Prijava

         Počitniško-turistično društvo Crveni vrh mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje s politiko zasebnosti in piškotkov Preberite več o tem.

Se strinjam

To spletno stran (“Stran”) upravlja Počitniško - Turistično društvo Crveni vrh, registrirano v Ljubljani.

Prosimo, da to politiko pred uporabo Strani skrbno preberete, saj pojasnjuje, kako bomo uporabljali osebne podatke in piškotke. Uporaba te Strani pomeni, da ste bili predhodno jasno in izčrpno obveščeni o upravljavcu podatkov in piškotkov kot tudi o namenu obdelave podatkov in da se s to politiko strinjate. 


1. Vrste obdelanih podatkov / povezave do drugih spletnih strani

Mi skrbimo za vašo zasebnost. Preko te Strani ne zbiramo in ne obdeluje nobenih osebnih podatkov, razen podatkov zbranih s pomočjo piškotkov kot je pojasnjeno v nadaljevanju te politike.

Ta Stran lahko vsebuje tudi povezave do drugih spletnih strani ali do spletnih strani socialnih medijev. Ob kliku na takšno povezavo do katere od drugih spletnih stran, se morate zavedati, da imajo te spletne strani lastne politike glede varovanja zasebnosti podatkov. Pred uporabo teh strani prosim preverite njihovo politiko varstva zasebnosti. Naša Stran ne sprejema nobene odgovornosti za spletne strani tretjih oseb.

2. Zbiranje in uporaba informacij

Za optimizacijo te Strani v smislu sistemske učinkovitosti, uporabnosti in zagotavljanja koristnih informacij spletni sistem  samodejno zbira in shranjuje informacije. Te vključujejo vaš naslov internetnega protokola (IP), vrsto brskalnika in jezikovno nastavitev, operacijski sistem, ponudnika internetnih storitev (ISP), in datum/čas obiska.

Beleženje osnovnih dostopnih informacij uporabnikov Strani je pomembno tudi zaradi varnosti delovanja, vsebine in  uporabnikov.

Če bomo podatke, ki niso osebni podatki, uporabili skupaj z osebnimi podatki, se bodo taki podatki obravnavali kot osebni podatki vse dokler bodo ostali združeni.

3. Uporaba piškotkov

Ta Stran, e-poštna sporočila, spletne storitve, oglaševanje in interaktivne aplikacije lahko za optimizacijo naših storitev uporabljajo »piškotke«

Kaj je »piškotek«?

 »Piškotek« je majhna datoteka, običajno iz črk in številk, ki jo z našega spletnega strežnika pošljemo v datoteko piškotkov brskalnika na trdem disku vašega računalnika. Ta na primer naši spletni strani omogoča prepoznati uporabnikove naprave, ko se vzpostavi povezava med spletnim strežnikom in spletnim brskalnikom. Glavni namen piškotka je, da našemu spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku Strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe.

Kakšne piškotke uporablja ta Stran?

Stran lahko uporablja dve vrsti piškotkov:
Začasni piškotki: to so začasni piškotki, ki so shranjeni v datoteki piškotkov vašega brskalnika do konca vašega obiska brskalnika. Ti piškotki so obvezni za pravilno delovanje določenih aplikacij oziroma funkcionalnosti na tej Strani.
Trajni piškotki: trajne piškotke lahko uporabljamo za izboljšanje uporabniških izkušenj (npr. zagotavljanje optimizirane navigacije). Ti piškotki ostanejo v datoteki piškotkov vašega brskalnika daljše obdobje. To časovno obdobje je odvisno od izbire, ki jo opravite v nastavitvah vašega internetnega brskalnika. Trajni piškotki omogočajo, da se informacije prenesejo na spletni strežnik vsakič, ko nekdo obišče spletno stran. Trajni piškotki so prav tako poznani kot sledilni piškotki.

Za namen pokroviteljev in za optimizacijo naše komunikacije lahko Stran kot partnerje uporablja tretje osebe. Tretje osebe lahko uporabljajo piškotke za merjenje in prilagoditev vsebine.

Če imate kakšna vprašanja, pripombe in zahteve v zvezi s to politiko zasebnosti, nam pišite na .

 

Logo

 

podcrtano

dimnikarcek

Po tem, ko Mesto Umag nekaj časa ni imelo pogodbe s koncesionarjem za opravljanje dimnikarskih storitev, smo dobili obvestilo, da je to zdaj urejeno. Vsi, ki za svoje kurilne naprave in dimnike potrebujete dimnikarja, boste sedaj lahko naročili storitev pri koncesionarju, vsi ostali, ki pa v svojem počitniškem objektu nimate kurilnih naprav, ali pa jih ne uporabljate, pa si spodaj vseeno preberite uradno obvestilo Mesta Umag in preverite, kakšne so v zvezi s tem vaše dolžnosti:

 

 


OBVESTILO
o obveznem rednem čiščenju dimnikov in nadzoru dimnih plinov

Obveščamo prebivalce in ostale lastnike nepremičnin na področju mesta Umaga, da je na podlagi postopka o podelitvi koncesije dimnikarskih storitev, koncesionar na področju Mesta Umag podjetje D.M.M.-Tim d.o.o. Karigador 154, Brtonigla, MB 2046334, OIB 93819657319 (kontaktna oseba: Marcel Juriša, mob: +385 99/2147616 in +385 91/4975240).

V skladu s 17. členom sklepa o dimnikarskih storitvah (SN Umag št. 10/12, 13/05 in 15/15), je določeno, da je obvezen nadzor kurilnih naprav, dimnikov in dimovodnih naprav in da so uporabniki stanovanjskih in poslovnih stavb in prostorov in uporabniki drugih zgradb dolžni koncesionarju:

  • omogočiti redno čiščenje in nadzor kurilnih in dimovodnih naprav, ki so predmet obveznega čiščenja in nadzora v skladu z zgornjim sklepom.
  • podati podatke o številu in vrsti kurilnih naprav, dimnikov in o obdobjih, ko se kurilne naprave uporabljajo,
  • dovoliti dostop do vsake kurilne naprave in dimnika.

V skladu s členom 31 istega sklepa, pregled in čiščenje dimnikov ni obvezen, če se kurilne naprave ne uporabljajo, ali niso priklopljene na dimnike, ki so pravilno zaprti in odjavljeni pri koncesionarju.

Vsaj enkrat na dve leti je obvezen:

  • pregled in čiščenje dimnikov, ki se uporabljajo le občasno, a so povezani s kurilnimi napravami
  • pregled in čiščenje zračnikov za dovod zraka v prostore, kjer delujejo kurilne naprave.

Za pravilno in redno čiščenje dimnih plinov objektov, mora biti dostop do objekta in naprav vedno brezplačen. Uporabnike teh naprav prosimo, da ravnajo v skladu z zgornjim sklepom in koncesionarju omogočijo opravljanje dimnikarske dejavnosti.