Prijava

         Počitniško-turistično društvo Crveni vrh mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje s politiko zasebnosti in piškotkov Preberite več o tem.

Se strinjam

To spletno stran (“Stran”) upravlja Počitniško - Turistično društvo Crveni vrh, registrirano v Ljubljani.

Prosimo, da to politiko pred uporabo Strani skrbno preberete, saj pojasnjuje, kako bomo uporabljali osebne podatke in piškotke. Uporaba te Strani pomeni, da ste bili predhodno jasno in izčrpno obveščeni o upravljavcu podatkov in piškotkov kot tudi o namenu obdelave podatkov in da se s to politiko strinjate. 


1. Vrste obdelanih podatkov / povezave do drugih spletnih strani

Mi skrbimo za vašo zasebnost. Preko te Strani ne zbiramo in ne obdeluje nobenih osebnih podatkov, razen podatkov zbranih s pomočjo piškotkov kot je pojasnjeno v nadaljevanju te politike.

Ta Stran lahko vsebuje tudi povezave do drugih spletnih strani ali do spletnih strani socialnih medijev. Ob kliku na takšno povezavo do katere od drugih spletnih stran, se morate zavedati, da imajo te spletne strani lastne politike glede varovanja zasebnosti podatkov. Pred uporabo teh strani prosim preverite njihovo politiko varstva zasebnosti. Naša Stran ne sprejema nobene odgovornosti za spletne strani tretjih oseb.

2. Zbiranje in uporaba informacij

Za optimizacijo te Strani v smislu sistemske učinkovitosti, uporabnosti in zagotavljanja koristnih informacij spletni sistem  samodejno zbira in shranjuje informacije. Te vključujejo vaš naslov internetnega protokola (IP), vrsto brskalnika in jezikovno nastavitev, operacijski sistem, ponudnika internetnih storitev (ISP), in datum/čas obiska.

Beleženje osnovnih dostopnih informacij uporabnikov Strani je pomembno tudi zaradi varnosti delovanja, vsebine in  uporabnikov.

Če bomo podatke, ki niso osebni podatki, uporabili skupaj z osebnimi podatki, se bodo taki podatki obravnavali kot osebni podatki vse dokler bodo ostali združeni.

3. Uporaba piškotkov

Ta Stran, e-poštna sporočila, spletne storitve, oglaševanje in interaktivne aplikacije lahko za optimizacijo naših storitev uporabljajo »piškotke«

Kaj je »piškotek«?

 »Piškotek« je majhna datoteka, običajno iz črk in številk, ki jo z našega spletnega strežnika pošljemo v datoteko piškotkov brskalnika na trdem disku vašega računalnika. Ta na primer naši spletni strani omogoča prepoznati uporabnikove naprave, ko se vzpostavi povezava med spletnim strežnikom in spletnim brskalnikom. Glavni namen piškotka je, da našemu spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku Strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe.

Kakšne piškotke uporablja ta Stran?

Stran lahko uporablja dve vrsti piškotkov:
Začasni piškotki: to so začasni piškotki, ki so shranjeni v datoteki piškotkov vašega brskalnika do konca vašega obiska brskalnika. Ti piškotki so obvezni za pravilno delovanje določenih aplikacij oziroma funkcionalnosti na tej Strani.
Trajni piškotki: trajne piškotke lahko uporabljamo za izboljšanje uporabniških izkušenj (npr. zagotavljanje optimizirane navigacije). Ti piškotki ostanejo v datoteki piškotkov vašega brskalnika daljše obdobje. To časovno obdobje je odvisno od izbire, ki jo opravite v nastavitvah vašega internetnega brskalnika. Trajni piškotki omogočajo, da se informacije prenesejo na spletni strežnik vsakič, ko nekdo obišče spletno stran. Trajni piškotki so prav tako poznani kot sledilni piškotki.

Za namen pokroviteljev in za optimizacijo naše komunikacije lahko Stran kot partnerje uporablja tretje osebe. Tretje osebe lahko uporabljajo piškotke za merjenje in prilagoditev vsebine.

Če imate kakšna vprašanja, pripombe in zahteve v zvezi s to politiko zasebnosti, nam pišite na .

 

Logo

 

podcrtano

sz zip logoV zadnjih tednih se upravljavci počitniških hišic Slovenskih železnic ukvarjajo z odpravljanjem težav v lastnem kanalizacijskem omrežju, ki iz njihovih objektov vodi do greznice pod prvo vrsto hiš. Opravili so že veliko dela, vendar bo do brezhibnega delovanja internega kanalizacijskega cevovoda potrebno vložiti še precej truda. Medtem, ko so delavci odpravljali težave, so ugotovili tudi, da je na njihovo kanalizacijo priklopljenih več zasebnih objektov, za katere niso našli dokumentacije, na osnovi katere bi bili v preteklosti takšni priklopi izvedeni s soglasjem Slovenskih železnic.

Zato so se odločili, da bodo v sklopu bodočih obnovitvenih del na omrežju izklopili vse zunanje priključke na njihovo kanalizacijo, razen če se bodo zainteresirani lastniki, katerih objekti so priključeni na njihovo omrežje s podjetjem SŽ - ŽIP storitve d.o.o. dogovorili o tem, pod kakšnimi pogoji lahko priključek ostane aktiven tudi v prihodnje, oziroma če imajo priključeni lastniki kakršno koli dokazilo, da so jim Slovenske železnice dovolile priklop. Rok za predložitev dokazil o dovoljenju za obstoječi priklop na kanalizacijsko omrežje podjetju SŽ - ŽIP d.o.o., ali za sklenitev dogovora o tem je 15. september 2019.

Sprememba: Za vse dodatne informacije se lahko obrnete na: mag. Andrejo Jonko, Vodjo Službe za upravljanje objektov, SŽ - ŽIP, d.o.o., Kolodvorska ulica 11, 1000 Ljubljana, . Lokacija uprave: Potrčeva 20, 1000 Ljubljana

Telefon: +386 (0)1 2912-841

Fax.: +386 (0)1 4327-213

Sporočilo je bilo prvotno namenjeno samo članom društva, vendar smo se zaradi pomembnosti rešitve problema za celotno naselje odločili, da je sporočilo dostopno vsem. Originalno obvestilo si lahko pogledate spodaj ali na tej povezavi.

Iskanje