Prijava

         Počitniško-turistično društvo Crveni vrh mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje s politiko zasebnosti in piškotkov Preberite več o tem.

Se strinjam

To spletno stran (“Stran”) upravlja Počitniško - Turistično društvo Crveni vrh, registrirano v Ljubljani.

Prosimo, da to politiko pred uporabo Strani skrbno preberete, saj pojasnjuje, kako bomo uporabljali osebne podatke in piškotke. Uporaba te Strani pomeni, da ste bili predhodno jasno in izčrpno obveščeni o upravljavcu podatkov in piškotkov kot tudi o namenu obdelave podatkov in da se s to politiko strinjate. 


1. Vrste obdelanih podatkov / povezave do drugih spletnih strani

Mi skrbimo za vašo zasebnost. Preko te Strani ne zbiramo in ne obdeluje nobenih osebnih podatkov, razen podatkov zbranih s pomočjo piškotkov kot je pojasnjeno v nadaljevanju te politike.

Ta Stran lahko vsebuje tudi povezave do drugih spletnih strani ali do spletnih strani socialnih medijev. Ob kliku na takšno povezavo do katere od drugih spletnih stran, se morate zavedati, da imajo te spletne strani lastne politike glede varovanja zasebnosti podatkov. Pred uporabo teh strani prosim preverite njihovo politiko varstva zasebnosti. Naša Stran ne sprejema nobene odgovornosti za spletne strani tretjih oseb.

2. Zbiranje in uporaba informacij

Za optimizacijo te Strani v smislu sistemske učinkovitosti, uporabnosti in zagotavljanja koristnih informacij spletni sistem  samodejno zbira in shranjuje informacije. Te vključujejo vaš naslov internetnega protokola (IP), vrsto brskalnika in jezikovno nastavitev, operacijski sistem, ponudnika internetnih storitev (ISP), in datum/čas obiska.

Beleženje osnovnih dostopnih informacij uporabnikov Strani je pomembno tudi zaradi varnosti delovanja, vsebine in  uporabnikov.

Če bomo podatke, ki niso osebni podatki, uporabili skupaj z osebnimi podatki, se bodo taki podatki obravnavali kot osebni podatki vse dokler bodo ostali združeni.

3. Uporaba piškotkov

Ta Stran, e-poštna sporočila, spletne storitve, oglaševanje in interaktivne aplikacije lahko za optimizacijo naših storitev uporabljajo »piškotke«

Kaj je »piškotek«?

 »Piškotek« je majhna datoteka, običajno iz črk in številk, ki jo z našega spletnega strežnika pošljemo v datoteko piškotkov brskalnika na trdem disku vašega računalnika. Ta na primer naši spletni strani omogoča prepoznati uporabnikove naprave, ko se vzpostavi povezava med spletnim strežnikom in spletnim brskalnikom. Glavni namen piškotka je, da našemu spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku Strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe.

Kakšne piškotke uporablja ta Stran?

Stran lahko uporablja dve vrsti piškotkov:
Začasni piškotki: to so začasni piškotki, ki so shranjeni v datoteki piškotkov vašega brskalnika do konca vašega obiska brskalnika. Ti piškotki so obvezni za pravilno delovanje določenih aplikacij oziroma funkcionalnosti na tej Strani.
Trajni piškotki: trajne piškotke lahko uporabljamo za izboljšanje uporabniških izkušenj (npr. zagotavljanje optimizirane navigacije). Ti piškotki ostanejo v datoteki piškotkov vašega brskalnika daljše obdobje. To časovno obdobje je odvisno od izbire, ki jo opravite v nastavitvah vašega internetnega brskalnika. Trajni piškotki omogočajo, da se informacije prenesejo na spletni strežnik vsakič, ko nekdo obišče spletno stran. Trajni piškotki so prav tako poznani kot sledilni piškotki.

Za namen pokroviteljev in za optimizacijo naše komunikacije lahko Stran kot partnerje uporablja tretje osebe. Tretje osebe lahko uporabljajo piškotke za merjenje in prilagoditev vsebine.

Če imate kakšna vprašanja, pripombe in zahteve v zvezi s to politiko zasebnosti, nam pišite na .

 

Logo

 

podcrtano

Foto DragoNe spomnim se, kdaj na zadnje nisem bil na Crvenem vrhu v času prvomajskih praznikov. To je vedno veljalo za najbolj preprosto vprašanje: Kje boš za prvega maja? Na Crvenem vrhu. Kot vedno! Saj ne, da se ne bo dalo zdržat, ampak normalno pa tole ni. Čeprav se potek pandemije COVID-19 za Slovenijo in Hrvaško odvija po dokaj prijaznem scenariju, pa dnevi tečejo dokaj hitro in če od tu naprej ne bo šlo po praktično idealni poti, je tudi poletna sezona, ali vsaj njen začetek, lahko ogrožen. Še vedno računamo, da nam bo na varen način omogočeno, da se na južno stran Piranskega zaliva odpravimo že maja. 

A prej, kot čez približno mesec dni, verjetno ne bo možno na Crveni vrh, če so informacije, ki jih dobivamo te dni točne. In sedaj, v času prvomajskih počitnic je to dokaj neprijetno. Poleg želje, da bi s polnimi pljuči zajeli obmorski zrak in se malo nastavili predsezonskemu soncu, pa mnoge tudi vse bolj skrbi, v kakšnem stanju so njihove hiše in okolica. Nekaj članov nas je prosilo, sedaj pa to možnost ponujamo še ostalim. Če želite, vam čuvaj pri svojih obhodih lahko napravi nekaj fotografij trenutnega stanja na vaši parceli in fotografije vam v najkrajšem možnem času pošljemo na vaš elektronski naslov. Da vas ne bo skrbelo. Čuvaj nam sicer dnevno sporoča o stanju po obhodih in zaenkrat še ni bilo slabih novic. Vendar bo morda komu lažje, če bo videl sveže stanje na fotografiji.

Vsi, ki želite, da vam napravimo nekaj fotografij, nam po elektronski pošti na  pošljite naročilo za fotografije, ki naj vsebuje:

  • ime in priimek članice ali člana
  • naslov na Crvenem vrhu
  • opombo, če želite, da čuvaj zanesljivo fotografira določeno stvar.

Napravljenih bo do 5 fotografij. Fotografije pošiljamo samo na elektronski naslov in na noben drug način. Če čuvaj ne more vstopiti na parcelo, potem lahko napravi fotografije le od zunaj. Storitev je brezplačna, do nje pa so upravičeni samo člani društva z vsemi poravnanimi obveznostmi.