Prijava

         Počitniško-turistično društvo Crveni vrh mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje s politiko zasebnosti in piškotkov Preberite več o tem.

Se strinjam

To spletno stran (“Stran”) upravlja Počitniško - Turistično društvo Crveni vrh, registrirano v Ljubljani.

Prosimo, da to politiko pred uporabo Strani skrbno preberete, saj pojasnjuje, kako bomo uporabljali osebne podatke in piškotke. Uporaba te Strani pomeni, da ste bili predhodno jasno in izčrpno obveščeni o upravljavcu podatkov in piškotkov kot tudi o namenu obdelave podatkov in da se s to politiko strinjate. 


1. Vrste obdelanih podatkov / povezave do drugih spletnih strani

Mi skrbimo za vašo zasebnost. Preko te Strani ne zbiramo in ne obdeluje nobenih osebnih podatkov, razen podatkov zbranih s pomočjo piškotkov kot je pojasnjeno v nadaljevanju te politike.

Ta Stran lahko vsebuje tudi povezave do drugih spletnih strani ali do spletnih strani socialnih medijev. Ob kliku na takšno povezavo do katere od drugih spletnih stran, se morate zavedati, da imajo te spletne strani lastne politike glede varovanja zasebnosti podatkov. Pred uporabo teh strani prosim preverite njihovo politiko varstva zasebnosti. Naša Stran ne sprejema nobene odgovornosti za spletne strani tretjih oseb.

2. Zbiranje in uporaba informacij

Za optimizacijo te Strani v smislu sistemske učinkovitosti, uporabnosti in zagotavljanja koristnih informacij spletni sistem  samodejno zbira in shranjuje informacije. Te vključujejo vaš naslov internetnega protokola (IP), vrsto brskalnika in jezikovno nastavitev, operacijski sistem, ponudnika internetnih storitev (ISP), in datum/čas obiska.

Beleženje osnovnih dostopnih informacij uporabnikov Strani je pomembno tudi zaradi varnosti delovanja, vsebine in  uporabnikov.

Če bomo podatke, ki niso osebni podatki, uporabili skupaj z osebnimi podatki, se bodo taki podatki obravnavali kot osebni podatki vse dokler bodo ostali združeni.

3. Uporaba piškotkov

Ta Stran, e-poštna sporočila, spletne storitve, oglaševanje in interaktivne aplikacije lahko za optimizacijo naših storitev uporabljajo »piškotke«

Kaj je »piškotek«?

 »Piškotek« je majhna datoteka, običajno iz črk in številk, ki jo z našega spletnega strežnika pošljemo v datoteko piškotkov brskalnika na trdem disku vašega računalnika. Ta na primer naši spletni strani omogoča prepoznati uporabnikove naprave, ko se vzpostavi povezava med spletnim strežnikom in spletnim brskalnikom. Glavni namen piškotka je, da našemu spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku Strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe.

Kakšne piškotke uporablja ta Stran?

Stran lahko uporablja dve vrsti piškotkov:
Začasni piškotki: to so začasni piškotki, ki so shranjeni v datoteki piškotkov vašega brskalnika do konca vašega obiska brskalnika. Ti piškotki so obvezni za pravilno delovanje določenih aplikacij oziroma funkcionalnosti na tej Strani.
Trajni piškotki: trajne piškotke lahko uporabljamo za izboljšanje uporabniških izkušenj (npr. zagotavljanje optimizirane navigacije). Ti piškotki ostanejo v datoteki piškotkov vašega brskalnika daljše obdobje. To časovno obdobje je odvisno od izbire, ki jo opravite v nastavitvah vašega internetnega brskalnika. Trajni piškotki omogočajo, da se informacije prenesejo na spletni strežnik vsakič, ko nekdo obišče spletno stran. Trajni piškotki so prav tako poznani kot sledilni piškotki.

Za namen pokroviteljev in za optimizacijo naše komunikacije lahko Stran kot partnerje uporablja tretje osebe. Tretje osebe lahko uporabljajo piškotke za merjenje in prilagoditev vsebine.

Če imate kakšna vprašanja, pripombe in zahteve v zvezi s to politiko zasebnosti, nam pišite na .

 

Logo

 

podcrtano

ivb POMEMBNO!  Sporočili so nam, da je v zadnjem času uslužbenec Istarskega vodovoda d.o.o. po naselju iskal lastnike objektov, ki njihovemu podjetju še niso sporočili svoje številke OIB.

V društvu smo preverili za kaj gre in dobili naslednjo razlago in navodila: Ker podjetja na Hrvaškem ne smejo opravljati določenih poslov in storitev za osebe brez podatka o njihovem OIB-ju (klik za več informacij o OIB - osobni indentifikacijski broj), se lahko zgodi celo to, da vam bo Istarski vodovod prisiljen odklopiti vodo, čeprav imate vse račune poravnane, vkolikor nimajo vašega OIB-ja. Zato so poslali v naselje gospoda, ki zbira te manjkajoče podatke. Seveda pa verjetno ne bo uspel najti vseh, zato lahko OIB številko javite tudi neposredno, če je do sedaj še niste.

Kako ugotovite, če vodovod že ima vaš OIB?

Poglejte zadnji račun za vodo. Pod imenom stranke in naslovom objekta mora biti naveden tudi OIB. Če namesto tega piše 'hitno dostavite OIB', potem ga še nimajo. Če vam račune plačuje Spert, potem morate to preveriti pri njih.

Kako jim lahko sporočite OIB?

  • najbolj preprosto je preko e-pošte na naslov . V sporočilu zapišite Ime in priimek lastnika (=oseba, ki ji pošiljajo račun za vodo), naslov objekta na Crvenem vrhu in OIB osebe,
  • številko lahko sporočite tudi po telefonu 00385 52 602 430
  • ali pa se oglasite osebno v pisarni v Umagu (lokacijo poglejte tukaj).

Prosimo, da na vsebino članka opozorite tudi tiste vaše sosede, ki morda še nimajo dostopa do medmrežja, ali pa ne obiskujejo redno naše spletne strani. Hvala.

Prispevek je zaradi pomembnosti dostopen članom in nečlanom društva.