Prijava

         Počitniško-turistično društvo Crveni vrh mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje s politiko zasebnosti in piškotkov Preberite več o tem.

Se strinjam

To spletno stran (“Stran”) upravlja Počitniško - Turistično društvo Crveni vrh, registrirano v Ljubljani.

Prosimo, da to politiko pred uporabo Strani skrbno preberete, saj pojasnjuje, kako bomo uporabljali osebne podatke in piškotke. Uporaba te Strani pomeni, da ste bili predhodno jasno in izčrpno obveščeni o upravljavcu podatkov in piškotkov kot tudi o namenu obdelave podatkov in da se s to politiko strinjate. 


1. Vrste obdelanih podatkov / povezave do drugih spletnih strani

Mi skrbimo za vašo zasebnost. Preko te Strani ne zbiramo in ne obdeluje nobenih osebnih podatkov, razen podatkov zbranih s pomočjo piškotkov kot je pojasnjeno v nadaljevanju te politike.

Ta Stran lahko vsebuje tudi povezave do drugih spletnih strani ali do spletnih strani socialnih medijev. Ob kliku na takšno povezavo do katere od drugih spletnih stran, se morate zavedati, da imajo te spletne strani lastne politike glede varovanja zasebnosti podatkov. Pred uporabo teh strani prosim preverite njihovo politiko varstva zasebnosti. Naša Stran ne sprejema nobene odgovornosti za spletne strani tretjih oseb.

2. Zbiranje in uporaba informacij

Za optimizacijo te Strani v smislu sistemske učinkovitosti, uporabnosti in zagotavljanja koristnih informacij spletni sistem  samodejno zbira in shranjuje informacije. Te vključujejo vaš naslov internetnega protokola (IP), vrsto brskalnika in jezikovno nastavitev, operacijski sistem, ponudnika internetnih storitev (ISP), in datum/čas obiska.

Beleženje osnovnih dostopnih informacij uporabnikov Strani je pomembno tudi zaradi varnosti delovanja, vsebine in  uporabnikov.

Če bomo podatke, ki niso osebni podatki, uporabili skupaj z osebnimi podatki, se bodo taki podatki obravnavali kot osebni podatki vse dokler bodo ostali združeni.

3. Uporaba piškotkov

Ta Stran, e-poštna sporočila, spletne storitve, oglaševanje in interaktivne aplikacije lahko za optimizacijo naših storitev uporabljajo »piškotke«

Kaj je »piškotek«?

 »Piškotek« je majhna datoteka, običajno iz črk in številk, ki jo z našega spletnega strežnika pošljemo v datoteko piškotkov brskalnika na trdem disku vašega računalnika. Ta na primer naši spletni strani omogoča prepoznati uporabnikove naprave, ko se vzpostavi povezava med spletnim strežnikom in spletnim brskalnikom. Glavni namen piškotka je, da našemu spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku Strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe.

Kakšne piškotke uporablja ta Stran?

Stran lahko uporablja dve vrsti piškotkov:
Začasni piškotki: to so začasni piškotki, ki so shranjeni v datoteki piškotkov vašega brskalnika do konca vašega obiska brskalnika. Ti piškotki so obvezni za pravilno delovanje določenih aplikacij oziroma funkcionalnosti na tej Strani.
Trajni piškotki: trajne piškotke lahko uporabljamo za izboljšanje uporabniških izkušenj (npr. zagotavljanje optimizirane navigacije). Ti piškotki ostanejo v datoteki piškotkov vašega brskalnika daljše obdobje. To časovno obdobje je odvisno od izbire, ki jo opravite v nastavitvah vašega internetnega brskalnika. Trajni piškotki omogočajo, da se informacije prenesejo na spletni strežnik vsakič, ko nekdo obišče spletno stran. Trajni piškotki so prav tako poznani kot sledilni piškotki.

Za namen pokroviteljev in za optimizacijo naše komunikacije lahko Stran kot partnerje uporablja tretje osebe. Tretje osebe lahko uporabljajo piškotke za merjenje in prilagoditev vsebine.

Če imate kakšna vprašanja, pripombe in zahteve v zvezi s to politiko zasebnosti, nam pišite na .

 

Logo

 

podcrtano

Spremembe UN 2019Že od četrtka prejšnji teden je v prostorih Mesta Umag na ulici G. Garibaldi 6 razgrnjen Predlog dopolnitev in sprememb urbanističnega načrta Mesta Umag. Čas za ogled vseh predlaganih sprememb in morebitnih pripomb in ugovorov je do ponedeljka, 11. marca.

Celotna dokumentacija predloga je na volja tudi na spletu na tem naslovu (klik), kjer si lahko pogledate, kakšne spremembe se obetajo v bodoče na tem področju.

Po tistem, kar smo si prebrali v povzetku tekstovnega dela, je eden glavnih ciljev sprememb in dopolnitev urbanističnega načrta sanacija stanja v povezavi s črnimi gradnjami tudi na področju Crvenega vrha. V zadnjem času sta potekala dva zaporedna postopka legalizacije nedovoljeno zgrajenih objektov in postopki so večinoma v zaključni fazi. Poleg tega se dokumenti izdatno ukvarjajo s problematiko obalnega pasu in vseh gradbenih posegov v pasu blizu obali. Kot je običajno, spremembe urbanističnih načrtov običajno prinesejo tudi spremembe namembnosti dela površin, ki se običajno iz nezazidalnih spremenijo v površine, kjer je dovoljena stanovanjska ali poslovna gradnja.

Na celotni dolžini obale smo v grafičnem delu opazili vrisan »Lungomare«, oziroma obalno sprehajališče in če se boste morda vprašali, ali sprehajališče ne bo šlo do Kanegre, ampak samo do Konca Laure, kot je vrisano, je odgovor: verjetno bo, vendar Kanegra spada pod Mesto Buje, zato obalna pot ni vrisana v dokument Mesta Umag.

Če le imate čas, vas prosimo, da pozorno pregledate dokumente v teh dneh in nam sporočite na elektronski naslov , če boste našli kakšen del dokumenta, ki po vašem mnenju ni ustrezen, primeren, ali pa ni v interesu večine lastnikov nepremičnin na področju Crvenega vrha. Do vključno ponedeljka, 11. marca lahko društvo na to temo pošlje predlagatelju pripombo na predstavljene predloge dopolnitev in sprememb.

Hvala!

 

Iskanje