno stran (“Stran”) upravlja Počitniško - Turistično društvo Crveni vrh, registrirano v Ljubljani.

Prosimo, da to politiko pred uporabo Strani skrbno preberete, saj pojasnjuje, kako bomo uporabljali osebne podatke in piškotke. Uporaba te Strani pomeni, da ste bili predhodno jasno in izčrpno obveščeni o upravljavcu podatkov in piškotkov kot tudi o namenu obdelave podatkov in da se s to politiko strinjate. 


1. Vrste obdelanih podatkov / povezave do drugih spletnih strani

Mi skrbimo za vašo zasebnost. Preko te Strani ne zbiramo in ne obdeluje nobenih osebnih podatkov, razen podatkov zbranih s pomočjo piškotkov kot je pojasnjeno v nadaljevanju te politike.

Ta Stran lahko vsebuje tudi povezave do drugih spletnih strani ali do spletnih strani socialnih medijev. Ob kliku na takšno povezavo do katere od drugih spletnih stran, se morate zavedati, da imajo te spletne strani lastne politike glede varovanja zasebnosti podatkov. Pred uporabo teh strani prosim preverite njihovo politiko varstva zasebnosti. Naša Stran ne sprejema nobene odgovornosti za spletne strani tretjih oseb.

2. Zbiranje in uporaba informacij

Za optimizacijo te Strani v smislu sistemske učinkovitosti, uporabnosti in zagotavljanja koristnih informacij spletni sistem  samodejno zbira in shranjuje informacije. Te vključujejo vaš naslov internetnega protokola (IP), vrsto brskalnika in jezikovno nastavitev, operacijski sistem, ponudnika internetnih storitev (ISP), in datum/čas obiska.

Beleženje osnovnih dostopnih informacij uporabnikov Strani je pomembno tudi zaradi varnosti delovanja, vsebine in  uporabnikov.

Če bomo podatke, ki niso osebni podatki, uporabili skupaj z osebnimi podatki, se bodo taki podatki obravnavali kot osebni podatki vse dokler bodo ostali združeni.

3. Uporaba piškotkov

Ta Stran, e-poštna sporočila, spletne storitve, oglaševanje in interaktivne aplikacije lahko za optimizacijo naših storitev uporabljajo »piškotke«

Kaj je »piškotek«?

 »Piškotek« je majhna datoteka, običajno iz črk in številk, ki jo z našega spletnega strežnika pošljemo v datoteko piškotkov brskalnika na trdem disku vašega računalnika. Ta na primer naši spletni strani omogoča prepoznati uporabnikove naprave, ko se vzpostavi povezava med spletnim strežnikom in spletnim brskalnikom. Glavni namen piškotka je, da našemu spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku Strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe.

Kakšne piškotke uporablja ta Stran?

Stran lahko uporablja dve vrsti piškotkov:
Začasni piškotki: to so začasni piškotki, ki so shranjeni v datoteki piškotkov vašega brskalnika do konca vašega obiska brskalnika. Ti piškotki so obvezni za pravilno delovanje določenih aplikacij oziroma funkcionalnosti na tej Strani.
Trajni piškotki: trajne piškotke lahko uporabljamo za izboljšanje uporabniških izkušenj (npr. zagotavljanje optimizirane navigacije). Ti piškotki ostanejo v datoteki piškotkov vašega brskalnika daljše obdobje. To časovno obdobje je odvisno od izbire, ki jo opravite v nastavitvah vašega internetnega brskalnika. Trajni piškotki omogočajo, da se informacije prenesejo na spletni strežnik vsakič, ko nekdo obišče spletno stran. Trajni piškotki so prav tako poznani kot sledilni piškotki.

Za namen pokroviteljev in za optimizacijo naše komunikacije lahko Stran kot partnerje uporablja tretje osebe. Tretje osebe lahko uporabljajo piškotke za merjenje in prilagoditev vsebine.

Če imate kakšna vprašanja, pripombe in zahteve v zvezi s to politiko zasebnosti, nam pišite na .

 

Logo

 

podcrtano

varnost pozarZdi se, da je letos nekoliko manjša gneča v turističnih krajih na hrvaški obali. Ali je vzrok res manjši obisk, zadrževanje turistov v hladnejših prostorih in izogibanje intenzivnim sončnim žarkom, ali pa se nam samo dozdeva, da je letos manj ljudi, prepuščamo mnenju vsakega izmed vas. Ne glede na število dopustnikov pa kaže, da se z leti načini preživljanja najlepših dni v letu ne spreminjajo prav dosti. Sproščenost in brezbrižnost do neke mere sodita v ta čas, hkrati pa lahko pretiravanje vodi tudi do nesreče, ali drugih zapletov, ki vam bodo pokvarili dopust.

Zato bi vas radi še enkrat opozorili na dve stvari :

  • poskrbite za varnost svojega premoženja tudi na počitnicah. Zaklepajte vrata svojih poletnih bivališč, vsaj takrat, ko ni nikogar doma, ne puščajte ključev, denarnic in vrednejših predmetov 'skritih v natikače' na plaži, bodite pozorni na sumljive osebe, ki se lahko s kakšnim skritim namenom tudi lažno predstavljajo za inšpektorje, ali druge pooblaščene osebe. V primeru suma kraje, vloma, ali drugega kaznivega dejanja se obrnite na policijo, člani Počitniško - turističnega društva Crveni vrh pa lahko za pomoč pokličete tudi našega čuvaja
  • ob višjih temperaturah in predvsem v času, ko je manj padavin, se skokovito poveča nevarnost požarov. V poletnem času je kurjenje na prostem tako ali tako strogo prepovedano, a uničujoč požar lahko zaneti tudi cigaretni ogorek, kratek stik v električni napeljavi in podobno. Pred nekaj dnevi je zagorelo blizu Umaga, a k sreči požar ni napravil večje škode in je zgorel le travnik in nekaj grmovja. Zaradi goste poselitve, velike količine lahko vnetljivega visokega drevja in tudi slabo dostopnih in celo nedostopnih delov naselja je področje pod Crvenim vrhom požarno zelo ogroženo, zato vas prosimo, da ste zelo previdni. Če pa do požara kljub vsemu pride, NEMUDOMA pokličite na številko 112 - evropsko številko za klic v sili (brez pozivnih številk držav) in prijavite požar, da bodo gasilci lahko ukrepali, še preden pride do resnih posledic.

Še naprej vam želimo prijetne in varne počitnice!