Tudi letos dimnikarji za člane cenejši

dimnikarLani se je naše društvo s podjetjem MLD usluge d.o.o uspelo dogovoriti za enotno ugodno ceno dimnikarskih storitev za naše člane, ki je znašalo 25 Hrk na hišo, oziroma stanovanje, če je v objektu več ločenih enot. Glede obveznosti letnega pregleda in čiščenja dimnikov obstaj tri vrste objektov. Prvi nimajo dimnikov, zato dimnikarji v takšnih objektih ne opravljajo pregleda. Drugi imajo dimnik, vendar ga ne koristijo, zato je z zakonom predpisan pregled enkrat letno. Tretji pa imajo dimnik in ga tudi uporabljajo, zato je obvezen pregled in po potrebi tudi čiščenje dva krat letno.

Tudi letos za člane velja enotna cena pregleda in po potrebi tudi čiščenja dimnikov v višini 25 Hrk, vendar samo pod pogojem, da se za termin obiska dimnikarja predhodno dogovorite po telefonu ali elektronski pošti, ob obisku pa predložite kupon.

S podjetjem MLD usluge d.o.o. smo se dogovorili, da bodo glavnino spomladanskih pregledov opravili v času od sobote, 25. aprila do sobote 2. maja.

Kako do kupona? Na dva načina:

- lahko si ga ob prijavi s članskim uporabniškim imenom in geslom natisnete kar z naše spletne strani

- letos pa bodo vsi člani dobili kupon z veljavnostjo do 30.6.2015  tudi z redno spomladansko pošto.

Tisti, ki boste morali očistiti dimnik tudi jeseni, si boste takrat lahko še enkrat s spletne strani natisnili kupon z novim datumom veljavnosti.

 

Kontaktni podatki podjetja MLD usluge d.o.o. za dogovor obiska:

Telefon: 00385 99 251-3626

E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.