Prenovljena spletna stran www.crvenivrh.com

web designTrajalo je dolgo. In glede na to, da se vsaj občasno ukvarjam s spletnimi stranmi že dobri dve desetletji in da že samo crvenivrh.com obstaja dobrih enajst let, bi tudi sam pričakoval, da bo šlo tole tako mimogrede, skoraj iz rokava. Niti približno.

A podpora staremu sistemu ne obstaja več in predvsem zato sem moral stvari postaviti na novo.

Ne bom vam našteval vseh poti, ki sem jih med prenovo opravil. Če hočeš vsaj približno ugotoviti, katera varianta je za člansko spletno stran najboljša, jih moraš preizkusiti kar nekaj. Upoštevaš tehnične zahteve, ceno potrebnih komponent, združljivost končnega izdelka z vsemi napravami, s katerimi bodo obiskovalci dostopali do strani, možnost kasnejšega dodajanja uporabnih orodij za obiskovalce, prijaznost, varnost, hitrost, prilagodljivost in še nekaj reči.

Potrudil sem se, da je stran oblikovno podobna prejšnji tudi zato, ker smo se tega navadili. Vsebina je bila s stare strani prenešena na novo stran in upam, da za uporabnike uporaba nove strani ne bo nič bolj zapletena, kot je bila stara. Nekaj malenkosti bo napravljeno še v naslednjih tednih, večina stvari pa že deluje.   

Če pa opazite predvsem kakšno napako v delovanju nove strani, pa mi prosim to sporočite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., da napako čim prej odpravim.

Administrator spletne strani
Mario Eterovič