Prijava

         Počitniško-turistično društvo Crveni vrh mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje s politiko zasebnosti in piškotkov Preberite več o tem.

Se strinjam

To spletno stran (“Stran”) upravlja Počitniško - Turistično društvo Crveni vrh, registrirano v Ljubljani.

Prosimo, da to politiko pred uporabo Strani skrbno preberete, saj pojasnjuje, kako bomo uporabljali osebne podatke in piškotke. Uporaba te Strani pomeni, da ste bili predhodno jasno in izčrpno obveščeni o upravljavcu podatkov in piškotkov kot tudi o namenu obdelave podatkov in da se s to politiko strinjate. 


1. Vrste obdelanih podatkov / povezave do drugih spletnih strani

Mi skrbimo za vašo zasebnost. Preko te Strani ne zbiramo in ne obdeluje nobenih osebnih podatkov, razen podatkov zbranih s pomočjo piškotkov kot je pojasnjeno v nadaljevanju te politike.

Ta Stran lahko vsebuje tudi povezave do drugih spletnih strani ali do spletnih strani socialnih medijev. Ob kliku na takšno povezavo do katere od drugih spletnih stran, se morate zavedati, da imajo te spletne strani lastne politike glede varovanja zasebnosti podatkov. Pred uporabo teh strani prosim preverite njihovo politiko varstva zasebnosti. Naša Stran ne sprejema nobene odgovornosti za spletne strani tretjih oseb.

2. Zbiranje in uporaba informacij

Za optimizacijo te Strani v smislu sistemske učinkovitosti, uporabnosti in zagotavljanja koristnih informacij spletni sistem  samodejno zbira in shranjuje informacije. Te vključujejo vaš naslov internetnega protokola (IP), vrsto brskalnika in jezikovno nastavitev, operacijski sistem, ponudnika internetnih storitev (ISP), in datum/čas obiska.

Beleženje osnovnih dostopnih informacij uporabnikov Strani je pomembno tudi zaradi varnosti delovanja, vsebine in  uporabnikov.

Če bomo podatke, ki niso osebni podatki, uporabili skupaj z osebnimi podatki, se bodo taki podatki obravnavali kot osebni podatki vse dokler bodo ostali združeni.

3. Uporaba piškotkov

Ta Stran, e-poštna sporočila, spletne storitve, oglaševanje in interaktivne aplikacije lahko za optimizacijo naših storitev uporabljajo »piškotke«

Kaj je »piškotek«?

 »Piškotek« je majhna datoteka, običajno iz črk in številk, ki jo z našega spletnega strežnika pošljemo v datoteko piškotkov brskalnika na trdem disku vašega računalnika. Ta na primer naši spletni strani omogoča prepoznati uporabnikove naprave, ko se vzpostavi povezava med spletnim strežnikom in spletnim brskalnikom. Glavni namen piškotka je, da našemu spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku Strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe.

Kakšne piškotke uporablja ta Stran?

Stran lahko uporablja dve vrsti piškotkov:
Začasni piškotki: to so začasni piškotki, ki so shranjeni v datoteki piškotkov vašega brskalnika do konca vašega obiska brskalnika. Ti piškotki so obvezni za pravilno delovanje določenih aplikacij oziroma funkcionalnosti na tej Strani.
Trajni piškotki: trajne piškotke lahko uporabljamo za izboljšanje uporabniških izkušenj (npr. zagotavljanje optimizirane navigacije). Ti piškotki ostanejo v datoteki piškotkov vašega brskalnika daljše obdobje. To časovno obdobje je odvisno od izbire, ki jo opravite v nastavitvah vašega internetnega brskalnika. Trajni piškotki omogočajo, da se informacije prenesejo na spletni strežnik vsakič, ko nekdo obišče spletno stran. Trajni piškotki so prav tako poznani kot sledilni piškotki.

Za namen pokroviteljev in za optimizacijo naše komunikacije lahko Stran kot partnerje uporablja tretje osebe. Tretje osebe lahko uporabljajo piškotke za merjenje in prilagoditev vsebine.

Če imate kakšna vprašanja, pripombe in zahteve v zvezi s to politiko zasebnosti, nam pišite na .

 

Logo

 

podcrtano

Pobiraj iztrebke[Dopolnjeno 2.8.2022] Seveda se da to povedati na lepši način, a si ta problematika pač ne zasluži olepšav! Zato smo si samo zate, anonimni lastnik najboljšega štirinožnega prijatelja z izvrstno prebavo, člani odborov društva vzeli čas, da še enkrat pretehtamo, ali je možnost, ali je ni, da kar s svojim kužkom odneseta s seboj na sprehod, vedno tudi prineseta nazaj.

Čisto možno je, da si v množici vsakodnevnih informacij pozabil na svojo dolžnost, da kakce vseh vrst pobereš in jih odvržeš v svoj smetnjak. Zato razmišljamo tudi o tem, da bi samo zate postavili tablo, ki te bo opominjala na to. 

Ne, ne vem, kaj si misliš o večini vestnih ljubiteljev živali, ki jim ni pretežko vzeti vrečko in počistiti za seboj, vem pa, kaj si o tebi mislijo vsi, ki jim je debela muha na krožnik z okusnim kosilom priletela direktno z dreka tvojega psa! Izgovorov nekaterim seveda nikoli ne zmanjka, a to ni lastnost, s katero bi se hvalil človek, ki se vsaj malo ceni. In tudi če misliš, da nihče ne ve, kje vse so sledovi tvojega kosmatega prijatelja, se seveda motiš. Ne vemo vsi, a ker je oči dvakrat toliko kot ljudi, v resnici sčasoma vsi vemo vse.

A da bi Slovenec špecal Slovenca hrvaškemu redarju je eno tako dejanje, ki se mu vedno poskušamo izogniti. Če je le mogoče. Že zato, ker tako dejanje, če je še tako upravičeno, meče slabo luč na Slovence, ki se imamo po eni strani za pridne, skromne in poštene, po drugi strani pa so pasji dreki nerešljiv problem. 

Zato še enkrat sprašujem tebe in tebi na las podobne, če res ne bi poskusil pobrati, kar je treba pobrati? Sicer nam ostaneta samo dve možnosti; ali s poostrenimi pravili, nadzorom in kaznovanjem pristojni uredijo problem, ali pa se sprijaznimo s tem, da so naselja pod Crvenim vrhom teoretično zelo nobel in prestižna, v resnici, pogledano od blizu, pa le običajna, usrana naselja.  

[Dopolnjeno 2.8.2022]

drek1Opazili smo inovativen pristop označevanja mest, kjer je kužek napravil kakec ali dva in menda je lastnica povzročitelja nespornih sledov, ki je menda iz 'švajcarske', odločno zastopala idejo, da 'morajo tudi psi srat' in da kogar to moti, ne mara živali pa to.. Čestitke označevalcem za inovativen pristop, ki menda ne glede na argumente iz dežele bankirjev in preciznih ur kar skeli in moti. 

drek2