samo en klic smo stranTo sporočilo v obliki prispevka je namenjeno vsem tistim, ki živijo v prepričanju, da bomo že nekako ugotovili, da je dotični član ali nečlan, spremenil svoje naslovne podatke, prodal nepremičnino, šenkal vse skupaj svojim naslednikom ali pa morda sploh ni več z nami..

V nasprotju z očitno zelo razširjenim mnenjem, dolge popoldneve ne uporabljamo za to, da bi brskali po nam dostopnih zbirkah lastniških  podatkov, kar pa tako ali tako ni pogoj za članstvo v našem društvu. To je namreč pravica tistih, ki so prevzeli lastništvo nepremičnin na Crvenem vrhu, ali družinskih članov osebe.

Če nam torej nihče ne javi spremembe, ta praviloma sploh ni evidentirana pri nas, neglede na to, da bivšega člana morda že doooolgo ni več med nami. Zato;

  • nam prosim javite vsako spremembo lastništva, stalnega naslova, telefonske številke, elektronskega naslova ali preprosto, da iz kakršnega koli vzroka v bodoče ne boste več članica ali član našega društva. 
  • to lahko storite po telefonu 051/634-775, SMS-u na isto številko, mejlu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., ali po pošti Počitniško - turistično društvo Crveni vrh, Žerjalova ulica 18, 1000 Ljubljana. 
  • dokler tega ne storite, bo pošta vsaj enkrat letno prihajala na naslov, ki ga imamo zapisanega v naši zbirki. Kar pa tudi ne boli tako zelo..