Prijava

         Počitniško-turistično društvo Crveni vrh mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje s politiko zasebnosti in piškotkov Preberite več o tem.

Se strinjam

To spletno stran (“Stran”) upravlja Počitniško - Turistično društvo Crveni vrh, registrirano v Ljubljani.

Prosimo, da to politiko pred uporabo Strani skrbno preberete, saj pojasnjuje, kako bomo uporabljali osebne podatke in piškotke. Uporaba te Strani pomeni, da ste bili predhodno jasno in izčrpno obveščeni o upravljavcu podatkov in piškotkov kot tudi o namenu obdelave podatkov in da se s to politiko strinjate. 


1. Vrste obdelanih podatkov / povezave do drugih spletnih strani

Mi skrbimo za vašo zasebnost. Preko te Strani ne zbiramo in ne obdeluje nobenih osebnih podatkov, razen podatkov zbranih s pomočjo piškotkov kot je pojasnjeno v nadaljevanju te politike.

Ta Stran lahko vsebuje tudi povezave do drugih spletnih strani ali do spletnih strani socialnih medijev. Ob kliku na takšno povezavo do katere od drugih spletnih stran, se morate zavedati, da imajo te spletne strani lastne politike glede varovanja zasebnosti podatkov. Pred uporabo teh strani prosim preverite njihovo politiko varstva zasebnosti. Naša Stran ne sprejema nobene odgovornosti za spletne strani tretjih oseb.

2. Zbiranje in uporaba informacij

Za optimizacijo te Strani v smislu sistemske učinkovitosti, uporabnosti in zagotavljanja koristnih informacij spletni sistem  samodejno zbira in shranjuje informacije. Te vključujejo vaš naslov internetnega protokola (IP), vrsto brskalnika in jezikovno nastavitev, operacijski sistem, ponudnika internetnih storitev (ISP), in datum/čas obiska.

Beleženje osnovnih dostopnih informacij uporabnikov Strani je pomembno tudi zaradi varnosti delovanja, vsebine in  uporabnikov.

Če bomo podatke, ki niso osebni podatki, uporabili skupaj z osebnimi podatki, se bodo taki podatki obravnavali kot osebni podatki vse dokler bodo ostali združeni.

3. Uporaba piškotkov

Ta Stran, e-poštna sporočila, spletne storitve, oglaševanje in interaktivne aplikacije lahko za optimizacijo naših storitev uporabljajo »piškotke«

Kaj je »piškotek«?

 »Piškotek« je majhna datoteka, običajno iz črk in številk, ki jo z našega spletnega strežnika pošljemo v datoteko piškotkov brskalnika na trdem disku vašega računalnika. Ta na primer naši spletni strani omogoča prepoznati uporabnikove naprave, ko se vzpostavi povezava med spletnim strežnikom in spletnim brskalnikom. Glavni namen piškotka je, da našemu spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku Strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe.

Kakšne piškotke uporablja ta Stran?

Stran lahko uporablja dve vrsti piškotkov:
Začasni piškotki: to so začasni piškotki, ki so shranjeni v datoteki piškotkov vašega brskalnika do konca vašega obiska brskalnika. Ti piškotki so obvezni za pravilno delovanje določenih aplikacij oziroma funkcionalnosti na tej Strani.
Trajni piškotki: trajne piškotke lahko uporabljamo za izboljšanje uporabniških izkušenj (npr. zagotavljanje optimizirane navigacije). Ti piškotki ostanejo v datoteki piškotkov vašega brskalnika daljše obdobje. To časovno obdobje je odvisno od izbire, ki jo opravite v nastavitvah vašega internetnega brskalnika. Trajni piškotki omogočajo, da se informacije prenesejo na spletni strežnik vsakič, ko nekdo obišče spletno stran. Trajni piškotki so prav tako poznani kot sledilni piškotki.

Za namen pokroviteljev in za optimizacijo naše komunikacije lahko Stran kot partnerje uporablja tretje osebe. Tretje osebe lahko uporabljajo piškotke za merjenje in prilagoditev vsebine.

Če imate kakšna vprašanja, pripombe in zahteve v zvezi s to politiko zasebnosti, nam pišite na .

 

Logo

 

podcrtano

Vrhovi drevesLetošnji Zbor članov Počitniško - turističnega društva Crveni vrh je z glasovi večine prisotnih sklenil, da lastnike parcel pod Crvenim vrhom, na katerih rastejo drevesa, ki so višja od slemen streh objektov na parceli, s tem člankom še enkrat v času pomladanskega obrezovanja opozori, da ta drevesa odstranijo, ali pa vsaj znižajo na to višino.  Večini je jasno, za ostale pa zapišimo še enkrat, da previsokima drevesa delajo škodo bližnjim sosedom, za kar so odgovorni lastniki dreves. Visoka drevesa povzročajo:

  • izdatno onesnaževanje javnih in zasebnih površin sosedov z listjem, iglicami in vejicami z dreves predvsem v času močnejših vetrov
  • prekomerno osenčenje objekta in vrta sosedov
  • ostalo - nevarnost poškodb ob nenadnem in samodejnem podiranju dreves, padanju odlomljenih vej, kot posledice vetra, požar in podobno.

 Društvo želi v najkrajšem času rešiti, ali pa vsaj zmanjšati problem previsokih dreves, zato hkrati poziva:

  • lastnike, ki bi radi rešili problem previsokih dreves na svojih parcelah, pa ne morete dobiti ustreznega izvajalca del, ali pa se vam zdi cena previsoka. Poskusili vam bomo pri tem pomagati. Društvo bo v primeru, da se bo na nas glede tega obrne več lastnikov previsokih dreves, poskusilo pridobiti ponudbo izvajalcev za večje število posegov na različnih parcelah in s tem ugodnejšo ceno za vse. 
  • oškodovance - lastnike, ki vam drevesa sosedov delajo škodo, ali povzročajo nevarnost, pa pozivamo, da nam čim prej dostavite dokaze o tem. Od vas pričakujemo fotografije, ki dokazujejo škodo in nevarnost, pričakujemo pa tudi opis z vsemi podatki tako oškodovanca, kot lastnika nepremičnine, ki je po vašem mnenju odgovorna za to škodo in tudi podatek o tem, kako in vsaj približno kdaj ste lastnika previsokih dreves opozorili na problem. Izjava, da ste osebo, ki vam dela škodo že opozorili na problem previsokih dreves in dejstvo, da opozorjeni po tem ni saniral stanja, je pogoj, da vas vključimo v postopek. Društvo bo v primeru, da se bo na nas glede tega obrne več oškodovanih lastnikov, ki nam bodo poslali ustrezna dokazila, podalo skupno prijavo na komunalno redarstvo v Umagu.

OPOZORILO: Poziv lastnikom in oškodovancem je namenjen SAMO ČLANOM Počitniško - turističnega društva Crveni vrh. S tem pozivom želi društvo aktivno pomagati pri reševanju dolgoletnega problema, ki dobesedno raste iz leta v leto. 

VSE odzive na ta poziv pošljite po elektronski pošti na naslov . Dodatna pojasnila v zvezi s tem lahko dobite tudi od tajnika društva po telefonu 051/634-775.

Zaradi objektivnih razlogov poziv nima določenega skrajnega roka, do katerega se lahko odzovete, je pa možno, da bo ta rok določen kasneje. O tem boste obveščeni naknadno.

Iskanje