Niste dobili pomladanske pošte?

PismoPred dnevi je bil poslan še zadnji del pomladanske pošte in če je niste prejeli, pa bi jo morali, je sedaj pravi čas, da nam to sporočite. Izjema med prejemniki, katerim bo pošta dostavljena naknadno so le tisti, ki jim pošto dostavljamo na Crvenem vrhu osebno preko čuvaja, to pa so večinoma lastniki, ki nimajo stalnega bivališča v Sloveniji. Večji del letošnje pošte je bil članom poslan po elektronsk pošti in delež teh se bo v prihodnje še povečeval. Pomladansko pošto pošiljamo vsem članom društva in tudi ostalim lastnikom s področja Crvenega vrha, za katere imamo podatke o njihovem stalnem bivališču. Slednje na tak način vsako pomlad povabimo v društvo.

Na tem mestu posebej poudarjamo, da so edine spremembe, ki jih lahko upoštevamo v spisku naslovnikov le tiste, ki nam jih sporočite. Nismo povezani z nobeno bazo podatkov ali uradno evidenco, po kateri bi lahko recimo glede na spremembo lastništva, prodajo nepremičnine ali dejstvo, da je lastnik umrl sami spremenili naslovnika? Zakaj? Lastništvo nepremičnine ni pogoj za članstvo v Počitniško - turističnem društvu Crveni vrh. Drži, da je večina članov tudi lastnikov ali solastnikov, ni pa to pogoj. V primeru smrti člana, ki je lastnik, nismo avtomatsko od kogarkoli obveščeni o tem in dokler nam nekdo od dedičev, sorodnikov, oziroma novih lastnikov ne javi spremembe, pošiljamo pošto na naslov, kot ga imamo zapisanega.

Zbirka naslovov se neprestano dopolnjuje in spreminja. Občasno prihaja tudi do napak in zato vas vabimo, da nam javite, če je tudi pri vaših podatkih kaj narobe. V času, ko obnavljamo letne članarine je morda najprimernejši čas za ureditev stanja.

Spremembe in popravke nam lahko sporočite na več načinov:

  • z elektronskim sporočilom na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. (dobili boste povratno sporočilo, ko bo zadeva urejena)
  • z SMS-om na +386 (0)51/634-775 (dobili boste povratno sporočilo, ko bo zadeva urejena)
  • po pošti: Počitniško - turistično društvo Crveni vrh, Žerjalova ulica 18, 1000 Ljubljana
  • po telefonu +386 (0)51/634-775 (če ne morete drugače)

 

Pričakujemo vaša sporočila v naslednjih primerih:

  • zamenjava lastnika - člana zaradi katerega koli razloga. 
  • če bi morali dobivati pošto, pa je ne dobivate.
  • če prejemate pošto, pa jo kot nečlan ne želite več prejemati.
  • če pošta prihaja na napačen naslov.
  • če pošta prihaja na ime in naslov pokojne osebe.
  • če so podatki v vašem imenu ali naslovu napačni.
  • ali v vseh ostalih primerih, ko želite spremembo.

Opomba: v vseh primerih, ko se s spremembami menja oseba, ki je bila član do sedaj z drugo osebo (kupec, dedič..) vas prosimo za vse podatke, ki so navedeni v pristopni izjavi, oziroma je najbolj preprosto, da to izjavo izpolnite in nam jo z opombo, od koga ste kupili ali podedovali nepremičnino pošljete tako, kot je navedeno na pristopni izjavi.

 

Potrudili se bomo, da bodo v prihodnje naša sporočila prihajala le na prave naslove. Če pa pride do neljube in nenamerne napake, se vam iskreno opravičujemo.