Zbor članov 2017 so zaznamovali gosti

Zbor 2017 1Letošnji zbor članov Počitniško - turističnega društva Crveni vrh je bil 7. marca v Ljubljani. Pregledali smo opravljeno v letu 2016 in članom predstavili načrte za letošnje leto. Največ pa smo upravičeno na letošnjem zboru pričakovali od naših gostov. Že nekajkrat v preteklih letih smo povab na naše redno letno srečanje osebo na Mestu Umag, s katero največ sodelujemo, to je gospod Valdi Buršić, vodja oddelka za komunalne zadeve, vendar se nam takrat zaradi obveznosti ni mogel pridružiti. Tokrat pa je udeležbo potrdil in obljubil, da bo poskusil s seboj pripeljati še koga s podjetja 6. maj d.o.o. Prijetno nas je presenetil, ko sta z njim na naše srečanje prišla kar dva. Gospod Aleksandar Mihalic je vodja oddelka kanalizacije in čiščenja odpadnih voda. S seboj je prinesel zajeten fascikel dokumentacije o gradnji kanalizacije na Crvenem vrhu, ki so si ga naši člani lahko pogledali, obenem pa je predstavil tudi v kateri fazi so priprave in kdaj lahko pričakujemo prve stroje na terenu. Tudi s podjetja 6. maj, vendar z oddelka za zbiranje in odvoz odpadkov smo gostili še Sanjina Lukića, vodjo oddelka za ravnanje  z odpadki in zaščito okolja, ki nam je razložil, zakaj način zbiranja in odvoza smeti na Crvenem vrhu še vedno ni spremenjen in kaj se bo dogajalo na tem področju v naslednjih mesecih.

Veseli nas, da so se pristojni odzvali našemu vabilu in se jim za čas in dobro voljo zahvaljujemo. Tako so nekaj vprašanj lahko zastavili tudi člani neposredno našim gostom in večinoma tudi takoj dobili ustrezne odgovore. 

Z vsemi tremi smo se dogovorili za še tesnejše sodelovanje in upamo, da bomo lahko tudi na ta način pospešili urejanje naselij, oziroma da vas bomo lahko vsaj še bolj ažurno obveščali o novostih. Podrobnosti o tem, kaj so nam sporočili gostje, boste člani deloma lahko prebrali v zapisniku zbora, pripravili pa bomo tudi prispevek o tem, ki bo objavljen na spletni strani samo za člane.