Prijava

         Počitniško-turistično društvo Crveni vrh mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje s politiko zasebnosti in piškotkov Preberite več o tem.

Se strinjam

To spletno stran (“Stran”) upravlja Počitniško - Turistično društvo Crveni vrh, registrirano v Ljubljani.

Prosimo, da to politiko pred uporabo Strani skrbno preberete, saj pojasnjuje, kako bomo uporabljali osebne podatke in piškotke. Uporaba te Strani pomeni, da ste bili predhodno jasno in izčrpno obveščeni o upravljavcu podatkov in piškotkov kot tudi o namenu obdelave podatkov in da se s to politiko strinjate. 


1. Vrste obdelanih podatkov / povezave do drugih spletnih strani

Mi skrbimo za vašo zasebnost. Preko te Strani ne zbiramo in ne obdeluje nobenih osebnih podatkov, razen podatkov zbranih s pomočjo piškotkov kot je pojasnjeno v nadaljevanju te politike.

Ta Stran lahko vsebuje tudi povezave do drugih spletnih strani ali do spletnih strani socialnih medijev. Ob kliku na takšno povezavo do katere od drugih spletnih stran, se morate zavedati, da imajo te spletne strani lastne politike glede varovanja zasebnosti podatkov. Pred uporabo teh strani prosim preverite njihovo politiko varstva zasebnosti. Naša Stran ne sprejema nobene odgovornosti za spletne strani tretjih oseb.

2. Zbiranje in uporaba informacij

Za optimizacijo te Strani v smislu sistemske učinkovitosti, uporabnosti in zagotavljanja koristnih informacij spletni sistem  samodejno zbira in shranjuje informacije. Te vključujejo vaš naslov internetnega protokola (IP), vrsto brskalnika in jezikovno nastavitev, operacijski sistem, ponudnika internetnih storitev (ISP), in datum/čas obiska.

Beleženje osnovnih dostopnih informacij uporabnikov Strani je pomembno tudi zaradi varnosti delovanja, vsebine in  uporabnikov.

Če bomo podatke, ki niso osebni podatki, uporabili skupaj z osebnimi podatki, se bodo taki podatki obravnavali kot osebni podatki vse dokler bodo ostali združeni.

3. Uporaba piškotkov

Ta Stran, e-poštna sporočila, spletne storitve, oglaševanje in interaktivne aplikacije lahko za optimizacijo naših storitev uporabljajo »piškotke«

Kaj je »piškotek«?

 »Piškotek« je majhna datoteka, običajno iz črk in številk, ki jo z našega spletnega strežnika pošljemo v datoteko piškotkov brskalnika na trdem disku vašega računalnika. Ta na primer naši spletni strani omogoča prepoznati uporabnikove naprave, ko se vzpostavi povezava med spletnim strežnikom in spletnim brskalnikom. Glavni namen piškotka je, da našemu spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku Strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe.

Kakšne piškotke uporablja ta Stran?

Stran lahko uporablja dve vrsti piškotkov:
Začasni piškotki: to so začasni piškotki, ki so shranjeni v datoteki piškotkov vašega brskalnika do konca vašega obiska brskalnika. Ti piškotki so obvezni za pravilno delovanje določenih aplikacij oziroma funkcionalnosti na tej Strani.
Trajni piškotki: trajne piškotke lahko uporabljamo za izboljšanje uporabniških izkušenj (npr. zagotavljanje optimizirane navigacije). Ti piškotki ostanejo v datoteki piškotkov vašega brskalnika daljše obdobje. To časovno obdobje je odvisno od izbire, ki jo opravite v nastavitvah vašega internetnega brskalnika. Trajni piškotki omogočajo, da se informacije prenesejo na spletni strežnik vsakič, ko nekdo obišče spletno stran. Trajni piškotki so prav tako poznani kot sledilni piškotki.

Za namen pokroviteljev in za optimizacijo naše komunikacije lahko Stran kot partnerje uporablja tretje osebe. Tretje osebe lahko uporabljajo piškotke za merjenje in prilagoditev vsebine.

Če imate kakšna vprašanja, pripombe in zahteve v zvezi s to politiko zasebnosti, nam pišite na .

 

Logo

 

podcrtano

hrvaska sprostitev meja coronaOd prihodnjega meseca bodo na Hrvaško lahko še naprej vstopili vsi, ki imajo negativen izvid molekularnega testa na novi koronavirus (PCR), ki ni starejši od 48 ur. Poleg tega pa bodo 1. aprila uvedli tisto, kar je že jasno, da bo vsebovala uredba EU-ja o potovanjih z napovedanimi digitalnimi potrdili, je izjavil hrvaški notranji minister Davor Božinović. Povedal je, da bodo vstop v državo brez negativnega testa PCR omogočili potnikom, ki so preboleli covid-19, in tistim, ki so se cepili. Prav tako bodo dovolili vstopiti v državo tudi potnikom, ki so v šestih mesecih pred vstopom na Hrvaško preboleli covid-19. "Tistim, ki so cepljeni proti covidu-19, pa je razumljivo, da bomo omogočili vstop v državo," je povedal hrvaški notranji minister Davor Božinović. Dodal je, da bodo na meji omogočili tudi hitre antigenske teste v skladu s seznamom testov, ki jih priznava Evropski center za preprečevanje in obvladovanje bolezni (ECDC). "Kakšnih posebnih olajšav ne bo, razen za otroke do sedmega leta starosti, ki ne bodo potrebovali ne negativnega testa PCR ne hitrega antigenskega testa," je še dejal Božinović.

Napovedal je tudi, da se bodo do konca meseca odločili, ali bodo epidemiološke ukrepe na državni ravni spreminjali. Medtem so štabi civilne zaščite v posameznih županijah poostrili ukrepe za zajezitev širjenja okužb z novim koronavirusom. Med drugim se je približno polovica županij že odločila, da bo znova uvedla pouk na daljavo za učence višjih razredov osnovne šole in za vse dijake srednjih šol, razen za zaključne letnike. V Primorsko-goranski županiji naj bi v naslednjih 14 dneh dodatno omejili dovoljeno število ljudi, ki se lahko zberejo na javnih mestih, znova pa naj bi zaprli športne dvorane, gledališča, kinodvorane in muzeje.

V Dubrovniško-neretvanskih županiji bodo za gostinske lokale vnovič prepovedali obratovanje na terasah, prodajali bodo lahko samo hrano in pijačo za s seboj. Terase gostinskih lokalov bodo ostale odprte na južnodalmatinskih otokih Korčula, Mljet in Lastovo ter v nekaterih občinah na polotoku Pelješac, je potrdil Božinović.

Pri napovedi sproščanja ukrepov pa je potrebno upoštevati tudi to, da je njihova uveljavitev lahko odvisna od trenutnega epidemiološkega stanja na Hrvaškem in v njenih posameznih regijah in pa upoštevanja omejitev, ki veljajo pri povratku domov. Ob slabšanju epidemioloških podatkov v celotni regiji kljub informacijam o odpravljanju omejitev ni večjih razlogov za optimizem. Zaenkrat.